Με λευκό τοπ και μαύρο skinny παντελόνι στην Αθήνα η Μπριζίτ Μακρόν!

Οπως είχε κάνει και στο πρώτο επίσημο ταξίδι της ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας στο Μαρόκο, η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε να κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα φορώντας λευκό top, μαύρο skinny παντελόνι, λευκή τσάντα και μαύρες γόβες. 

Χαλαρή και χαμογελαστή, η κυρία Μακρόν βγήκε μετά τον σύζυγό της από το αεροσκάφος της προεδρίας, που προσγειώθηκε λίγο μετά τη 1 στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, η οποία φέρεται να έχει φοβία με τα αεροπλάνα, δεν ξεφεύγει από το στιλ της και επιλέγει συνήθως μονόχρωμα σύνολα σε λευκό, μαύρο, λευκό και κόκκινο.

Το πρόγραμμα της κυρίας Μακρόν στην Ελλάδα

Η κυρία Μακρόν θα ακολουθήσει δικό της πρόγραμμα τις δύο ημέρες παραμονής της στην Αθήνα, το οποίο έχει ήδη εκπονηθεί σε συνεννόηση με τη γαλλική προεδρία. Σύμφωνα με πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας, η πρώτη στάση του Εμανουέλ και της Μπριζίτ Μακρόν θα είναι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, όπου ο Γάλλος πρόεδρος θα καταθέσει στεφάνι.

Ακολούθως θα πάνε στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Προκόπης Παυλόπουλος και η σύζυγός του Σίσσυ θα υποδεχθούν το ζεύγος Μακρόν και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα παρασημοφορήσει τον Γάλλο ομόλογό του με το ανώτατο παράσημο του Ελληνικού Κράτους, τον Μεγαλόσταυρο του Σωτήρος.

Αμέσως μόλις τελειώσει η τελετή υποδοχής η Μπριζίτ Μακρόν, συνοδευόμενη από τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα, θα επισκεφθεί το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και την Ακρόπολη.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Μακρόν θα επισκεφτεί και το Βυζαντινό Μουσείο, συνοδευόμενη από την σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας Σίσσυ Παυλοπούλου.

Την ξενάγηση της κ. Μακρόν στην Ακρόπολη θα κάνει η έφορος Αρχαιοτήτων Αθηνών Ελένη Μπάνου που είχε ξεναγήσει και τον Μπαράκ Ομπάμα.  

Στη συνεχεία, η κυρία Μακρόν θα «ενταχθεί» στο πρόγραμμα του Γάλλου προέδρου και θα μεταβεί στην Πνύκα, όπου ο Εμανουέλ Μακρόν θα απευθύνει ομιλία.

Οι δυο τους θα επιστρέψουν στο Προεδρικό Μέγαρο στις 21:00, όπου ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και η σύζυγός του θα τους παραθέσουν επίσημο δείπνο.

Eκεί θα γίνει η πρώτη συνάντηση της Μπριζίτ Μακρόν με τιςσυζύγους των Ελλήνων πολιτικών αφού στο ίδιο τραπέζι θα καθήσουν η Σίσσυ Παυλοπούλου, η Μπέτυ Μπαζιάνα, η Αγγελική Βούτση και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Αύριο η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας θα ξεναγηθεί στην Αρχαία Αγορά και όχι στο Βυζαντινό Μουσείο όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Θα την συνοδεύσει η σύζυγος του Προκόπη Παυλόπουλου.

Η κυρία Μακρόν έχει εκφράσει την επιθυμία να επισκεφθεί και τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα καταστεί εφικτό λόγω του σφιχτού προγράμματος του Γάλλου Προέδρου.

Δειτε Επισης

Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας
Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
Χριστίνα Κοντοβά: «Προς το τέλος της υιοθεσίας, νόμιζα ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωση»