OJO SUNGLASSES. Νέα εντυπωσιακά μοντέλα γυαλιών σε μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εκδήλωση.

Σε μια λαμπερή καλοκαιρινή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη πισίνα Eleon Leisure Park στη Λευκωσία, η OJO SUNGLASSES παρουσίασε τα νέα της προϊόντα, τα οποία εντυπωσίασαν και ενθουσίασαν τον κόσμο της μόδας.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Τηρώντας την υπόσχεσή της για μοντέρνα και οικονομικά γυαλιά που ξεχωρίζουν, η OJO SUNGLASSES έκανε το επόμενο βήμα, παρουσιάζοντας τρία νέα προϊόντα – τα γυαλιά ηλίου με κρυστάλλους SWAROVSKI, τα custom-made γυαλιά ηλίου που ο καθένας μπορεί να φτιάξει όπως τα θέλει από την ιστοσελίδα της OJO και την επέκταση της εταιρείας  στη διάθεση οπτικών γυαλιών.
 
Η συνεργασία της OJO με την κορυφαία εταιρεία SWAROVSKI είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μοναδικών μοντέλων γυαλιών ηλίου, τα οποία είναι διαθέσιμα στα καταστήματα OJO SUNGLASSES, αλλά και στο online shop https://ojosunglasses.com. Στο ίδιο online shop δίνεται και η ευκαιρία στους λάτρεις των OJO SUNGLASSES να δημιουργήσουν τα δικά τους γυαλιά ηλίου, διαλέγοντας τους φακούς, το χρώμα και τον σκελετό που επιθυμούν. Τέλος, ανακοινώθηκε και η διάθεση οπτικών OJO.
 
Έτσι, εκτός από γυαλιά ηλίου, η πελάτες της OJO θα έχουν, πλέον, τη δυνατότητα να επιλέξουν τα γυαλιά μυωπίας, πρεσβυωπίας κ.ά. στις γνωστές χαμηλές τιμές της εταιρείας.
Στην εκδήλωση ήταν άτομα από τον χώρο της μόδας και του styling, καθώς και άτομα των Μ.Μ.Ε. Με την παρουσία της ξεχώρισε η γνωστή ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία – όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram – είναι μεγάλη fan των γυαλιών OJO.
 
Τους παρευρισκομένους χαιρέτισε ο ιδρυτής της OJO SUNGLASSES, κ. Νίκος Μεσολογγίτης, ο οποίος παρουσίασε τα τρία νέα προϊόντα της εταιρείας. Κατά την ομιλία του, ο κ. Μεσολογγίτης στάθηκε στη συνεργασία της OJO με τον οίκο SWAROVSKI, η οποία και καταδεικνύει το κύρος του brand της OJO. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στο όραμα της εταιρείας  για να ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της Κύπρου, κάτι το οποίο έχει ήδη επιτευχθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Σημαντικό βήμα για αυτή την εξέλιξη, σύμφωνα με τον ιδρυτή της OJO, ήταν και η δημιουργία του online shop (https://ojosunglasses.com).
 
Για την OJO SUNGLASSES, προτεραιότητα αποτελεί ο συνδυασμός ποιότητας, style και χαμηλών τιμών. Κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση, η εταιρεία θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή, με καινοτόμα και πρωτοποριακά μοντέλα γυαλιών για κάθε πρόσωπο. 
 
 

Δειτε Επισης

Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν