Dorothy Perkins και Wallis, τώρα και στη Λευκωσία!

Με τα εγκαίνια των πρώτων καταστημάτων τους στη Λάρνακα, τα brands γυναικείας μόδας Dorothy Perkins και Wallis, κατέφθασαν στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα, στο The Mall of Cyprus!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Την Παρασκευή 18 Μαΐου, ο Όμιλος Voici La Mode παρουσίασε τα δύο νέα καταστήματα Dorothy Perkins και Wallis στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και σε fashion influencers/bloggers.

Τα καταστήματα φιλοξενούν την Ανοιξιάτικη και Καλοκαιρινή συλλογή 2018 των Dorothy Perkins και Wallis αντίστοιχα, με τα τελευταία trends της γυναικείας μόδας και αξεσουάρ.

Στην εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν σε photobooth και να φτιάξουν στεφανάκια από λουλούδια, καθώς επίσης και να δουν πρώτοι τις συλλογές των δύο brands.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η fashion blogger κ. Άντρια Αλετράρη δημιούργησε και πρότεινε looks για κάθε στυλ με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

«Οι νέες συλλογές Dorothy Perkins και Wallis συνδυάζουν το στυλ με την απλότητα, καταργώντας τον σκληρό διαχωρισμό ανάμεσα σε επίσημο και casual ντύσιμο, είτε παίζοντας με αξεσουάρ είτε συνοδεύοντας ένα ρούχο με άλλο κατά τρόπο που του δίνει καινούργια ταυτότητα,» σημείωσε η κ. Αλετράρη.

Στη δική του ομιλία, ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου, κ. Μιχάλης Αντωνιάδης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μίλησε για την συνεχή ανάπτυξη των καταστημάτων του ομίλου.

«Τα νέα καταστήματα Dorothy Perkins και Wallis στο Mall of Cyprus επιβεβαιώνουν τη στόχευση του  Ομίλου Voici La Mode στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας μέσω της συνεχούς ανάπτυξης,» είπε ο κ. Αντωνιάδης.
Tα δύο νέα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους για το κοινό το Σάββατο, 19 Μαΐου με πολλές εκπλήξεις, μουσική και make-up sessions από τη MAC.

Το άνοιγμα των καταστημάτων Dorothy Perkins και Wallis στο The Mall of Cyprus ενισχύουν και επεκτείνουν τη δυναμική παρουσία του Ομίλου Voici La Mode στον χώρο της μόδας, σε μια πορεία που υπόσχεται δυναμική συνέχεια.
 
 

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!