H Gisele αποκαλύπτει γιατί έφυγε από τη Victoria's Secret: «Ένιωθα χάλια με το στρινγκ, παρακαλούσα να με καλύψουν»

«Ζητούσα μία κάπα ή φτέρα να με καλύψουν έστω λίγο», αναφέρει το διάσημο σούπερ μόντελ στο νέο βιβλίο της - Εξομολογείται πώς πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τον κολοσσό των εσωρούχων

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ήταν ένα από τα κορυφαία «αγγελάκια» της Victoria's Secret από το 1999 έως το 2006 και ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. 

Κι ενώ πολλά μοντέλα θα έδιναν γη και ύδωρ για να περπατήσουν στο πιο λαμπερό catwalk και να κερδίσουν επάξια τα «φτερά των αγγέλων», η Ζιζέλ Μπούντχεν έρχεται να αποκαλύψει ότι εκείνα τα χρόνια δεν ήταν και τόσο παραδεισένια, όσο φαίνονται.

Στο νέο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της με τίτλο « Lessons: My Path to a Meaningful Life» το 38χρονο μοντέλο αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την πασαρέλα για τον κολοσσό στο χώρο των εσωρούχων, καθώς ένιωθε κάθε φορά και πιο άβολα.

«Τα πρώτα πέντε χρόνια ένιωθα καλά παρουσιάζοντας εσώρουχα, αλλά όσο περνούσε ο καιρός αισθανόμουν όλο και λιγότερο άνετα να φωτογραφίζομαι περπατώντας στην πασαρέλα φορώντας μόνο μπικίνι ή στρινγκ», αναφέρει η Βραζιλιάνα καλλονή. 

«Τους παρακαλούσα να μου δώσουν κάτι, μία κάπα ή φτερά για να με καλύψουν έστω και λίγο», σημειώνει.

«Στην αρχή της συνεργασίας μου, το 1999, ήμουν πολύ χαρούμενη που είχα ένα συμβόλαιο με την Victoria Secret... είχα κερδίσει μία οικονομική ασφάλεια», συνέχισε η Ζιζέλ, προσθέτοντας ότι έπαιρνε τόσα πολλά χρήματα από την Victoria's Secret που αυτά αποτελούσαν το 80% του ετήσιου εισοδήματός της.

«Έριξα στην τύχη την απόφασή μου να σταματήσω»

Ωστόσο, το 2006, που ήρθε η ώρα να υπογράψει ξανά με τον οίκο, η Ζιζέλ φάνηκε διστακτική.

«Ήμουν πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία και την οικονομική ασφάλεια που μου είχε χαρίσει η εταιρία, αλλά ήμουν σε μία διαφορετική φάση ζωής και δεν ήμουν σίγουρη, αν ήθελα να συνεχίσω να εργάζομαι εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, ήταν τόσο αναποφάσιστη που το «έριξε» στην τύχη. «Έκοψα δύο μικρά χαρτάκια που έγραφαν "ναι" και "όχι" και τα έβαλα μέσα σε μία άδεια τσαγέρα. Έκλεισα τα μάτια μου και σκέφτηκα: όποιο κομμάτι χαρτί κι αν τραβούσα θα ήταν η σωστή απόφαση. Και ήταν "όχι". Αυτή ήταν η απάντηση που ασυνείδητα ήθελα να ακούσω. Ήταν η απάντηση που ήθελε το σώμα μου και πιστεύω ότι προσπαθούσε από καιρό να μου το πει», σημείωσε. 

Πάντως η Ζιζέλ παραδέχτηκε πως ακόμη κι αν έκοψε έκτοτε κάθε επαφή με την εταιρία εσωρούχων, συνέχισε να έχει καλές επαφές με τον επικεφαλής της Victoria Secret, Έντουαρντ Ραζέκ, τον άνθρωπο που της έκλεισε το «ραντεβού στα τυφλά» με τον μετέπειτα σύζυγό της, Τομ Μπρέιντι και με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 8χρονο Μπέντζαμιν Ρέιν και την πεντάχρονη Βίβιαν Λέικ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»