Η Moni... Moni... Monica ανέβηκε ξανά στην πασαρέλα 26 χρόνια μετά!

Μια εμφάνιση που ξεχείλισε από θηλυκότητα έκανε η απόλυτη θεά Μόνικα Μπελούτσι, όταν περπάτησε στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana 26 χρόνια από την τελευταία της φορά

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ήταν το μακρινό 1992, όταν η Μόνικα Μπελούτσι είχε περπατήσει στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana, εντυπωσιάζοντας με την αδιαμφισβήτητη φυσική ομορφιά της.

Τι και αν πέρασαν 26 χρόνια από τότε, η Ιταλίδα ηθοποιός πρωταγωνίστησε ξανά σε σόου του σχεδιαστικού διδύμου, δίνοντας λίγη παραπάνω λάμψη στην πασαρέλα. Οι Dolce & Gabbana παρουσίασαν την ανδρική κολεξιόν τους για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, στην Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Επίκεντρο του catwalk «οι αντιθέσεις που σαγηνεύουν» και στόχος του διάσημου οίκου οι millenials, μιας και στην πασαρέλα περπάτησαν μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Κάμερον Ντάλας, γνωστός για τα βίντεο που αναρτά στο Vine, ο Κινέζος τραγουδιστής Κάρι Ουάνγκ και ο Κάιλαντ Γουόντερ, ο γιος του τραγουδιστή Στίβι Γουόντερ.

 

Όμως, οι Ιταλοί σχεδιαστές επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους θεατές, καθώς στην έναρξη του σόου περπάτησε η μία και μοναδική Μόνικα Μπελούτσι.

Η 53χρονη ηθοποιός, με αέρα σταρ, εμφανίστηκε με κοστούμι σε ανδρόγυνο στιλ, κάνοντας τα φλας να αστράψουν, 26 χρόνια από την τελευταία της φορά. 

Επόμενη έκπληξη, ήταν η εμφάνιση της Ναόμι Κάμπελ με ανδρόγυνο κοστούμι, και αυτή, και καπέλο στα μαλλιά, θυμίζοντας αρχιμαφιόζο.

Στην πασαρέλα περπάτησαν ζευγάρια ετεροφυλόφιλων, άνδρες και γυναίκες, αλλά και πιο ηλικιωμένες γυναίκες μαζί με νεαρούς συντρόφους ή πενηντάρηδες με μικρότερης ηλικίας γυναίκες στο πλευρό τους.

Το ντεκόρ ήταν σε στυλ μπαρόκ, με χρυσές αποχρώσεις, με ογκώδεις πολυέλαιους, καθρέπτες και πολλά στοιχεία με έντονα χρώματα. Η υπερβολή ήταν παντού, όπως άλλωστε και στο στιλ της κολεξιόν, κάνοντας τη μοναδική

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»