Camicissima Milano: Ο πιο must προορισμός ανδρικής μόδας έρχεται επιτέλους στην Κύπρο!

Το γνωστό ιταλικό brand ανδρικής ένδυσης Camicissima, με έδρα το Μιλάνο από το 1930 και με περισσότερα από 350 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται επιτέλους και στην Κύπρο ανοίγοντας το πρώτο του κατάστημα στο Nicosia Mall.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Η Camicissima σχεδιάζει και παράγει ρούχα και αξεσουάρ που απευθύνονται στον μοντέρνο άνδρα ο οποίος θέλει να αισθάνεται άνετα, ντυμένος στην τελειότητα για κάθε περίσταση με ένα απλό και εκλεπτυσμένο στυλ.
 
Για περισσότερα από 85 χρόνια η Camicissima έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία ρούχων που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα και το στυλ του κάθε άντρα χρησιμοποιώντας 100% βαμβάκι σε όλα της τα πουκάμισα, αλλά και πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας. Η έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια είναι αυτό που κάνει τη Camicissima να διαφέρει και ταυτόχρονα να βρίσκεται πάντοτε μέσα στις τάσεις της εποχής συνδυάζοντας το κλασικό look με το μοντέρνο.
 
Στην εκλεπτυσμένη γκάμα του Camicissima μπορείτε να βρείτε τις συλλογές Permanent και Classic, με κομμάτια σε απαλούς χρωματισμούς, με έμφαση στο λευκό και το γαλάζιο, εμπνευσμένη από την ιταλική φινέτσα. Στις σειρές Camicissima περιλαμβάνεται και η πρωτοποριακή κολεξιόν Non-Iron με τα ‘ατσαλάκωτα’ πουκάμισα που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν του brand, προσδίδοντας τεράστια ευκολία στην καθημερινότητα του άντρα. 
 
Επίσης, με την επίσκεψη σας στο νέο κατάστημα του Camicissima στο Nicosia Mall, μπορείτε να ζητήσετε να κεντηθεί το μονόγραμμα σας άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση, φτιάχνοντας το δικό σας εξατομικευμένο πουκάμισο που θα απογειώσει το στυλ σας. 
 
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά στις 21 Νοεμβρίου, στο Nicosia Mall, τη νέα αγοραστική εμπειρία που φέρνει το Camicissima στην Κύπρο και να πάρετε μια γεύση από την αύρα του Μιλάνο!

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton
BE ON time! Παιδική συλλογή για τη νέα σεζόν: Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024
Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita»
Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν»
Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας