#LETSLOVESUMMER: Η καλοκαιρινή συλλογή από τη Lidl και τη Heidi Klum καταφτάνει!

Πολύχρωμα σχέδια, μεγάλη ποικιλία και οι κλασικές τιμές Lidl: τα βασικά κομμάτια της καλοκαιρινής σειράς σε bohemian στιλ, με τις σύγχρονες γραμμές τους και τις απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών, απευθύνονται σε μοντέρνα κορίτσια και bohemian γυναίκες. 
 
Με την τέταρτη συλλογή της σειράς «esmara by Heidi Klum» ξεκινά το summer of love της μόδας. Η καινούρια συλλογή #LETSLOVESUMMER της Heidi Klum με 10 κομμάτια για γυναίκες και 5 κομμάτια για κορίτσια εστιάζει στα ανάλαφρα καλοκαιρινά look.Πρωτότυπα σχέδια, πολύχρωμα κρόσσια, αέρινα υφάσματα και σύγχρονα τζιν –η νέα συλλογή περιέχει τα ιδανικά κομμάτια που χρειάζονται οι γυναίκες και τα κορίτσια που ακολουθούν τη μόδα για να δημιουργήσουν το προσωπικό τους στιλ, κι όλα στο κλασικό εύρος τιμών Lidl από 4,99 € έως 17,99 €.
 
«Για εμένα είναι σημαντικό τα βασικά κομμάτια να συνδυάζονται μεταξύ τους δημιουργώντας καλοκαιρινά look: από ένα χαλαρό πρωινό σύνολο με εμπριμέ shorts και μονόχρωμο χακί top μέχρι μια βραδινή εμφάνιση με ένα κομψό και παιχνιδιάρικο maxi φόρεμα και flat δερμάτινα σανδάλια. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι τα γυναικεία σύνολα θα διατίθενται και για τα μικρά κορίτσια στη mini εκδοχή τους», δήλωσε η Heidi Klum.
 
Αέρινα και χαλαρά
Το χαλαρό στιλ της Καλιφόρνια όπου ζει η Heidi Klum έχει πλέον αναδειχθεί κι εδώ σε απόλυτη τάση. Θα εμφανιστούν στα καταστήματά μας τα πρώτα κομμάτια «esmara by Heidi Klum» σε bohemian στιλ και στις καθιερωμένες τιμές Lidl. Με τη συλλογή #LETSLOVESUMMER, οι μικρές και μεγάλες πελάτισσές μας μπορούν να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις με στιλ. Με μοδάτα maxi φορέματα από αέρινα υφάσματα, μπλουζάκια με σχέδια ή μονόχρωμα, top και shorts σε κομψές γραμμές, σύγχρονα denim και ανάλαφρα καλοκαιρινά σανδάλια από δέρμα, η συλλογή προσφέρει σε όλες τις γυναίκες και τα κορίτσια διαφορετικά βασικά κομμάτια για αμέτρητους συνδυασμούς.
 
Έναρξη πωλήσεων: Πέμπτη 28/06/ 2018
Η πώληση της νέας συλλογής #LETSLOVESUMMER της σειράς «esmara by Heidi Klum» ξεκινά τη Πέμπτη 28/06/2018, στο πλαίσιο του «Lidl Fashion Week» στα καταστήματα Lidl. Εκτός από υπόδηση (σε μεγέθη 36 έως 41) και γυναικεία ένδυση (σε μεγέθη 34 έως 44, XS-L), η συλλογή θα περιλαμβάνει και προϊόντα για παιδιά. Τα κομμάτια της συλλογής θα διατίθενται διεθνώς σε 28 χώρες και στις ΗΠΑ –σε πάνω από 10.000 καταστήματα Lidl.
 
 
#LETSLOVESUMMER
#esmarabyheidiklum
 
Επισκεφθείτε μας και στο:
www.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy/
https://www.youtube.com/user/lidlcyprus
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
https://www.instagram.com/lidl_cyprus/
https://www.linkedin.com/company/lidl-cyprus

Δειτε Επισης

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»