Το show του Valentino για το καλοκαίρι 2019! Έκλεισε με την Naomi γυμνόστηθη!

Περισσότερα από τα μισά μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα της συλλογής Άνοιξη /Καλοκαίρι 2019 του Pierpaolo Piccioli για τον οίκο Valentino ήταν έγχρωμες καλλονές. Το χλιδάτο δείπνο με τoν Παύλο και η Marie Chantal και εκλεκτούς καλεσμένους σε πύργο στη Γαλλία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ήταν μια στιγμή ορόσημο για τη μόδα αλλά και τον σχεδιαστή που αναμένεται ν' αποδειχθεί προοίμιο για μια μακρόχρονη αλλαγή στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

Το show του Valentino για το 2019, που διοργανώθηκε στις αίθουσες του Salomon de Rothschild, ήταν μια γιορτή στη γοητείας του Old School - με φορέματα φορτωμένα με φτερά, διακοσμητικά και λουλούδια, αλλά με μια μοντέρνα πνοή της ιταλικής κουλτούρας του σήμερα.

 

Το κλείσιμο του show έκαν η μαύρη γαζέλα Naomi Campbell, η οποία επέστρεψε στην πασαρέλα του Valentino Couture μετά από 14 χρόνια, φορώντας μια διαφανή (από μαύρη οργάντζα) δημιουργία του Pierpaolo Piccioli.

 

Μια ξεχωριστή βραδιά με εκλεκτές παρουσίες και πολύ μόδα έζησαν χθες βράδυ ο Παύλος και η Marie Chantal. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του οργάνωσαν ένα ξεχωριστό δείπνο με τον σχεδιαστή Valentino και τον Giancarlo Giammetti  στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο Chateau Wediville, που έγινε το talk of the town.

Με καλεσμένους μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα της μόδας και του επιχειρηματικού κόσμου. Το ζευγάρι μαζί με την κόρη του Μαρία Ολυμπία απόλαυσε μια όμορφη βραδιά και τα social media πήραν «φωτιά».

Αφού φωτογραφήθηκαν, μάλιστα, στο χωράφι με τις λεβάντες, ακολούθησε το δείπνο στο μαγευτικό πύργο στη Γαλλία, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Alexandra Von Furstenberg με τον σύζυγό της Dax Miller, Rosario Nadal με την κόρη της Princess Mafalda, Karine de Brabant, Zoe de Givenchy, Chantal Hochuli , Colleen Bell, Beatrice Vencenzini, Caroline Sieber και Naty Abascal

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου