Homemate: Ανοίγει τις πόρτες του στις 28 Νοεμβρίου 2018

Το Homemate,  ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στις 28 Νοεμβρίου 2018 στην περιοχή της Λακατάμιας,  στη Λευκωσία, με μοναδικό στόχο να δώσει νέα πνοή στα σπίτια μας, κάνοντας τα ακόμα πιο ευχάριστα, πιο όμορφα, πιο ζεστά και πιο λειτουργικά από ποτέ.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Κάτω από το γενικότερο σκεπτικό να προσφέρει ένα Μοναδικό Συνδυασμό Επίπλωσης Σπιτιού & DIY, το Homemate αποτελεί μία νέα πραγματικότητα στην Κυπριακή αγορά που δραστηριοποιείται αυτόνομα στην Κύπρο, υπό την αιγίδα και πολύτιμη καθοδήγηση του ομίλου Alf Mizzi and Sons Ltd (www.alfmizziandsons.com), μιας πρωτοπόρου εταιρείας από τη Μάλτα με ενεργή συμμετοχή σε διάφορους τομείς της οικονομίας και με παρουσία σε διάφορες χώρες. Η εταιρεία Homemate ιδρύθηκε το 1998 στη Μάλτα και είναι το μεγαλύτερο κέντρο βελτίωσης σπιτιού της χώρας.
 
Σε ένα εύκολα προσβάσιμο χώρο πέραν των 7000μ², που έχει διαμορφωθεί ειδικά για να σας προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία αγορών, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη και πρωτότυπη ποικιλία προϊόντων που σχετίζονται με τη βελτίωση του σπιτιού σας που θα σας ενθουσιάσει.
 
Στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο του Homemate, ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα και διακόσμηση σπιτιού μέχρι κουρτίνες, υφάσματα, λευκά είδη, φωτιστικά, είδη μπάνιου, αξεσουάρ μπάνιου, οικιακό εξοπλισμό, ηλεκτρικές συσκευές, συστήματα ήχου και εικόνας, εξοπλισμό γραφείου, φροντίδα κατοικίδιου, αξεσουάρ αυτοκινήτου, power tools, μπογιές, ψησταριές, έπιπλα κήπου, φυτά και γλάστρες.
 
Μέσω της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, αλλά και της εξαιρετικής σχέσης μεταξύ ποιότητας - τιμής, το Homemate είναι ο ιδανικός προορισμός για όλα αυτά που θα κάνουν τον χώρο σας όπως τον έχετε ονειρευτεί, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σας μικρή ή μεγάλη ανάγκη.
 
Από τις 28 Νοεμβρίου 2018, το μοναδικό Homemate στη Λακατάμια, στη διεύθυνση Γωνία Βιέννης  & Πράγας 6 σας περιμένει να το επισκεφθείτε για να το γνωρίσετε από κοντά με πολλές εκπλήξεις και απίστευτες προσφορές.
 
Παγκύπριο τηλέφωνο επικοινωνίας 77775522.

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»