Η θρυλική Cher και ο ράπερ Future στην φθινοπωρινή καμπάνια ‘Meet Me in the Gap’ !

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν δυνάμεις για να δείξουν τι συμβαίνει όταν μειώνουμε την απόσταση μεταξύ μας

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Το Gap, το κλασικό αμερικάνικο brand ρουχισμού, παρουσιάζει το τελευταίο μέρος της φθινοπωρινής του καμπάνιας ‘Meet Me in the Gap’, η οποία λανσαρίστηκε τέλη Ιουλίου, με πρωταγωνιστές τη θρυλική Cher και το είδωλο της ραπ μουσικής Future, με σκοπό να γιορτάσει όλα αυτά που δημιουργούνται όταν διαφορετικοί άνθρωποι έρχονται κοντά και ανακαλύπτουν ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

Η καμπάνια παρουσιάζει τη Cher και τον Future, δύο πολύ σημαντικές προσωπικότητες στο χώρο της μουσικής που δεν είχαν ποτέ ξανά συναντηθεί, οι οποίοι τραγουδούν μαζί ενώνοντας τις πολύ χαρακτηριστικές φωνές τους.

Με σκηνοθέτη τον θρυλικό Director X, οι δύο καλλιτέχνες προσφέρουν μια μοναδική μουσική εμπειρία, εστιάζοντας στις μουσικές τους ρίζες: rock και soul ήχοι σε ένα τραγούδι που αποτελεί πηγή έμπνευσης και για τους δύο. Μέσα από την ερμηνεία του ‘Everyday People’ των Sly and Family Stone, ο κορυφαίος ράπερ και η θρυλική τραγουδίστρια προσθέτουν ένα μοντέρνο hip hop trap beat σε ένα κλασικό αμερικανικό τραγούδι.

«Λατρεύω την όλη ιδέα πίσω από το ‘Meet Me in the Gap’, γιατί είναι πολύ εύκολο να βρεις κοινό έδαφος με κάποιον, αν είσαι πραγματικά ανοικτός και περίεργος να γνωρίσεις ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες», δήλωσε η  Cher. «Δεν ήξερα τον Future πριν από αυτό, αλλά ήμουν σίγουρη πως θα απολάμβανα τη συνεργασία με κάποιον τόσο διαφορετικό από εμένα, που είναι νέος, πραγματικά ταλαντούχος και αγωνίζεται για το καλύτερο».
 
«Η συνεργασία με τη Cher είχε μεγάλη δυναμική, αφού και οι δύο νιώθαμε ότι κάναμε κάτι μεγαλύτερο από εμάς», είπε ο  Future. «Το Gap δεν φέρνει απλά δύο κουλτούρες μαζί, ενώνει άπαντες μέσα από τη μουσική και το στυλ. Αφορά τον καθένα από εμάς».
 
Η καμπάνια έκανε την εμφάνισή της τα τέλη Ιουλίου, μέσω μιας σειράς συναντήσεων, οι οποίες σκηνοθετήθηκαν και πάλι από τον Director X, παρουσιάζοντας διαφορετικές ομάδες από influencers, οι οποίες συνεργάστηκαν και δημιούργησαν έργα τέχνης μέσω της κίνησης και του ήχου. Το φιλμάκι ‘Bounce meet Bounce meet Bounce’, περιλαμβάνει μπασκετμπολίστες, tap dancers και έναν mix artist οι οποίοι δημιουργούν μια μουσική σύνθεση από το ρυθμικό και παιχνιδιάρικο ήχο που κάνουν οι μπάλες του μπάσκετ με συγχρονισμένες κινήσεις του tap dancing και τη σύνθεση του mix artist.
«To Gap είναι φάρος ελπίδας και αισιοδοξίας, ενώ παράλληλα φέρνει κοντά τους ανθρώπους» δήλωσε ο Craig Brommers, chief marketing officer του Gap. «Η συνεργασία μεταξύ δύο superstars, όπως είναι η Cher και ο Future, αποδεικνύει περίτρανα ότι ανεξάρτητα από το πόσο διαφορετικοί είμαστε φαινομενικά, υπάρχουν κοινά που ίσως να μην έχουμε ανακαλύψει ακόμα».

Η εκστρατεία λανσαρίστηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, κάνοντας την εμφάνισή της σε διάφορα διεθνή μέσα, καθώς και στα καταστήματα του Gap. Τα τηλεοπτικά σποτάκια μπορεί να τα βρει κάποιος σε ψηφιακά κανάλια, όπως είναι το Vevo, το Hulu και το YouTube. Επιπλέον, το Gap θα λανσάρει ένα ομώνυμο κανάλι στο Spotify, το οποίο σε αρχικό στάδιο θα περιλαμβάνει playlist από την καμπάνια ‘Meet me in the Gap’. Τέλος, η έντυπη καμπάνια ζωντανεύει μέσα από διαφημίσεις στα επετειακά τεύχη της Vogue για τα 125 χρόνια της καθώς και στο περιοδικό GQ για τα 60χρονά του.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια Meet Me in the Gap': gap.com/meetmeinthegap

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας