#Cannes2019 με δημιουργίες Celia kritharioti οι stars στο κόκκινο χαλί!

Το 72ο Φεστιβάλ Καννών άνοιξε την αυλαία του την προηγούμενη εβδομάδα, με τις διάσημες να λάμπουν στο κόκκινο χαλί και τα partyμε μοναδικές δημιουργίες! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News   

Εκεί ήταν και ο οίκος Celia Kritharioti Couture για να ντύσει μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα στο χώρο της μόδας, κλέβοντας την παράσταση και καθιστώντας τις κυρίες που έντυσε στη λίστα με τις «best dressed» εμφανίσεις!

Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ, τα βλέμματα όλα έπεσαν πάνω στην εντυπωσιακή παρουσία του super model Ming Xi. 

 

Το πανέμορφο μοντέλο της Victoria’sSecret, εδώ και μήνες είχε ζητήσει από τον οίκο να ετοιμάσουν κάτι ειδικά για εκείνη. Έτσι, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Les Plus Belles Annees D' Une Vie» με ένα couture γαλάζιο φόρεμα, το οποίο αμέσως έγινε «πρωτοσέλιδο» στο βρετανικό Harper’sBazaar. 

 

Λαμπερή ήταν και η Diana Penty, διάσημη ηθοποιός του Bollywood και μοντέλο, η οποία επέλεξε δύο διαφορετικές δημιουργίες του ελληνικού οίκου για τις εμφανίσεις της στα party του Chopard. 

 

Συγκεκριμένα το μοντέλο έκανε «το χρυσό της ντεμπούτο» στο Φεστιβάλ Καννών με ένα ολόχρυσο μίνι φόρεμα με κρόσια και ασορτί κεντημένες μπότες, χαρακτηριστικές δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη. 

 

Για τη δεύτερη εμφάνισή της επέλεξε ένα couture μαύρο jumpsuit με έναν τεράστιο ροζ φιόγκο, αφήνοντας όλους τους fans της άναυδους!

 

Η Emma Weymouth, editor της βρετανικής Vogue, φόρεσε μια στράπλες δημιουργία με φούστα ολοκέντητη με πέρλες και μαύρη μακριά ουρά κλέβοντας τις εντυπώσεις σε ένα από τα πιο iconic party στο Hôtel du Cap-Eden-Roc. 
 

 


Μια μίνι mesh δημιουργία κεντημένη με Swarovski πέτρες από την εμβληματική συλλογή Celia Kritharioti Couture Spring Summer 2019, φόρεσε το πανέμορφο μοντέλο Patricia Contreras στο exclusive party της Vogue China. 

 

Μια από τις εμφανίσεις που αναμένεται να συζητηθούν είναι εκείνη της Petra Nemcova. Το διάσημο supermodel έχει κάνει γνωστό τον αγώνα της για μια πιο «συνειδητή» ζωή, υποστηρίζοντας το sustainability. 

Για τον λόγο αυτό, επέλεξε να εμφανιστεί στο party του Vanity Fair, με μια κατακόκκινη τουαλέτα με μακριά κάπα φτιαγμένη από οργανική μεταξωτή οργάντζα Celia Kritharioti Couture. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»