Τα κορίτσια της showbiz εντυπωσιάζουν με τα μικροσκοπικά μαγιό τους!

 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! Ελένη Μενεγάκη, Εβελίνα Παπούλια, Βάσω Λασκαράκη, Ζέτα Δούκα, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Σίσσυ Χρηστίδου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Νικολέτα Ράλλη, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Έλενα Κρεμλίδου, Ιωάννα Δεσύλλα, Σοφία Ζαχαριάδου
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ζευγάρι πριν λίγες μέρες, βρέθηκε στα Κουφονήσια με την μικρή Μαρίνα, την Βαλέρια και την Λάουρα Λάτσιου. Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε την παρουσιάστρια του Alpha σε τρυφερές και χαλαρές στιγμές στην παραλία με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Οι δυο τους μπήκαν αγκαλιά στην θάλασσα, ενώ η μικρή Μαρίνα δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό τους. Μάλιστα, ο Ματέο συχνά την είχε στην αγκαλιά του και εκείνη έδειχνε να το απολαμβάνει.

Η Ελένη Μενεγάκη περνάει όμορφες οικογενειακές στιγμές στα ελληνικά νησιά και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της στο Instagram δείχνοντας στους followers της πόσο όμορφα περνάει, αλλά και πόσο χαλαρή είναι η ίδια.

 

Η Εβελίνα Παπούλια ξεκίνησε καλοκαιρινές διακοπές και, ως λάτρης του Instagram, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνάει.

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με αγαπημένους της φίλους και προφανώς με τον σύντροφό της, Σταύρο, ενώ γεμίζει τις μπαταρίες της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι δύσκολη και απαιτητική.

Στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της, η Εβελίνα Παπούλια πόζαρε πάνω σε σκάφος, κρατώντας το τιμόνι και φορώντας μπικίνι μαγιό, το οποίο αναδείκνυε άψογα το καλλίγραμμο κορμί της.

«Summertime and the livin is easy. Have fun with your friends! Thank you guys!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes από τους followers της ήταν εκατοντάδες, ενώ δεν έλειψαν και τα κολακευτικά σχόλια για την σιλουέτα της.

Η Εβελίνα Παπούλια διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν ακόμα και γυναίκες πολύ μικρότερές της.

 

Η Βάσω Λασκαράκη μπορεί να έχει επιστρέψει στην Αθήνα για τα γυρίσματα του ερωτικού θρίλερ που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Έρωτας μετά» ωστόσο βρίσκει χρόνο και για μικρές καλοκαιρινές αποδράσεις με τις φίλες της και φυσικά το σύζυγό της.

Σε μια από τις αποδράσεις της λοιπόν την απαθανάτισε ο Λευτέρης Σουλτάτος με το φωτογραφικό του φακό παρέα με την καλή της φίλη Νικόλ Παναγιώτου. 
«Η ζωή είναι καλύτερη με φίλους», γράφει η ηθοποιός που ποζάρει ανέμελα και χαμογελαστά για τον αγαπημένο της και εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

 

Εντυπωσιακή, κομψή μαμά στη θάλασσα... Η παρουσιάστρια του ALPHA συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της στην Πάρο, ήρεμη από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού πέρα από το τρέιλερ της εκπομπής της που θα γυριστεί την ερχόμενη εβδομάδα και εκείνη θα πρέπει να επιστρέψει για μία μέρα στην Αθήνα, κανένας δεν την εμποδίζει να συνεχίσει τα μπάνια της και να απολαύσει τις οικογενειακές στιγμές.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή την περασμένη εβδομάδα έκανε μια χολιγουντιανή εμφάνιση με μαύρο ολόσωμο μαγιό και μεγάλο καπέλο στην παραλία της Μικρής Σάντας έχοντας αγκαλιά τον 15 μηνών Γιάννη-Εφραίμ αλλά και τη Νάγια και τη Μαίρη που εκτελούν χρέη βοηθών και ακολουθούν τον αδερφό τους κατά πόδας...

 

Είναι μια από τις πιο όμορφες και διακριτικές παρουσίες της show biz. Ο λόγος για τη Ζέτα Δούκα η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο στιγμιότυπα από την παραλία.

Όπως είναι γνωστό η Ζέτα Δούκα είναι λάτρης της υγιεινής ζωής και φροντίζει τον εαυτό της και το σώμα της με γυμναστική και σωστή διατροφή κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στις φυσικές και χωρίς ρετούς φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media…

 

Τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές ως single μετά το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη απολαμβάνει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια κάνει μαγικές διακοπές στην Πάρο και η χαρά της δεν κρύβεται.

Το πόσα καλά περνάει η Σίσσυ φαίνεται άλλωστε από τις πόζες με μαγιό που μας χαρίζει. Συγκεκριμένα η Χρηστίδου δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό μέσα στην πισίνα ενώ μέσα από Insta stories μας έδειξε και τα πόδια χωρίς κανένα ρετούς.

 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της! Η ξανθιά ηθοποιός πρόκειται να επιστρέψει δυναμικά τη νέα σεζόν στον χώρο της υποκριτικής, καθώς πέρα από τη συμμετοχή της στην νέα σειρά του Alpha «Κρατάς Μυστικό», θα την βλέπουμε και στο θέατρο και συγκεκριμένα στην παράσταση «Hairspay». Οι πρόβες και τα γυρίσματα λοιπόν δεν επέστρεψαν στην Ντορέττα Παπαδημητρίου να ξεκινήσει νωρίτερα τις διακοπές της. Έτσι, το πρώτο «bloom» στα καταγάλανα νερά της χώρας μας έγινε σήμερα!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μας δείχνει την πρώτη βουτιά της! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι κατενθουσιασμένη που επιτέλους θα ξεκουραστεί και θα ζήσει ανέμελες στιγμές χωρίς άγχος και φυσικά υποχρεώσεις. Το κόκκινο μπικίνι που επέλεξε τράβηξε φυσικά όλα τα βλέμματα.

 

Μία από τις πιο σέξι γυναίκες και με τη βούλα, η Νικολέτα Ράλλη μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας. Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκδήλωση γνωστής εταιρίας με beach shoes στην Μύκονο αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.

Φορώντας μόνο το μπικίνι της πόζαρε πάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα θαλάσσης και ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τα χυμώδη προσόντα της, προκαλώντας πανικό. Οι «καυτές» πόζες της, όπως ήταν αναμενόμενο, έκοψαν τις ανάσες, καθώς το καλλίγραμμο κορμί της έδειχνε ακόμα πιο εντυπωσιακό κάτω από τον «καυτό» ήλιο του Αιγαίου.

Μάλιστα, δεν αρνήθηκε να βγάλει και selfie με την δημοσιογράφο Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

 

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμέτοχη της στο ριάλιτι μαγειρικής MasterChef. Τώρα την γνωρίζουμε καλύτερα από τις καλοκαιρινές της  φωτογραφίες. Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη απολαμβάνει τις βουτιές της μακριά από τις κουζίνες και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί που αφήνει συνέχεια τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Πήγε στην παραλία και κόλασε του λουόμενους με το σέξι μαγιό της. Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κέρδισε όλες τις εντυπώσεις των θαυμαστών της…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα κορίτσια της showbiz αναστάτωσαν τις παραλίες με τα καυτά μαγιό τους!

 

Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz! Είναι σέξι και… όποιος αντέξει! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και δεν φοβάται μην πάθει κάποιος «ανακοπεί» με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ότι κι αν κάνει, ο ανδρικός πληθυσμός θα τρέχει από πίσω της και θα λιώνει στα πόδια της… Οι θαυμαστές της μόλις την είδαν ίδρωσαν για χάρη της. 

Τα απολαυστικά μέρη του σώματος της κέρδισαν όλα τα βλέμματα και κατάφεραν να βάλουν  «φωτιά» στα social media…

 

Είναι ωραία, σέξι και δυναμική… Το εντυπωσιακό κορμί της αναστατώνει πολλούς άνδρες! Η Έλενα Κρεμλίδου αποτελεί μία από τις καλλονές παρουσίες της showbiz.

Φόρεσε το καυτό της μαγιό, πήγε στην παραλία και «γκρέμισε» το Instagram με την σέξι φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό. Η αισθησιακή πόζα της κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η Έλενα Κρεμλίδου, κέρδισε εμπράκτως τα πληθώρα likes στην ανάρτηση της μια και κόλασε τους θαυμαστές της…

 
 

Η Ιωάννα Δεσύλλα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με την Σοφία Ζαχαριάδου, όπου ποζάρουν αγκαλιασμένες με το μαγιό τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο ανέβασαν την θερμοκρασία στα ύψη με τα εκπληκτικά σώματα τους.

 
 

Διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά… Η Πωλίνα Τριγωνίδου αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με την άκρως αισθησιακή φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η όμορφη καλλονή φόρεσε το σέξι μαγιό της και κολάσει τους θαυμαστές της. Οι καρδιές των followers της πήραν «φωτιά» βλέποντας τα αποκαλυπτικά μέρη του σώματος της.Τα likes έπεφταν σαν βροχή από το πρώτο δευτερόλεπτο κιόλας…

 

 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
To #TvQueen, το νέο λαμπερό reality show του Omega Channel, έρχεται για να αναδείξει την επόμενη star της tv!
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
#Eurovision 2024: Η απάντηση της #EBU για το θέμα της ΕΡΤ & ΡΙΚ: «Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης»