Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

OMEGA Constellation 2018 - Η νέα συλλογή διαθέτει 101 νέα μοντέλα για γυναίκες

  15/03/2019 15:57
OMEGA Constellation 2018 - Η νέα συλλογή διαθέτει 101 νέα μοντέλα για γυναίκες

OMEGA Constellation 2018 - Η νέα συλλογή διαθέτει 101 νέα μοντέλα για γυναίκες

  15/03/2019 15:57
Η συλλογή Constellation αποτελεί εδώ και χρόνια για την OMEGA το σύμβολο για ασυναγώνιστη ακρίβεια στην Ωρολογοποιία. Η συλλογή αυτή, το όνομα της οποίας έχει ως πηγή έμπνευσης τα αστέρια του ουρανού, έχει επαναπροσδιορίσει τα πρότυπα με βάση τα οποία μετράμε τον χρόνο, πάντα μέσω εκλεπτυσμένης ομορφιάς και κομψότητας.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 
Φέτος, η συλλογή Constellation κάνει το επόμενό της βήμα, τόσο όσον αφορά τον σχεδιασμό, όσο και την τεχνολογία, δημιουργώντας 101 νέα μοντέλα για γυναίκες, προσφέροντας όχι μόνο εξαιρετική ποικιλία, αλλά και την υπεροχή ακριβείας για την οποία είναι ευρέως γνωστή η συγκεκριμένη οικογένεια ρολογιών. Στα μοντέλα με μέγεθος κάσας 29 mm η μηχανική ανωτερότητα επιτυγχάνεται χάρη στον μηχανισμό Master Co-Axial της OMEGA που όπως κάθε ρολόι με πιστοποίηση Master Chronometer, υπόκειται σε 8 αυστηρούς ελέγχους πριν φύγει από το εργοστάσιο.
 
 

 
Ωστόσο, σε όλα τα μοντέλα αυτής τη νέας συλλογής, αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει είναι η εξωτερική δεξιοτεχνία. Οι εκλεπτυσμένες μετατροπές που έχουν γίνει αφορούν σχεδόν όλα τα μέρη του συγκεκριμένου εμβληματικού σχεδιασμού, ενώ παράλληλα έχει διατηρηθεί ως βασικό σημείο αναφοράς η εμφάνιση “Manhattan” που είναι και η αγαπημένη της Μάρκας για περισσότερα από 36 χρόνια.
 
Η στιγμή της αποκάλυψης έφτασε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας