Ο θλιβερός λόγος που οι Ντιν και Νταν του οίκου DSquared2 κοιμούνται ακόμα μαζί!

Οι 53χρονοι σχεδιαστές και ιδρυτές του γνωστού οίκου μόδας DSquared2 έχουν τη στενότερη σχέση που μπορεί να έχουν μονοζυγωτικοί δίδυμοι

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι σχεδιαστές και ιδρυτές του οίκου μόδας DSquared2, αδελφοί Ντιν και Νταν Κάτεν έχουν τη στενότερη σχέση που μπορεί να έχουν μονοζυγωτικοί δίδυμοι.

Στα 53 τους χρόνια οι δίδυμοι ζουν μαζί και κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι - μια αποκάλυψη που προκάλεσε θόρυβο στον κόσμο της μόδας πριν από λίγα χρόνια.

Η στενή τους σχέση είναι εν μέρει το αποτέλεσμα της κοινής και τραυματικής παιδικής ηλικία τους, για την οποία ήταν απρόθυμοι να συζητήσουν λεπτομερώς στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μέχρι τώρα.

Σε μια νέα συνέντευξή τους στη βρετανική Vogue, οι δίδυμοι Ντιν και Νταν Κάτεν μίλησαν ειλικρινά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησαν μεγαλώνοντας σε μία φτωχή πολυμελή οικογένεια στον Καναδά τη δεκαετία του 1960 και του 1970. «Ήμασταν εννέα αδελφοί και αδελφές σε ένα σπίτι με δύο υπνοδωμάτια» δήλωσε ο Νταν. «Υπήρχαν πέντε αγόρια σε ένα δωμάτιο και τέσσερα κορίτσια σε ένα άλλο δωμάτιο».

Ακόμη και όταν πήραμε κουκέτες κοιμόμασταν μαζί στο κάτω κρεβάτι», πρόσθεσε ο Ντιν. «Ήταν πιο ασφαλές» ανέφερε χωρίς να διευκρινίσει περισσότερα. Εκτός σπιτιού συνεχώς ήταν θύματα bullying (εκφοβισμού). Ήμασταν από μία φτωχή οικογένεια. Ντυνόμασταν χάλια. Ήμασταν θηλυπρεπείς. Μας παρενοχλούσαν συνεχώς. Ήταν διασκεδαστικό για όλους, ανέφερε ο Νταν Κάτεν.

Στη δυστυχία τους, οι δίδυμοι στράφηκαν ο ένας στον άλλο για υποστήριξη. «Μας έδερναν και τους δύο, έτσι ώστε να μπορούμε να κλάψουμε μαζί και κρυβόμασταν μαζί» είπε ο Ντιν. «Αν τώρα φοβόμαστε στο σκοτάδι, είναι εξαιτίας αυτών που ζήσαμε. Έχουμε ανάγκη να κοιμόμαστε μαζί, οπότε αν συμβεί κάτι κακό, δεν χρειάζεται να ουρλιάξω. Θα είναι εκεί».

Όταν ήταν έφηβοι, οι γονείς των Κάτεν δεν μπορούσαν πλέον να τους φροντίσουν και η καναδική κυβέρνηση έπρεπε να παρέμβει. Οι δίδυμοι άλλαξαν διάφορες ανάδοχες οικογένειες και τελικά εγκαταστάθηκαν σε ένα ζευγάρι στην Αριζόνα με βίαιη συμπεριφορά. Οι δίδυμοι δεν ήθελαν να συζητήσουν περισσότερο το θέμα.

Εκείνη την περίοδο χωρίστηκαν, αφού το ζευγάρι αποφάσισε ότι ο Ντιν ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας και τον έστειλαν μακριά. Το τραύμα αυτού του χωρισμού, ίσως ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα για τους δύο αδερφούς στα νεανικά τους χρόνια και φαίνεται να είναι ο λόγος της ιδιαίτερα στενής τους σχέσης και του ότι κοιμούνται μαζί. «Υπήρξε μια στιγμή στη ζωή μου που σκέφτηκα ότι δεν θα δω ποτέ ξανά τον αδελφό μου» δήλωσε ο Ντιν. «Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ ξανά στη ζωή μας. Έτσι, αν φοβόμαστε το σκοτάδι και έχουμε ανάγκη να κοιμόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο τότε είμαστε εντάξει... Είναι αδελφικό».

«Είμαστε ισχυρότερη δύναμη μαζί» ανέφερε ο Νταν. «Έχουμε χωριστεί και δεν θα χωριστούμε ποτέ ξανά».

Πηγή: ΑΠΕ

Δειτε Επισης

Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
#BritAwards 2024: Οι μετρημένες λαμπερές παρουσίες στο πιο κιτς κόκκινο χαλί της χρονιάς
Χριστίνα Κοντοβά: «Προς το τέλος της υιοθεσίας, νόμιζα ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωση»