Oι φωτογραφίες της Carla Bruni από την επίσκεψή της στην Αθήνα!

Την Αθήνα επισκέφτηκε η Carla Bruni συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Nicola Sarkozy για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο θέατρο Παλλάς, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά το άλμπουμ της με τίτλο «French Touch».

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Ελλάδα και συγκεκριμένα η πρωτεύουσα, είναι ο πρώτος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Η Carla Bruni και ο Nicola Sarkozy επισκέφτηκαν το νέο ζωντανό και διασκεδαστικό Zonars bar restaurant της Αθήνας όπου ο Χρύσανθος Πανάς δώρισε στη κα Bruni ένα ελληνικό κόσμημα, δημιουργία της Έλενας Σύρακα.

Η Carla Bruni και ο Nicola Sarkozy κατά την επίσκεψη τους περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους του City Link και έκαναν βόλτα στη Βουκουρεστίου, στη νέα αστική γειτονιά της Αθήνας.

Το πρώην μοντέλο και νυν μουσικός βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Παλλάς και δεν έχασε την ευκαιρία να ποζάρει χαμογελαστή στον φακό.

Ντυμένη chic casual και με φυσικό μακιγιάζ μαγνήτισε τα βλέμματα όπως θα δεις στην gallery που ακολουθεί

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους παρευρέθηκαν και πρόσωπα της showbiz, με τους περισσότερους να θέλουν να την συναντήσουν και να την συγχαρούν από κοντά. Η Carla Bruni όμως ζήτησε από το προσωπικό της να συναντηθεί στο καμαρίνι μόνο με τον Βασίλειο Κωστέτσο.

Την αποκάλυψη έκανε ο σχεδιαστής στην κάμερα του Happy Day. «Περίμενε όλος ο κόσμος και λένε έχουμε διαταγή από την κυρία Μπρούνι, μόνο ο κύριος Κωστέτσος να περάσει μέσα. Ήταν απίστευτη στη σκηνή. Ενθουσιασμένη με την Ελλάδα. Χθες το βράδυ την ώρα που περπατούσε χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν εκείνη να μου πει αν θα έρθω να τη δω και ότι θα είναι αύριο και μεθαύριο στην Αθήνα. Με την Carla δουλέψαμε πριν 24 χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά αποκαλύπτωντας λεπτομέρειες από την συνάντηση τους.

Δείτε το απόσπασμα:

Χθες βράδυ ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας θαύμασε τη σύζυγό του στη μοναδική της συναυλία στο Παλλάς, αλλά νωρίς το πρωί αποφάσισε να κάνει κάτι για τον εαυτό του... Φόρεσε τα αθλητικά του παπούτσια και μαζί με τον συνοδό του έκανε jogging μπροστά από τη βουλή ξαφνιάζοντας του περαστικούς!

 

Δειτε Επισης

Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας
Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
#BritAwards 2024: Οι μετρημένες λαμπερές παρουσίες στο πιο κιτς κόκκινο χαλί της χρονιάς