Τώρα εσένα σου μοιάζει κομψό και "Παριζιάνικο" το στυλ της Brigitte Macron;

Τη χαρά της που βρίσκεται στην Αθήνα εξέφρασε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στην Ακρόπολη η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron, που επισκέφθηκε τον Ιερό Βράχο μαζί με την σύντροφο του πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα.

«Είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα και έχει σημασία αυτό. Είναι μεγάλη χαρά που είμαι εδώ και που μας υποδέχτηκαν», είπε η σύζυγος του Emmanuel Macron, ενώ εξέφρασε τη συμπαράστασή της στους Γάλλους που έχασαν τη ζωή του στον τυφώνα στο Σεν Μάρτιν.

Εκτός από την πολιτική σημασία που έχει η επίσκεψη του Γάλλου προέδρου στην Αθήνα, η εμφάνιση της συζύγου του έχει βρεθεί στο… μικροσκόπιο του στυλ, με το look της να κλέβει τις εντυπώσεις.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, η 64χρονη Brigitte, που έχει κάνει σήμα κατατεθέν της τις φούστες πάνω από το γόνατο, επέλεξε ένα total Louis Vuitton σύνολο, το οποίο αποτελείται από skinny μαύρο παντελόνι, λευκό αμάνικο τοπ με βολάν, all time classic μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και τη χαρακτηριστική ultra chic τσάντα του οίκου σε λευκό. Από αξεσουάρ επέλεξε να φορέσει ένα ρολόι και γυαλιά ηλίου.

Ωστόσο, για την επίσκεψή της στην Ακρόπολη, προέβη σε μία μικρή αλλαγή: αποχωρίστηκε τις γόβες της και φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρες flatforms!

Αυτή την ώρα ξεναγείται στην Αρχαία Αγορά και η εμφάνισή της ήταν μοναδική και πάλι. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα γαλάζιο φόρεμα και πάλι του οίκου Luis Vuitton.

Την πρώτη κυρία της Γαλλίας υποδέχθηκε στον χώρο, λίγο μετά τις 10:15, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ Παυλοπούλου.

Ευδιάθετη και όπως πάντα κομψή είπε στους δημοσιογράφους όταν τη ρώτησαν για τις εντυπώσεις της: «Je ne pars plus! Je reste (Δεν φεύγω. Θα μείνω)».

Ένα μοναδικό δώρο έκανε η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, Βλασία Παυλοπούλου προς τη σύζυγο του Γάλλου Προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής τους στην Αρχαία Αγορά. 

Πρόκειται για ένα χρυσό κολιέ με φύλλα ελιάς, το οποίο μόλις το είδε η Μπριζίτ Μακρόν ενθουσιάστηκε και θέλησε αμέσως να το φορέσει.

Η κα Βλασία Παυλοπούλου βοήθησε την πρώτη Κυρία της Γαλλίας να το φορέσει με την Μπριζίτ Μακρόν να λέει: «Μου θυμίζει Αρχαία Ελλάδα»

Δείτε το βίντεο.

φωτογραφίες: NDP Photo Agency-People

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton
BE ON time! Παιδική συλλογή για τη νέα σεζόν: Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024
Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita»
Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν»