Κέρδισε η ιέρεια του Μπροκάρ και του Layering στο #MyStyleRocksGR!

Μετά από πέντε μήνες, το show έλαβε τέλος με νικήτρια τη Φωτεινή Τράκα! Δείτε τη σειρά των φιναλίστ! Oι πρώτες δηλώσεις της!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Φωτεινή Τράκα που ξεχώρισε για το ιδιαίτερο στυλ -αλλά και τα ευρηματικά και πολλά layering – αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks 2, που έριξε αυλαία μετά από πέντε ημέρες γυρισμάτων. 

Στο απογευματινό επεισόδιο η Ρόζα Κεντάλα αποχώρησε και έτσι δεν την είδαμε την τελική εξάδα, ανάμεσα στις έξι παίκτριες που διεκδίκησαν τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο.

Eνα φαντασμαγορικό show με εντυπωσιακές εμφανίσεις, πολλή αγωνία και συγκίνηση για τις έξι φιναλίστ: Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Μαρία Λέκα, Χριστίνα Παπαδέλλη, Νίνα Παπαϊωάννου, Ιωάννα Σιαμπάνη και Φωτεινή Τράκα που προσπάθησαν να πείσουν για τελευταία φορά ως «Βασίλισσες του My Style Rocks».

 

Στην έναρξη του Gala, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο!

Φορώντας ένα λαμπερό φόρεμα και με μια χορογραφία, έκλεψε τις εντυπώσεις!

 

Παραπονεμένο όμως δεν άφησαν το τηλεοπτικό κοινό, ούτε και οι κριτές!

Δημήτρης Αργυρόπουλος, Μπέτυ Μαγγίρα και Στέλιος Κουδουνάρης, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό... χορεύοντας!

 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, είναι η τέταρτη κριτής στο τελευταίο επεισόδιο του My style rocks!

Η όμορφη παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο, μπορεί να μην χόρεψε, ωστόσο, έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στο πλατο του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, με εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα που αναδεικνύει τις τέλειες αναλογίες της!

Η Βίκυ, έκλεψε τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά!

 

Όλοι θυμόμαστε την ημέρα που η Ιωάννα Σιαμπάνη, είχε αναφέρει πως η Νίνα Παπαϊωάννου δεν ανήκει ανάμεσα στα κορίτσια του My style Rocks.

Τότε είχε προκληθεί χαμός με αυτή τη δήλωση, ωστόσο, σήμερα έγινε η ανατροπή!

Όταν η Ιωάννα κλήθηκε να σχολιάσει το look της Νίνας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι πολύ χαρούμενη που ήταν μαζί στο παιχνίδι!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τη ρώτησε αν τελικά η Νίνα ανήκει στα κορίτσια του My style rocks και η Ιωάννα είπε χαρακτηριστικά:

«Ναι φυσικά»!

 

Με αφορμή την εμφάνιση της Νίνας Παπαΐωάννου στον τελικό του My style rocks, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν άντεξε και ξέσπασε για τη Μακεδονία!

Η όμορφη παρουσιάστρια, που κάθισε στη θέση του τέταρτου κριτή, παρομοίασε τη Νίνα Παπαϊωάννου με την Ολυμπιάδα και εξερράγη για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ μπροστά μου τώρα βλέπω τη Βασίλισσα της Βεργίνας, την Ολυμπιάδα, τη γυναίκα του Φίλιππου Β', με το 26ακτινο αστέρι, το σύμβολο της Βεργίνας και όχι το 16ακτινο στο κεφάλι, το έχει κάνει έτσι, το έχει προχωρήσει λίγο. Είναι υπέροχο αυτό το βασιλικό πορφυρό που φοράτε.

Θέλω να μείνω λίγο στη Βεργίνα και τη Μακεδονία, που είναι μία η Μακεδονία, που είναι μόνο ελληνική, που πάντα μιλούσαν και ελληνικά, που συνεχίζουν να τα μιλάνε, που είμαστε απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου και οτιδήποτε άλλο είναι κακόγουστο και χωρίς στυλ, οτιδήποτε άλλο θέλει να ακουστεί ή να αποφασιστεί»!
 

Η Μαρία Λέκα, στον τελικό του My Style Rocks, έκανε την πασαρέλα της υπό τους ήχους του τραγουδιού “Το τανγκό της Νεφέλης”. Η παίκτρια περπατούσε εμφανώς συγκινημένη, κάτι που παρατήρησε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και της ζήτησε να πει για ποιο λόγο συνέβη αυτό. Η Μαρία Λέκα εξήγησε τι σημαίνει το συγκεκριμένο τραγούδι για την ίδια, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να συγκινηθεί και η Χριστίνα Παπαδέλλη.

«Είναι ένα τραγούδι που αγαπώ πάρα πολύ, το πρώτο τραγούδι που θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία, που μου φέρνει πολλές αναμνήσεις. Και είπα στην τελευταία εμφάνιση να βάλω αυτό το τραγούδι για να πω ένα ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που αγαπώ και δεν είναι στη ζωή. Είναι αυτός που με παρακίνησε να είμαι εδώ. Είναι ένας άνθρωπος που βοήθησε πολύ την οικογένειά μου», είπε αρχικά η Μαρία Λέκα, εμφανώς συγκινημένη.

«Ότι δύσκολη στιγμή πέρασα μέχρι τώρα στο παιχνίδι και ειδικά την εβδομάδα που έλειπα ήταν η μόνη που με έπαιρνε κάθε μέρα να ρωτήσει τι κάνω. Κι έτσι κολλήσαμε λίγο παραπάνω και χαίρομαι πάρα πολύ και την καταλαβαίνω… Είμαστε το ίδιο ευαίσθητες», είπε η Χριστίνα Παπαδέλλη με δάκρυα στα μάτια.

«Πραγματικά με συγκινείς. Έχεις μιλήσει εδώ για bullying, για ρατσισμό κι έχεις κάνει μια πορεία πραγματικά συγκινητική. Μπράβο σου», της είπε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, με τη Μαρία Λέκα να συγκινείται.

 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης θεωρείται ο πιο αυστηρός κριτής του My Style Rocks και εδώ και δύο σεζόν δεν είχε βάλει το άριστο «5» σε καμία παίκτρια.

Ωστόσο ο σχεδιαστής επιφύλασσε το καλύτερο για το μεγάλο τελικό!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παίκτρια και όταν έφτασε η ώρα της βαθμολογίας, τους άφησε όλους άφωνους με το 5!

Η παίκτρια που τα κατάφερε είναι η Φωτεινή Τράκα και η ίδια δεν πίστευε συγκινημένη στα μάτια της! Μάλιστα ο Κύπριος σχεδιαστής δεν δίστασε να σηκωθεί και από τη θέση του για να τη φιλήσει!

 

Λίγο πριν ανακοινωθεί η μεγάλη νικήτρια του My style rocks, η παρουσιάστρια έκανε και πάλι το «θαύμα» της!

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε στον αέρα πως σήμερα της έκαναν δώρο ένα βιβλίο με τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου!

«Θέλω να τρέμετε εκεί έξω, ξέρω τα πάντα», είπε γελώντας!

Τότε, όλοι ξέσπασαν σε γέλια. 

Λίγο αργότερα είπε: «Θα σας βλέπω από το ταβερνάκι», με τον Στέλιο Κουδουνάρη να της λέει χαρακτηριστικά:

«Δεν είπαμε δίαιτα;»!

 

Η βαθμολογία της εβδομάδας…

 

Η βαθμολογία μετά τις εμφανίσεις του τελικού…

Ο τελικός ήταν μαγνητοσκοπημένος, ωστόσο, λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, ήρθε η στιγμή για τη live σύνδεση και ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας, καθώς στο τελικό αποτέλεσμα είχε λόγο και το τηλεοπτικό κοινό.

Η τελική κατάταξη μετά τη βαθμολογία του κοινού…

Στην έκτη θέση η Νίνα Παπαϊωάννου (5η στο κοινό)

Στην πέμπτη θέση η Ιωάννα Σιαμπάνη (6η στο κοινό)

Στην τέταρτη θέση η Μαρία Λέκα (4η στο κοινό)

 

Στην τρίτη θέση η Χριστίνα Παπαδέλλη (3η στο κοινό)

Στην δεύτερη θέση η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη (2η στο κοινό)

 

Στην πρώτη θέση η Φωτεινή Τράκα (1η στο κοινό)

Μεγάλη νικήτρια στον τελικό του My Style Rocks αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα και κέρδισε το στέμμα και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

 

Η Super Φωτεινή φόρεσε το στέμμα του My Style Rocks! Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της! 

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»