H Έβελυν Καζαντζόγλου στο fashion show της Celia Kritharioti στο Παρίσι!

Δεν λιάζει το κορμί της στις  παραλίες, το περιφέρει στις πασαρέλες! Δείτε εικόνες από το εντυπωσιακό show!

Στο Παρίσι βρίσκεται η πανέμορφη Έβελυν Καζαντζόγλου! Μπορεί να μην κάνει τα μπάνια της σε κάποια παραλία ενός ελληνικού νησιού με τον αγαπημένο της Τζόρτζ Παπακώστα, ωστόσο η γνωστή fashion blogger απολαμβάνει την παραμονή της στην Πόλη του Φωτός.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 

Αφορμή για το ταξίδι της στην Γαλλία, στάθηκε η λαμπερή επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη, το μεσημέρι της Τρίτης, στο “Palais de Tokyo”.

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας παρουσίασε ένα εντυπωσιακό show Υψηλής Ραπτικής στην γαλλική πρωτεύουσα και πιο συγκεκριμένα τη συλλογή Defile Couture για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019/20.

Η Έβελυν καθόταν στις πρώτες σειρές του show μαζί με την Ραμόνα Βλαντή αλλά και την Κατερίνα Ευαγγελινού, χαρίζοντας μας ξεχωριστά στιγμιότυπα μέσα από τα social media.

 

Στο catwalk του ελληνικού οίκου περπάτησαν πασίγνωστα μοντέλα, όπως το αγγελάκι της Victoria’s Secret Cindy Bruna, η οποία άνοιξε το φαντασμαγορικό show, το supermodel Sofia Resign, καθώς και η πανέμορφη Emma Weymouth, πολυτάλαντη συνεργάτης της βρετανικής Vogue.

Μεγάλη τιμή για τη σχεδιάστρια η παρουσία του editor in chief της βρετανικής Vogue, Edward Enninful στο front row, ο οποίος παρακολούθησε την επίδειξη μαζί με τη fashion features editor της Vogue, Sarah Harris και την Dena Giannini, η οποία και είχε επιμεληθεί το αφιέρωμα του περιοδικού για τον oίκο Celia KrithariotiCouture.

H Elizabeth Saltzman, η Sophia Neophytou του περιοδικού 10, η Sophie Goodwin, η Sophie Pera και ο Richard Dennan του βρετανικού Tatler, η Stehanie Waknineαπό το περιοδικό Pop, ο Patrick Richard Director της Van Cleef & Arpels, η λαμπερή Victoria Swarovski influencer, τραγουδίστρια & κληρονόμος της διασημότερης αυτοκρατορίας κοσμημάτων και πλήθος fashion editors των μεγαλύτερων περιοδικών του κόσμου, στυλιστών, δημοσιογράφων μόδας, bloggers από όλο τον κόσμο και buyers από τα μεγαλύτερα e-shops και καταστήματα παρακολούθησαν την επίδειξη.

Δίπλα στη Σίλια ήταν η οικογένειά της, ο σύζυγος της Νίκος Τσάκος και οι κόρες της, ο Νίκος Κριθαριώτης με τη Ναστάζια Δαρίβα, καθώς και η αδερφή της Λένια, αλλά και η Έλενα Μακρή, η Μπέσυ Λεμού, φίλες και πελάτισσες του oίκου.

Τα παπούτσια ήταν για μια ακόμη φορά μια συνεργασία της Σίλιας Κριθαριώτη με την εταιρία Tsakiris Mallas: high heel γόβες με κορδέλες μπαλαρίνας που έδεναν απολύτως με το σόου.

Δείτε φωτογραφίες από το ξεχωριστό fashion event.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»