Τα κορίτσια της showbiz έκαναν τις παραλίες να αναστενάξουν το ΣΟΥΚΟΥ!

 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στο κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων!

Μπορεί το τηλεοπτικό μέλλον της να είναι αβέβαιο, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει υπογράψει ακόμα με τον Alpha, όμως προς το παρόν αυτό δεν την απασχολεί, αφού το μόνο που θέλει είναι να χαλαρώσει με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «You» την απαθανάτισε σε γνωστή παραλία του νησιού να απολαμβάνει το μπάνιο της.

Η παρουσιάστρια ξεσήκωσε όλη την παραλία με το εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό που επέλεξε, το οποίο αναδείκνυε υπέροχα το καλλίγραμμο κορμί της

 

Στα 44 της χρόνια η Αγγελική Λάμπρη διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες!

Έχει αψεγάδιαστο κορμί και φυσικά τολμά να δημοσιεύσει φωτογραφίες της στο instagram με ολόσωμο μαγιό και χωρίς φίλτρα και ρετούς!

Η Αγγελική Λάμπρη η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της «Αγγέλας» στην επιτυχημένη σειρά του Mega Channel «Στο Παρά Πέντε», απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Κέρκυρα μαζί με την μονάκριβη κορούλα της!

Η Αγγελική Λάμπρη η οποία δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της στα social media, αυτή τη φορά επέλεξε να μας δείξει πώς περνά στις καλοκαιρινές διακοπές της και πόσταρε φωτογραφίες της στο Instagram στις οποίες απεικονίζεται με ολόσωμο μαγιό στην παραλία, λίγο πριν βουτήξει στα καταγάλανα νερά της Κέρκυρας!

 

Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει αισθησιακά και προκαλεί «απανωτά εγκεφαλικά» στους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram!

Η Μαίρη Συνατσάκη απολαμβάνει το καλοκαίρι και δε σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό!

Η Μαίρη Συνατσάκη διαθέτει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα στην ελληνική showbiz! H παρουσιάστρια, ηθοποιός και influencer προσέχει πολύ τη διατροφή της και σίγουρα γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και τα αποτελέσματα φαίνονται!

Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από το κανάλι της Youtube, έχει αποκαλύψει πώς έχει καταφέρει να έχει κορμί λαμπάδα!

Δείτε τις νέες σέξι πόζες της με μαύρο μπικίνι που δημοσίευσε στο instagram της!

 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά από δύο γέννες, στα 42 της χρόνια ποζάρει με μαγιό και είναι πραγματικά κούκλα!

Η ηθοποιός είναι ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει ένα καλλίγραμμο κορμί και είναι μια από τις πιο όμορφες μανούλες!

 

Η όμορφη Ρία ξεκίνησε πάλι να δημοσιεύει αισθησιακές φωτογραφίες στο λογαριασμό της

Ρία Αντωνίου! Το απόλυτο θηλυκό, ο ξανθός πειρασμός,  επέστρεψε στο instagram. Όπως όλα δείχνουν η ζωή της Ρίας Αντωνίου έχει επιστρέψει στους φυσιολογικούς ρυθμούς και εδώ και αρκετό καιρό, ξεκίνησε ξανά να δημοσιεύει σέξι φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram! H ξανθιά καλλονή που κάνει καριέρα και ως μοντέλο στη γειτονική Ιταλία συνεχίζει να έχει μεγάλο κοινό στα social media.

Η όμορφη Ρία ξεκίνησε πάλι να δημοσιεύει αισθησιακές φωτογραφίες στο λογαριασμό της! 

 

 

Μπορεί να έχουμε δει ελάχιστες φορές την Κατερίνα Δαλάκα ντυμένη μιας και την παρακολουθούσαμε πάντα στον στίβο μάχης του Survivor με αθλητικό μαγιό να βάζει τα δυνατά της όμως η ίδια φρόντισε να κρύψει καλά και τη σέξι πλευρά της. 

Δυναμική γυναίκα και αφοσιωμένη στις αποφάσεις και τις επιλογές της, η μεγάλη νικήτρια του φετινού Survivor είναι από τους ανθρώπους που όταν έχουν έναν στόχο, δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο.

Με την ενασχόλησή της με το Survivor, η πρωταθλήτρια στίβου ελάχιστες φορές εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη περιποιημένη. Λογικό αφού συμμετείχε -και μάλιστα δις- σε ένα από τα σκληρότερα παιχνίδια επιβίωσης.

Αν και πολύ ωραίο κορίτσι, η Κατερίνα επιλέγει -ακόμα και στην καθημερινότητά της- σχεδόν πάντα αθλητικό ή -στην καλύτερη περίπτωση- casual look. Έτσι και αλλιώς δεν μας έχει συνηθίσει σε... φαντασμαγορικές εμφανίσεις με καλά φορέματα και αμπιγιέ επιλογές.

Παρ' όλα αυτά, αν το καλοσκεφτεί κανείς, θα διαπιστώσει πως δεν την έχουμε δει ποτέ ούτε με μπικίνι. Μπορεί να γνωρίζουμε άπαντες πως διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και του αθλητικού χώρου, όμως ποιος θυμάται την τελευταία φορά που την είδαμε με μπικίνι;

Η ίδια πάντως, φρόντισε να μας... χαρίσει αυτή την όμορφη και άκρως θηλυκή πλευρά του εαυτού της.

Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες...

 

Περιμένει το πρώτο της παιδί και απολαμβάνει τις διακοπές της!

Η εγκυμονούσα απολαμβάνει το καλοκαίρι με τον αγαπημένο της και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της με μαγιό και μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ο λόγος για την Φελίσια Λαπάτη που βρίσκεται στην Κάρυστο και πόσταρε μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της στο instagram!

Η εγκυμονούσα απεικονίζεται στην παραλία με φόντο το ηλιοβασίλεμα και περπατά στην ακροθαλασσιά φορώντας μόνο το μαγιό της. «Πλησιάζει η ώρα που θα σε γνωρίσουμε» έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram της!

 

Είναι ωραία, σέξι και… όποιος αντέξει! Η Κατερίνα Γιατζόγλου υπήρξε και συνεχίζει να είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες της showbiz και με σώμα που θα ζήλευαν νεότερές της.

Απολαμβάνει τις διακοπές της και δημοσιεύει στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, καλοκαιρινές της στιγμές με μαγιό και αφήνει άφωνους με το καλλίγραμμο σώμα της. Η δημοσιογράφος  και παρουσιάστρια ξέρει πώς να κάνει τους θαυμαστές της να παραμιλούν για εκείνη.

 

Διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά… Η Πωλίνα Τριγωνίδου αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με την άκρως αισθησιακή φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η όμορφη καλλονή φόρεσε το σέξι μαγιό της και κολάσει τους θαυμαστές της. Οι καρδιές των followers της πήραν «φωτιά» βλέποντας τα αποκαλυπτικά μέρη του σώματος της.

 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!