Η Volt+ Boutique επιστρέφει δυναμικά αυτή τη σεζόν με εκπληκτικές δημιουργίες από τον οίκο Balenciaga

Πολύ πριν από τη δημιουργία του όρου «lookbook», ο Cristobal Balenciaga είχε φωτογραφήσει και αρχειοθετήσει κάθε μία από τις συλλογές του. Αυτό το αρχείο με τις πόζες των μοντέλων του οίκου Balenciaga φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής αποτέλεσε την ουσιώδη έμπνευση για τη δημιουργία της συλλογής Balenciaga Women Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18. Παλτά και μπουφάν φτιάχνονται με σκοπό να αγκαλιάσουν το γυναικείο σώμα δημιουργώντας ένα ρούχο που «περιχύνεται» και που μπορεί εύκολα κανείς να κουμπώσει, και να ξεκουμπώσει όποτε θελήσει.


 
Η μελέτη των αυθόρμητων κοινωνικών συνηθειών και η επανεξέταση των υπαρχόντων αντικειμένων είναι η υποκείμενη πρακτική σχεδίασης της συλλογής. Έτσι, προκύπτουν ρούχα με στόχο την κομψότητα για μια νέα Balenciaga γυναίκα που αναζητά chic λεπτομέρειες σε συνδυασμό με μοναδικές ιδέες που μπορούν να προκύψουν καθώς τα δοκιμάζει!
 
Η μεθοδολογία της επαναχρησιμοποίησης συνεχίζεται: χαλάκια αυτοκινήτων έχουν τυλιχτεί ως φούστες και έχουν ραφτεί στην πλάτη πουκαμίσων. Τα νάιλον προστατευτικά καλύμματα ελαστικών χρησιμοποιούνται ως τσάντες, ενώ τα καθρεφτάκια αυτοκινήτου μετατρέπονται σε τσάντες για βραδινές εμφανίσεις.


 
Παράλληλα η συλλογή Balenciaga Women Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18 σηματοδοτεί ένα περαιτέρω βήμα προς τα εμπρός, με την εκ νέου εισαγωγή της ιστορίας της υψηλής ραπτικής του οίκου Balenciaga. Για να συμπέσει με την 100η επέτειο από την ίδρυση του οίκου, μια επιλογή από τα σχήματα και τους όγκους των φορεμάτων του αξέχαστου Cristobal Balenciaga δίνει το ρυθμό. Έτσι, προκύπτουν φορέματα με το πρωτότυπο λογότυπο του οίκου ή εμφανώς μαρκαρισμένα στην πλάτη με το έτος, τη συλλογή και την περιγραφή του ενδύματος. Επίσης μερικά από τα εκλεκτά υφάσματα υψηλής ραπτικής συνδυάζονται και με τις αντίστοιχες εκδόσεις των τσαντών Bazar!
 
Βρείτε την νέα συλλογή Balenciaga στην Volt+ Boutique, στην οδό Φλωρίνης 7 στη Λευκωσία. Τηλ.: 22312588.


https://www.facebook.com/VoltBoutiqueCy/
https://www.instagram.com/volt_boutique/

Δειτε Επισης

Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας
Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
#BritAwards 2024: Οι μετρημένες λαμπερές παρουσίες στο πιο κιτς κόκκινο χαλί της χρονιάς