Οι κυρίες εντυπωσίασαν με το στυλ τους στην ορκωμοσία της Βουλής!

 
 

Έλαμψαν Νόνη Δούνια,  Ραλλία Χρηστίδου και Έλενα Ράπτη! 

Οι γυναίκες της Βουλής κατάφεραν και σήμερα 17 Ιουλίου να κλέψουν τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία των βουλευτών. Οι περισσότερες κυρίες επέλεξαν κλασικά κομμάτια για την ορκωμοσία, ενώ ο ανοιξιάτικος ο αέρας δεν έλειψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Πολλές ήταν εκείνες που επέλεξαν μαύρο ή λευκό σύνολο, ενώ τα έντονα χρώματα στα κραγιόν κυριάρχησαν. Πάντως δεν ήταν λίγες και οι κυρίες που επέλεξαν παλ αποχρώσεις, όπως baby blue.

Η Νόνη Δούνια κατάφερε να εντυπωσιάσει στην παρθενική της εμφάνιση στη Βουλή την Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Το πρώην μοντέλο και νέα βουλευτής της ΝΔ έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν καθώς ήταν υπέρλαμπρη. Η Νόνη Δούνια επέλεξε για την ορκωμοσία ένα μοβ κουστούμι ενώ είχε μαζεμένα κότσο τα μαλλιά της αναδεικνύοντας το πρόσωπο της.

Να σημειωθεί ότι αρχικά πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία με θρησκευτικό όρκο των βουλευτών, ενώ ακολούθησε ο όρκος στο κοράνι των τριών μουσουλμάνων βουλευτών και αμέσως μετά έδωσαν πολιτικό όρκο όσοι βουλευτές το επιθυμούσαν.

 
 

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στην ορκωμοσία της Βουλής δεν έλειψαν. Ωστόσο, η Άννα Ευθυμίου κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα για έναν πολύ γλυκό λόγο.

Η βουλευτής της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκη είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αλλά δεν μπορούσε να λείπει αυτή τη σημαντική μέρα από τη Βουλή. Για αυτό και σήμερα 17 Ιουλίου έφτασε στη Βουλή για να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα φορώντας ένα μπλε midi φόρεμα με δαντέλα στα μανίκια, το οποίο αγκάλιαζε την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Μάλιστα, η ίδια έκανε και μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook από τη Βουλή, στην οποία γράφει: «Λίγα λεπτά πριν την ορκωμοσία! Στιγμές κομβικές κ συγκίνησης!! Σας ευχαριστώ κ πάλι θερμά όλους για την εμπιστοσύνη σας!!».

 

Η Ραλλία Χρηστίδου, με αφορμή την είσοδό της στη Βουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στη δημοσιογράφο Ελένη Μάρκου αποκάλυψε πως πρόκειται να εγκαταλείψει, τουλάχιστον προσωρινά το τραγούδι και να αφοσιωθεί στην πολιτική.

Τι θα κάνετε με την καλλιτεχνική σας καριέρα; Θα μπορέσετε να τα συνδυάσετε και τα δυο;

Το πρώτο που ξέρω για τον εαυτό μου είναι ότι δεν έχω κάνει τίποτα με όρους καριέρας. Δεν κοίταγα, δηλαδή, ούτε τη μουσική ούτε το τραγούδι ως επάγγελμα, το ίδιο και την πολιτική, δεν την κοιτάζω ως επάγγελμα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το δεύτερο είναι ότι ακριβώς επειδή η πολιτική έχει να κάνει με ένα πεδίο που ορίζεται από την προσφορά και την ευθύνη, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν κάποια πράγματα μαζί. Ο καθένας μπορεί να το καταλάβει αυτό. Όταν μου ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας, αφοσιώνομαι σε αυτόν. Είναι σαν να ερωτεύομαι από την αρχή. Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και σαφώς θέλω να αφοσιωθώ στο καινούργιο αυτό πεδίο. Θέλω να το φέρω εις πέρας και να πάρω βαθμό άριστα.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton
BE ON time! Παιδική συλλογή για τη νέα σεζόν: Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024
Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita»
Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν»