Αναζωογονήστε το φθινοπωρινό σας στυλ με γυαλιά ηλίου OJO Sunglasses!

Ο ερχομός μια νέας εποχής μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: νέες τάσεις στα γυαλιά ηλίου που θα λατρέψετε. Αναζωογονήστε το φθινοπωρινό σας στυλ και επωφεληθείτε από τις πιο hot τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2017 αγοράζοντας γυαλιά ηλίου OJO Sunglasses. Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν αυτή την εποχή είναι οι εξαγωνικοί και ματ σκελετοί, καθώς και οι έγχρωμοι και όμπρε φακοί. Διαβάστε παρακάτω το άρθρο για να ξέρετε τι είναι στη μόδα και τι όχι!

Μεγάλα Εξαγωνικά Γυαλιά Ηλίου
Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα γυαλιά ηλίου κλασικού σχήματος, είναι τα εξαγωνικά γυαλιά τα οποία έχουν ένα όμορφο μεταλλικό σκελετό και επίπεδο φακό. Αν σας αρέσουν τα γυαλιά με ασυνήθιστα και διασκεδαστικά σχήματα που δίνουν χαρακτήρα στις εμφανίσεις σας, θα πρέπει σίγουρα να διαλέξετε τα συγκεκριμένα γυαλιά με την εξαγωνική λεπτομέρεια.

Έγχρωμοι Φακοί
Αν θέλετε να πάτε εκ του ασφαλούς, διαλέξτε ένα απλό σκελετό (στρογγυλό ή aviator) με έγχρωμους φακούς. Οι κίτρινοι και ροζ φακοί ήταν μια μεγάλη τάση του 2000, προφανώς θα θυμάστε τις μεγαλύτερες οπαδούς αυτής της τάσης - Britney Spears και Paris Hilton. Αν δεν μπορείτε να ανακαλέσετε στην μνήμη σας την τάση του 2000, να αναφέρουμε ότι τα νέα γυαλιά ηλίου που φορέθηκαν στην πασαρέλα για το fashion show του οίκου Prada για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2017 είχαν χρώμα κίτρινο. Και εάν είστε από τα άτομα που συνεχώς μπαινοβγαίνουν σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, μόλις βρήκατε τα γυαλιά που σας ταιριάζουν απόλυτα!
 
Ombre Φακοί
Οι φακοί ombre τείνουν να επανέρχονται στη μόδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπως την πλέον γνωστή σε όλους τεχνική βαφής μαλλιών. Οι φακοί ombre ή αλλιώς smoked gradient φακοί είναι πιο σκούροι στην κορυφή του φακού και γίνονται προοδευτικά πιο ανοιχτόχρωμοι.
Το πιο σκοτεινό μέρος του φακού σας προστατεύει περισσότερο όταν κοιτάζετε προς τον ήλιο, αλλά ταυτόχρονα σας προσφέρει ξεκούραση και άνετη όραση σε συνθήκες φωτεινού και έντονου φωτισμού.

Ματ Σκελετός  
Ακόμα μια τάση που ολοένα κερδίζει έδαφος στο χώρο της μόδας είναι οι φακοί και σκελετοί με ματ φινίρισμα. Οι λαμπεροί και γυαλιστεροί σκελετοί μπορεί να είναι δημοφιλές, αλλά για κάτι λίγο πιο εκλεπτυσμένο και απλό, δοκιμάστε ματ γυαλιά ηλίου.
Τα ματ γυαλιά ηλίου διατηρούν μια εικονική εμφάνιση με ένα εκσυγχρονισμένο twist, προσθέτουν μια αίσθηση φινέτσας και είναι κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις.

Περάστε από τα καταστήματά μας για να αγοράσετε τα γυαλιά ηλίου που επιβάλλει η τελευταία τάση της μόδας. Το Φθινόπωρο 2017 δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο χωρίς την αγορά ενός μοδάτου ζευγαριού ηλίου!
 
 

Δειτε Επισης

Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν