Ο Tommy και η Dee Hilfiger παραβρέθηκαν στο Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute Benefit

Οι καλεσμένοι του Hilfiger συμπεριλαμβάνουν τους Lewis Hamilton, Shawn Mendes, Kris Jenner, Corey Gamble, Ruby Rose, Hailey Baldwin, Winnie Harlow και Joan Smalls, όλοι με custom ρούχα «Tommy Hilfiger»
 
Ο Tommy και η Dee Hilfiger παραβρέθηκαν στο Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute Benefit στις 7 Μαΐου, 2018 στη Νέα Υόρκη, για να γιορτάσουν την έκθεση ‘Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination’. Αναδεικνύοντας την ιστορική και σύγχρονη επιρροή της θρησκείας στην τέχνη και τη μόδα, η έκθεση παρουσιάζει παραδοσιακά καθολικά έργα τέχνης μαζί με σύνολα από επιλεγμένους σχεδιαστές και θα παρουσιαστεί σε τρεις γκαλερί του The Met. Στη έκθεση προέδρευσαν από κοινού οι Amal Clooney, Rihanna, Donatella Versace και Anna Wintour, με την Christine και τον Stephen A. Schwarzman ως επίτιμοι πρόεδροι.
 
Οι καλεσμένοι του Tommy Hilfiger ήταν οι: Dee Hilfiger, ο παγκόσμιος brand ambassador Lewis Hamilton, ο τραγουδιστής και συνθέτης Shawn Mendes, οι προσωπικότητες της τηλεόρασης Kris Jenner και Corey Gamble, η ηθοποιός Ruby Rose και τα supermodels Hailey Baldwin, Winnie Harlow και Joan Smalls.
 
"Κάθε χρόνο ανυπομονώ για τη βραδιά του Met Gala. Τα απίστευτα εκθέματα του Costume Institute φτιάχνουν το τέλειο σκηνικό για τον εορτασμό της μόδας», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. "Η μόδα είναι ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της ιστορίας και του πολιτισμού και είναι πάντα ενδιαφέρον να βλέπουμε τους τρόπους με τους οποίους αυτά έχουν επηρεαστεί μέσα στα χρόνια και συνεχίζουν να το κάνουν".
 
Οι φίλοι και οι οπαδοί του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση με τη χρήση του #TommyHilfiger στο Twitter και το Instagram.
 
 
Ο Tommy Hilfiger φόρεσε ένα forest green, faille peak lapel tuxedo, faille stripe παντελόνι, διακοσμημένο με ένα cross motif μιξαρισμένο με cabochon και κρυστάλλους, που ολοκληρώθηκε με ένα βραδινό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν.
 
Η Dee Hilfiger φόρεσε ένα beaded tarnished silver sheath φόρεμα, διακοσμημένο με ένα cross motif μιξαρισμένο με cabochon και κρυστάλλους, συμπληρωμένο από μια βυζαντινής έμπνευσης ζώνη με κοσμήματα.
 

Ο Lewis Hamilton φόρεσε ένα λευκό wool three-piece shawl collared κοστούμι με ένα sacred heart & cross στο πίσω μέρος, κεντημένο σατέν revere, ένα waistcoat με μαργαριτάρια και χάντρες και ένα βραδινό πουκάμισο.
 

Ο Shawn Mendes φόρεσε ένα slim six-button, double-breasted burgundy wool, faille peak lapel κοστούμι, satin stripe παντελόνι με ένα wing collar και  pleated-front βραδινό πουκάμισο.
 
Η Kris Jenner φόρεσε ένα bejeweled silk velvet halter neck gown, με μαύρη φτερωτή φούστα.

Ο Corey Gamble φόρεσε ένα burgundy velvet shawl collared, single-button tuxedo, satin striped black wool παντελόνι, με ένα  pique bibbed βραδινό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν.


 
Η Hailey Baldwin φόρεσε ένα corseted off-the-shoulder, liquid chiffon mist grey βραδινό φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο και ουρά.


 

Η Winnie Harlow φόρεσε ένα sculptural white silk triple organza φόρεμα με ουρά, συνοδευόμενο με ένα λεπτό silk wool corset.


 
Η Joan Smalls φόρεσε ένα gold beaded φόρεμα κεντημένο με κρύσταλλα και χάντρες, με μία fishtail φούστα διακοσμημένη με χρυσά κρύσταλλα.
 
Δείτε εδώ το βίντεο από το Atelier Tommy Hilfiger: https://youtu.be/iOUI1MXP_SI
 

Δειτε Επισης

Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν