Όσα έγιναν στην εβδομάδα μόδας στην Αθήνα!

Μόδα, λαμπερές παρουσίες και η παρθενική εμφάνιση στην πασαρέλα της Κατερίνα Λάσπα με την κόρη της, οι Vegas με τα παιδιά τους η κόρη της Βάνας Μπάρμπα και το show  του Βασίλη Ζούλια!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
 
Η Κατερίνα Λάσπα πήρε μέρος στην επίδειξη μόδας του οίκου BAYA που έγινε στο πλαίσιο της 22ης Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο και δεν ήταν μόνη! Στην πασαρέλα ανέβηκε και η κόρη της Σάρα, η οποία έκλεψε την παράσταση. 

Μαμά και κόρη περπάτησαν φορώντας δημιουργίες του οίκου και καταχειροκροτήθηκαν από όσους ήταν εκεί. Στη συνέχεια κατά την έξοδό τους στην αυλή του Ζαππείου έκαναν ακροβατικά ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό του govastileto.gr.
 

 
Στην επίδειξη μόδας του οίκου Tassos Mitropoulos που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Ζάππειο, στο  πλαίσιο της 22η Athens Xclusive Designers Week συμμετείχε η 16χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα. 

Η Φαίδρα Μπάρμπα περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα και έκλεψε τις εντυπώσεις! Φυσικά εκεί ήταν front rοw η μητέρα της για να την καμαρώσει.

«Είχα πολύ άγχος, είχα ιδρώσει! Ήταν υπέροχη! Μαζί με το σχολείο και τα διαβάσματά της μπορεί να κάνει και αυτό που αγαπάει και θέλει», εξομολογήθηκε περήφανη η Βάνα Μπάρμπα.

«Σκέφτομαι να ακολουθήσω επαγγελματικά το μόντελινγκ. Η μητέρα μου θέλει να κάνω αυτό που αγαπάω και μ’ αρέσει. Ένιωθα σιγουριά που ήταν από κάτω. Θέλω να σπουδάσω ψυχολογία, δεν με ενδιαφέρει η υποκριτική», δήλωσε η 16χρονη Φαίδρα στους δημοσιογράφους.
 

Από τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές ήταν όταν στην πασαρέλα ανέβηκε ο Dj Airth από το συγκρότημα VEGAS, κρατώντας στην αγκαλιά του τον 6 μηνών γιο του. Μπαμπάς και γιος κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στην επίδειξη. Με τα ρούχα των Celebrity Skin περπάτησε και το άλλο μέλος του συγκροτήματος, ο Zeraw.
 
Το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο και στο πλαίσιο της 22ης Athens Xclusive Designers Week η επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια



H νέα καλοκαιρινή συλλογή του Βασίλη Ζούλια «Women in the Garden, the Summer Edition» τιμά τις γυναίκες στη ζωή του. 
Το σιντριβάνι του Ζάππειου Μεγάρου ήταν το ιδανικό σκηνικό για να μας μαγεύσει με τις δημιουργίες του. Βραδινές τουαλέτες, κοκτέιλ φορέματα, θεατρικές λεπτομέρειες και φίνα υφάσματα όπως μετάξι, πουά και δαντέλες είναι όλα πρωταγωνιστές σε έναν μοναδικό κόσμο πολυτέλειας και στιλ.
Στην πρώτη σειρά είδαμε πολλές επώνυμες κυρίες από τον χώρο της σόουμπιζ. Μεταξύ άλλων τη Σίσσυ Φειδά, την Κιμ Κίλιαν, την Εβελίνα Παπαντωνίου, την Έλενα Παπαβασιλείου, την Κατερίνα Καινούργιου και τη Θωμαή Απέργη. 
 
ΠΗΓΗ: Govastileto.gr

Δειτε Επισης

Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton