Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η αρχαία Ελλάδα έγινε έμπνευση για το νέo show των Dolce & Gabbana

  10/07/2019 11:07
Η αρχαία Ελλάδα έγινε  έμπνευση για το νέo show των Dolce & Gabbana

Η αρχαία Ελλάδα έγινε έμπνευση για το νέo show των Dolce & Gabbana

  10/07/2019 11:07

Κίονες, δάφνινα στεφάνια, κεντητές ζώνες κι αγάλματα έδιναν την αίσθηση ότι πάνω στην πασαρέλα περπατούσαν θεότητες της μυθολογίας 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Με μία επίδειξη μόδας βασισμένη στην αρχαιοελληνική κουλτούρα ο οίκος Dolce & Gabbana κατάφερε να κάνει τη διαφορά για ακόμα μία φορά.

Κίονες, δάφνινα στεφάνια, κεντητές ζώνες κι αγάλματα έδιναν την αίσθηση ότι πάνω στην πασαρέλα περπατούσαν θεότητες της ελληνικής μυθολογίας. 
Σε ένα μοναδικό σκηνικό, στην κοιλάδα των Ναών, έναν αρχαιολογικό χώρο συνολικής έκτασης δώδεκα χιλιομέτρων που εκτείνεται στο νότο της Αγκριτζέντο, της σύγχρονης πόλης του Ακράγαντα επέλεξε να δείξει την καινούρια του συλλογή ο διάσημος οίκος.

Το μνημείο, φυσικά, είναι ένα κόσμημα της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ιταλίας, για αυτό και οι διαπραγματεύσεις για να παρουσιαστεί η συλλογή Alta Moda, στην πατρίδα των Dolce & Gabbana τη Σικελία, διήρκησαν γύρω στα δύο χρόνια. 

Οι προετοιμασίες μέχρι να γίνει αυτή η επίδειξη πραγματικότητα ήταν εξαιρετικά περίπλοκες.

Χρειάστηκε να κατασκευαστεί και να εγκατασταθεί μια ξύλινη εξέδρα πάνω σε ένα «στρώμα» από άμμο έτσι ώστε η δομή του αρχαιολογικού χώρου να μην αγγιχθεί με κανένα τρόπο, αλλά και τα μοντέλα να μπορέσουν να κάνουν πασαρέλα πάνω σε αυτό. Το σχεδιαστικό δίδυμο εντυπωσίασε τον κόσμο της μόδας με τις κομψές και πληθωρικές δημιουργίες του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας