Απαστράπτουσα η Penelope Cruz στην πρεμιέρα της τηλεσειράς για τον Gianni Versace

Πρεμιέρα έκανε η σειρά «The Assassination of Gianni Versace», με την πρωταγωνίστρια Penelope Cruz να κλέβει τις εντυπώσεις με τη λαμπερή της εμφάνιση.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Penelope, η οποία υποδύεται την αδελφή του σχεδιαστή, Donatella, επέλεξε να φορέσει μια μπορντό τουαλέτα που αγκάλιαζε το κορμί της και αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Φυσικά το παρών στην πρεμιέρα έδωσαν όλοι οι συντελεστές της τηλεσειράς, μεταξύ άλλων και ο Ricky Martin, ο οποίος υποδύεται τον σύντροφο του Gianni, Antonio D’ Amico.

 
Η σειρά «American Crime Story», με τίτλο  «The Assassination of Gianni Versace» φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, παραγωγού και σκηνοθέτη Ryan Murphy («American Horror Story», «Glee», «Nip/Tuck»), ενώ θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 22:40, αποκλειστικά στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική.
 

 

Το νέο κεφάλαιο της σειράς  θα επιχειρήσει να δει σε βάθος τα γεγονότα της 15ης Ιουλίου του 1997, όταν ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Gianni Versace  πυροβολήθηκε στα σκαλιά του σπιτιού του από τον κατά συρροή δολοφόνο Andrew Cunanan, ο οποίος μετά από οκτώ ημέρες αυτοκτόνησε.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι Edgar Ramirez ως Gianni Versace, Penelope Cruz ως Donatella Versace και Ricky Martin ως σύντροφος του Gianni, Antonio D’ Amico.




Λίγες ώρες μόλις πριν το event της επίσημης πρεμιέρας της νέας τηλεοπτικής σειράς του FX "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" η οικογένεια του σχεδιαστή μόδας κρατάει αποστάσεις από το αφήγημα του Ράιαν Μέρφι για τη δολοφονία του ιδρυτή του ιταλικού οίκου μόδας Τζιάνι Βερσάτσε.

"Η οικογένεια Versace δεν έχει εξουσιοδοτήσει ούτε έχει οποιαδήποτε συμμετοχή στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά για το θάνατο του Gianni Versace. Καθώς ο οίκος δεν εξουσιοδότησε το βιβλίο στο οποίο βασίζεται εν μέρει η τηλεοπτική σειρά, ούτε έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του σεναρίου, αυτο το τηλεοπτικό αφήγημα πρέπει να θεωρηθεί ως έργο μυθοπλασίας" αναφέρει σε ανακοίνωση της η οικογένεια του σχεδιαστή.

Ωστόσο στο πρόσφατο παρελθόν η Πενέλοπε Κρουζ που υποδύεται τη Ντονατέλα Βερσάτσε, αδελφή και διάδοχο του Τζιάνι στον οίκο έχει επιβεβαιώσει ότι μίλησε μαζί της για τον τρόπο που θα την "έφερνε" στη μικρή οθόνη.

“Ναι, μιλήσαμε το καλοκαίρι. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες. Νομίζω ότι αντιλαμβάνεται ότι την αγαπάω και τη σέβομαι από τον τρόπο που την ενσαρκώνω στη σειρά. Ελπίζω όταν δει το show, να μείνει ικανοποιημένη. Σίγουρα θα υπάρχουν σκηνές σκληρές για την ίδια. Η σειρά αναφέρεται στη δολοφονία του αδελφού της. Τα έκανα τα πάντα με αγάπη".

Ο Ράιαν Μέρφι, δημιουργός της σειράς, επιβεβαίωσε επίσης ότι έχει μιλήσει με τη Ντονατέλα και σεβάστηκε τον τρόπο που εκείνη θέλησε να εμφανιστούν στη σειρά τα τρία παιδιά της από τον πρώην σύζυγο της Πολ Μπεκ, τους Αλέγκρα και Ντάνιελ. "Την άκουσα. Εϊμαι πατέρας. Την καταλαβαίνω" είπε.

Ωστόσο η οικογένεια των Versace δεν είναι η μόνη που έχει ενστάσεις για τη σειρά. Ο πρώην σύντροφος του σχεδιαστή Antonio D’Amico, έχει εκφράσει την απαρέσκεια του για τον τρόπο που παρουσιάζεται ο φόνος του Βερσάτσε το 1997.

Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο "Vulgar Favors" της αρθρογράφου του Vanity Fair, Maureen Orth.

"Η σειρά βασίζεται στο ενδελεχώς ερευνημένο και επικυρωμένο με πηγές βιβλίο, “Vulgar Favors” που εξέτασε την πραγματική ζωή του Andrew Cunanan. Στηρίζουμε την αδιάλειπτη έρευνα της διδας Orth" ανακοίνωσε η FΧ.

Η σειρά γυρίστηκε στην πραγματική βίλα του σχεδιαστή στο Μαϊάμι που πλέον λειτουργεί ως ξενοδοχείο.

Δείτε το τρέιλερ...

Δειτε Επισης

Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν