Nέα συλλογή Marks&Spencer Φθινόπωρο-Χειμώνας 18/19

Τα καταστήματα Marks&Spencer καλωσορίζουν το Φθινόπωρο Χειμώνα 18/19 με μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και απλότητας, υμνώντας το στυλ και την ποιότητα.
 
 Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, θα επικρατήσει μια διακριτική συνέργεια, με τα Marks&Spencer να παρουσιάζουν στα καταστήματά τους συλλογές που χαρακτηρίζονται από συνοχή και ευελιξία, προσαρμοσμένες στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Από τα καταστήματα Marks&Spencer μπορείτε να δημιουργήσετε, και αυτή την σεζόν, μια επιμελώς οργανωμένη γκαρνταρόμπα με όλα τα απαραίτητα, ή απλά να προσθέσετε must have κομμάτια.
 

Υποδεχθείτε το Φθινόπωρο επιλέγοντας θηλυκά κομμάτια γεμάτα ρομαντισμό. Μια παλέτα από απαλά blush και ροζ, μέχρι πλούσια βουργουνδί και φούξια. Πολυτελείς υφές ενισχύουν τη διάθεση, από απίστευτα μαλακές ψεύτικες γούνες, υπερμεγέθη πλεκτά και βελουτέ κοτλέ.
 


Φυσικά από τα Marks&Spencer δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι κλασικές γραμμές και τα κομψά εφαρμοστά να αναβιώνουν μέσα από το πρίσμα της σπορ διάθεσης, καθώς το πράσινο σμαραγδί και το μπλε cobalt ανανεώνουν την αισθητική. Τα κλασικά καρό συναντούν τα παπλωματέ υφάσματα, ενώ τα μάλλινα αναμειγνύονται με το δέρμα για δυνατές υφασμάτινες δημιουργίες. Η παλέτα αυτή συνεχίζει και στα εσώρουχα, καθώς η απαλή, σπορ σιλουέτα εξυψώνεται.
 
Φθάνοντας στο Χειμώνα, εξερευνήστε πολυτελή layers σε animal print και αποχρώσεις της καραμέλας, με μια δόση από λιλά να ανεβάζει τη διάθεση. Οι υφές αυτές καθορίζουν επίσης τα εσώρουχα και τη σειρά loungewear, καθώς η φυσική καμπύλη τονίζεται μέσα από τη σωστή εφαρμογή, το σχεδιασμό και το φινίρισμα.


 
Τέλος, τα καταστήματα Marks&Spencer προσφέρουν σύγχρονα κομμάτια στο πνεύμα του πάρτυ. Φορέματα ‘hero’ και statements κομμάτια, συνδυάζονται κομψά δίνοντας ένα μοντέρνο χαρακτήρα στη σεζόν. Μια πλούσια παλέτα από ώχρα και γαλαζοπράσινο, τονίζονται από δραματικά αξεσουάρ, για να απεικονίσουν την πολυτέλεια με μια πιο τολμηρή διάθεση. Πρωτοποριακά εσώρουχα ενισχύουν τη στήριξη της βραδινής σιλουέτας για ανεπιτήδευτη θηλυκότητα.


 
Τα Marks&Spencer θέτουν τη γοητευτική εφαρμογή και την πολυπλευρικότητα, στην καρδιά του σχεδιαστικού στυλ, για την περίοδο Φθινόπωρο-Χειμώνας 18/19.
 
Ανακαλύψτε τις συλλογές στα καταστήματα Marks & Spenser σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι.

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»