O Tommy Hilfiger ανακοινώνει το TommyNow Icons “See now, buy now” runway event

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Tommy Hilfiger πηγαίνει τη signature “See Now, Buy Now” πλατφόρμα στη Σανγκάη με παγκόσμιους brand ambassadors τους Lewis Hamilton, Hailey Baldwin, Winnie Harlow και Maggie Jiang, γιορτάζοντας τους leaders του σήμερα που με τις φωνές τους θέλουν να δημιουργήσουν την αλλαγή και να εμπνεύσουν.  
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Το βιωματικό event για το Φθινόπωρο του 2018 συνδυάζει τη μόδα με την καινοτομία, με runway look για άντρες και γυναίκες άμεσα διαθέσιμα προς πώληση μέσω ενός οικοσυστήματος εμπορικών καναλιών σε πάνω από 70 χώρες., συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης παγκοσμίως e-commerce πλατφόρμας Tmall.

 

Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp ανακοινώνει το TOMMYNOW ICONS runway event, μία γιορτή του iconic Αμερικανικού στιλ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τους ηγέτες του σήμερα, οι οποίοι οδηγούν τη θετική αλλαγή στον κόσμο. Το σόου θα πραγματοποιηθεί στη Σανγκάη και αποτελεί μια βιωματική βραδιά η οποία υπογραμμίζει τη δέσμευση της Tommy Hilfiger για την αγορά της Ασίας, την αγορά με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη. Το σόου TOMMYNOW για το Φθινόπωρο του 2018, το πέμπτο in-season runway event του brand, θα λάβει χώρα την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 ώρα CST (ώρα Κίνας / 14.30 ώρα Κύπρου) στο Shanghai Port International Cruise Terminal.
 
“Η TOMMYNOW πλατφόρμα μας βρίσκεται εκεί όπου το πνεύμα του brand και η δέσμευσή μας για τον εκδημοκρατισμό της μόδας φτάνουν στην πλήρη έκφρασή τους.”, λέει ο Tommy Hilfiger. “Αυτή τη σεζόν συνεργαζόμαστε με τον Lewis Hamilton και με πρόσωπα από όλο τον κόσμο, των οποίων η θέληση και η θετική ενέργεια, εμπνέουν άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους ηγέτες του σήμερα να αποτελούν τα icons του αύριο (the leaders of now, the icons of tomorrow). Το TOMMYNOW συνεχίζει να εξελίσσεται, οδηγώντας το brand, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές σε ένα ταξίδι που ζωντανεύει τις καμπάνιες και τις συλλογές μας με έναν πραγματικά καινοτόμο και συναρπαστικό τρόπο ".
 

Ακολουθώντας την επιτυχία των τεσσάρων πρώτων TOMMYNOW σόου, το event για το Φθινόπωρο του 2018 στηρίζεται πάνω στο signature format του Tommy Hilfiger “See Now, Buy Now”. Στο σόου κάνει πρεμιέρα η πρώτη capsule συλλογή TommyXLewis από τη συνεργασία του Tommy Hilfiger με τον Βρετανό οδηγό αγώνων ταχύτητας, τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της FIA Formula OneTM και παγκόσμιο brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER, Lewis Hamilton. H TOMMY ICONS capsule γυναικεία συλλογή, της οποίας η παγκόσμια καμπάνια εκπροσωπείται από το μοντέλο Hailey Baldwin, το μοντέλο και ακτιβίστρια Winnie Harlow και την ηθοποιό Maggie Jiang, επίσης θα κάνει το ντεμπούτο της στο σόου. Για τρίτη φορά, το TOMMYNOW θα παρουσιάσει και την ανδρική και γυναικεία HILFIGER COLLECTION συλλογή. Η κορυφαία HILFIGER COLLECTION συλλογή είναι φέτος εξελιγμένη και εκλεπτυσμένη, συνδυάζοντας την Αμερικανική κληρονομιά του brand, με σύγχρονες επιρροές και μία παιχνιδιάρικη fashion ανανέωση.
 
Η Tommy Hilfiger συνεχίζει να συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες ώστε να δημιουργούνται εμπνευσμένα activations σε όλο τον κόσμο, με ιδιαίτερη έμφαση αυτή τη φορά στην Κίνα. To brand πρόσφατα ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με το Alibaba Group, ώστε να φιλοξενήσει ένα Super Brand Day στη μεγαλύτερη e-commerce πλατφόρμα του κόσμου, το Tmall.com, στις 4 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια του Super Brand Day, το βιωματικό TOMMYNOW runway event θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση (livestreaming) μέσω του Tmall.com ενώ οι καταναλωτές θα μπορέσουν να απολαύσουν παράλληλα συναρπαστικά activations. Τα προϊόντα που θα παραγγελθούν από τις περιοχές Jiangsu, Zhejiang και Shanghai θα παραδοθούν εντός 24 ωρών. Στο TOMMYNOW στη Σανγκάη στο onsite Tmall pop-up store, μέσω καθρεπτών εικονικής πραγματικότητας οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάζουν τα αγαπημένα τους κομμάτια από την TOMMY HILFIGER συλλογή Fall 2018 χρησιμοποιώντας ένα 3D avatar. Στη συνέχεια θα μπορούν να τα παραγγείλουν απευθείας.
 
Υλικό από το #TOMMYNOW θα είναι διαθέσιμο μέσω από τα social media κανάλια του brand και online στο tommy.com.
 
Οι φίλοι και οι fan καλούνται να συµµετέχουν στη συζήτηση στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης µε τη χρήση του #TommyHilfiger και @TommyHilfiger.
 
Οι capsule συλλογές TommyXLewis & Tommy Icons θα βρίσκονται στα καταστήματα στην Κύπρο και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από την 1η Οκτωβρίου.
 
Δείτε όλα τα look αλλά και backstage & front row φωτογραφικό υλικό από το TOMMYNOW στη Σανγκάη αμέσως μετά το σόου στο: http://newsroom.tommy.com/

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»