Τα κορίτσια της showbiz έβαλαν τα μικρά τους μπικίνι... Δεν έφτανε ο καύσωνας...

 
 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! Φαίη Σκορδά,  Βίκυ Χατζηβασιλείου, Μυρτώ Αλικάκη, Βάσω Λασκαράκη, Κέλλυ Κελεκίδου, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Χριστίνα Κολέτσα, Ζοζεφίν, Κατερίνα Δαλάκα, Ειρήνη Κολιδά, Ιωάννα Τούνη, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Μπορεί η Φαίη Σκορδά τις προηγούμενες ημέρες να βρισκόταν στην Αθήνα καθώς ολοκλήρωνε το τρέιλερ της εκπομπής «Το Πρωινό» για την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο οι διακοπές της μόλις ξεκίνησαν.

Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα φρόντισε να μας ενημερώσει με ένα βίντεο που πραγματικά που δεν περιμέναμε.

Η Φαίη Σκορδά «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια και τα παιδιά της να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου οπού διαμένουν.

Είναι γνωστό πως η Φαίη Σκορδά μπορεί καθημερινά να καταπιάνεται με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο πάνω από όλα για εκείνη είναι ο ρόλος της μητέρας.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα Likes δεν σταμάτησαν λεπτό…

Ανάμεσά τους και το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος σαν υπερήφανος μπαμπάς έσπευσε να σχολιάσει: «Ωραίοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε θεαματική βουτιά με το μπικίνι από το σκάφος της

 

Δείτε το βίντεο που «ανέβασε» από τις διακοπές με τους γιους της.

 

 
Κι ενώ φαίνεται πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετά από 14 χρόνια Πάμε Πακέτο στον Alpha ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το κανάλι κι ενώ ο σταθμός, σύμφωνα με τη εφημερίδα Realnews, αναζητά νέο πρόσωπο για την καινούρια εκπομπή, η παρουσιάστρια δίνει τη δική της… απάντηση.
Με μια εντυπωσιακή βουτιά από σκάφος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου πέφτει στο νερό της θάλασσας και γράφει στη λεζάντα του βίντεο που ανάρτησε στο Instagram: «Η επόμενη, θα είναι στη…χωριάτικη σαλάτα. Καλημέρα»!

 

Όταν η Μυρτώ Αλικάκη πριν από λίγες μέρες πόζαρε στον φακό με το μαύρο μπικίνι της, δέχτηκε πολύ κολακευτικά σχόλια και όχι άδικα…

Η Μυρτώ Αλικάκη τα τελευταία 2 χρόνια συμπρωταγωνιστούσε στο πολύ επιτυχημένο Τατουάζ, ενώ καλώς εχόντων των πραγμάτων, την ερχόμενη σεζόν θα την δούμε στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου.

 

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές συνεχίζουν να απολαμβάνουν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Το ζευγάρι αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κρήτη και οι δυο τους περνούν ίσως το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής τους. Και αν δεν το λένε με λόγια, η ευτυχία τους διακρίνεται εύκολα μέσα από τις φωτογραφίες τους στο Instagram.

Ένα ατέρμονο παιχνίδι με τα κύματα είναι οι διακοπές της Βάσως Λασκαράκη στην Κρήτη και η ίδια φαίνεται να το διασκεδάζει σαν μικρό παιδί!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε topless!

Η Βάσω Λασκαράκη την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα, δραματική σειρά του Alpha, «Έρωτας μετά», που βασίζεται στο πρωτότυπο σίριαλ «Love After Love ».

Είναι ωραία, δυναμική, σέξι και… όποιος αντέξει! Η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε πράξη τον στίχο «40 βαθμοί λιώνει το κορμί…». Έτσι έλιωσε και τον αντρικό πληθυσμό, που όποιος την έβλεπε έχανε τα λογικά του.

Φόρεσε το σέξι μαγιό της και κόλασε τους πάντες…. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,  μια άκρως απολαυστική φωτογραφία. Το αποκαλυπτικό της σώμα σε κάνει να στάζεις… ιδρώτα!

 

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μετά από πολύ καιρό, άφησε για λίγο τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις, που είναι πολλές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η δημοφιλής chef, μάς έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις στα social media που έχουν να κάνουν με όμορφες γαστριμαργικές δημιουργίες. Αυτή τη φορά όμως, έκανε ένα διαφορετικό post, το οποίο έχει προκαλέσει χαμό!

Με φόντο τα τιρκουάζ νερά των ελληνικών νησιών, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ποζάρει στο φακό απολαμβάνοντας το αγαπημένο της αναψυκτικό. Στη λεζάντα γράφει: «Αύγουστος να είναι χαλαρός όπως του αξίζει με χαμόγελο και ξεγνοιασιά .Όμορφα να περνάτε και να απολαμβάνετε την κάθε του στιγμή !Καλό Μήνα»!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Η Δέσποινα Μοιραράκη με το μπικίνι της άλωσε τις παραλίες της Μυκόνου

 

Αν η μετεωρολογική υπηρεσία έπρεπε να δώσει όνομα και στους καύσωνες όπως κάνει με τα κύματα κακοκαιρίας, τότε σίγουρα θα όφειλε να χρησιμοποιήσει και το δικό της. Η Χριστίνα Κολέτσα μια από τις πιο σέξυ τραγουδίστριες της ελληνικής σόουμπιζ φωτογραφίζεται με μαγιό σε πισίνα και ανεβάζει τις θερμοκρασίες στα ύψη.

Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της στο Instagram... αγαπά τη ζωή:

«Έχω ανακαλύψει πως αν αγαπάς τη ζωή θα σε αγαπήσει και εκείνη».

 

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο ελληνικό πεντάγραμμο και κάθε φορά που ανεβαίνει στην πίστα, τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα, καθώς διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί, ενώ φροντίζει οι εμφανίσεις της να είναι όλες τους σέξι.

Αλλά, η Ζοζεφίν Βέντελ είναι εξίσου σέξι -και μόνο απαρατήρητη δεν περνά- και εκτός πίστας. Μάλιστα, οι εμφανίσεις της στην παραλία κάνουν «θραύση», όπως και οι φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram.

 

Αυτές οι φωτογραφίες με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλήθεια δεν θα σου θυμίζουν καθόλου την Κατερίνα Δαλάκα που εις διπλούν μας συστήθηκε μέσα από το Survivor.

Η νικήτρια του φετινού κύκλου, ξεκίνησε τις διακοπές της και είπε να μας δείξει πώς πραγματικά είναι με μαγιό!

Και ναι, το κατάφερε!

Είναι σέξι και πολύ εντυπωσιακή. Γιατί εκτός από τους κοιλιακούς που έχει αποκτήσει λόγω της αθλητικής της δραστηριότητας, ποζάρει με μπικίνι και είναι σκέτη… κόλαση.

 

Είναι μία από τις πιο σέξι παίκτριες που έχει περάσει από το Survivor… Η Ειρήνη Κολιδά ξέρει πώς να κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλάει στην ομορφιά της.

Αυτή την περίοδο, η γυμνάστρια κάνει ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της δουλειές και απολαμβάνει τις διακοπές σε εξωτικές παραλίες, ανεβάζοντας μερικές πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες στο προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, με αποτέλεσμα να αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Οι followers βλέποντας το υπέροχο κορμί της με το αισθησιακό μαγιό της, «κολάστηκαν» χωρίς να υπάρχει αύριο…

 

 

Το φετινό καλοκαίρι η Ιωάννα Τούνη βάλθηκε να μας κάνει να μετράμε το ένα εγκεφαλικό πίσω από το άλλο αφού ο προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram τους δυο τελευταίους μήνες είναι… κόλαση.

Έχει ποζάρει σχεδόν με όλους τους χρωματισμούς και τα σχέδια των μαγιό ενώ στην τελευταία της φωτογραφία την είδαμε με το πιο μικροσκοπικό μαγιό που υπάρχει και πάθαμε σοκ!

Η σέξι πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρίσκεται στην Ινδονησία για διακοπές με τον σύντροφό της Νώντα Παπαντωνίου.

 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναστατώνει και τους αιθέρες! Σκαρφαλωμένη στην κορυφή του ξενοδοχείου Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη, ταράζει τα νερά στη διάσημη πισίνα του!

Ναι, η sexy Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει με φόντο την Infinity Pool και τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες της ασιατικής πρωτεύουσας, με θέα που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα!

«Μείνετε ήρεμοι και λαμπεροί», μας συστήνει η Αλεξάνδρα, εφαρμόζοντας πρώτα η ίδια το ρητό. Βέβαια, υπάρχει και το μαγιό που κλέβει τις εντυπώσεις όσο να πεις…

 
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»