Το Gap λανσάρει το φιλμάκι ‘Bridging the Gap’ με τον Edward Enninful να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο

Το Gap, το κλασικό αμερικάνικο brand ρουχισμού, ανακοινώνει το λανσάρισμα της καμπάνιας ‘Bridging the Gap’, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Edward Enninful. Στο φιλμάκι, που γιορτάζει την αισιοδοξία, πρωταγωνιστεί ένα αξιοθαύμαστο καστ επιλεγμένο από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, το οποίο αντιπροσωπεύει την σύγχρονη αμερικανική κουλτούρα. Το εικονικό κλασικό λευκό Τ-shirt λειτουργεί ως καμβάς για το καστ, επιτρέποντας στον καθένα ξεχωριστά να αναδείξει την προσωπικότητά του και παρουσιάζοντας το πώς οι διαφορές τους τούς ενώνουν.


«Λατρεύω το αισιόδοξο αμερικανικό στυλ που εκπροσωπεί το Gap καθώς και την απλότητα του λευκού κλασικού Τ-shirt που σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου» δήλωσε ο Enninful. «Μεγαλώνοντας, μου άρεσαν οι εικόνες που έβλεπα από την Αμερική, ως τη χώρα της ελευθερίας. Το project αυτό αφορά την αυθεντικότητα και τους αληθινούς ανθρώπους».
 
«Το Gap αποτελεί ένα κλασικό αμερικάνικο brand και κύριο μέλημά μας είναι να ενσωματώσουμε ολόκληρη την Αμερική σε οτιδήποτε και αν κάνουμε» δήλωσε ο Craig Brommers, chief marketing του Gap. «Το φιλμάκι ‘Bridging the Gap’ δείχνει τι σημαίνει να είσαι Αμερικανός, παρουσιάζοντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί. Ο Edward είναι ο ιδανικός συνεργάτης γι’ αυτό το εγχείρημα, αφού ασπάζεται την ίδια αισιόδοξη οπτική για τον κόσμο με το Gap».
 
Το καστ τραγουδάει το “Sunny” των Boney M. το οποίο δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα, όπως και το concept της ταινίας. Ξεκινά δείχνοντας τον καθένα από τους πρωταγωνιστές να χορεύει μόνος του, δίνοντας έτσι έμφαση στην ατομικότητα, και συνεχίζει δείχνοντάς τους να χορεύουν όλοι μαζί σαν σύμβολο ενότητας.
 
Το καστ περιλαμβάνει:
 
• Την ηθοποιό Priyanka Chopra:
«Το ‘Bridging the Gap’ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο κόσμος αυτή την στιγμή, αφού υπάρχουν πολλά κενά (gaps) σε αυτό τον κόσμο τα οποία πρέπει να γεφυρωθούν (bridged) και να συμπληρωθούν. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι η ενδυνάμωση των γυναικών, αφού πρέπει να τους δοθεί επιτέλους η ευκαιρία να σταθούν στα πόδια τους και να κάνουν το καλύτερο που μπορούν για τον εαυτό τους», δήλωσε η Chopra.
 
• Τον ράπερ Wiz Khalifa:
«Για μένα, το ‘Bridging the Gap’ σημαίνει να κάνουμε την διαφορετικότητα περισσότερο αποδεκτή, δείχνοντας ότι είναι απολύτως αποδεκτό να φαίνεσαι διαφορετικός ή να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά.  Το κάνω αυτό, με το να είμαι ο εαυτός μου», είπε ο Khalifa.
 
• Το μοντέλο και ηθοποιός Christie Brinkley:
«Βλέπω το ‘Bridging the Gap’ ως μια δήλωση αμοιβαίας ανθρωπιάς και ελευθερίας. Ελευθερία για μένα σημαίνει να μην ανησυχώ για το τι σκέφτονται ή τι περιμένουν οι άλλοι από εμένα, αλλά να ζω τη ζωή μου με σκοπό να κάνω τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τους άλλους»,  δήλωσε η Brinkley.
 
• Το μοντέλο Casil Mcarthur:
«Χρειάζεται πολύ θάρρος για να είσαι αυτός που θες να είσαι. Γεφυρώνω το κενό (‘Bridging the Gap’), με το να ζω την αλήθεια μου. Δεν κρύβω τον εαυτό μου από τον κόσμο», δήλωσε ο Mcarthur.
 
Άλλα μέλη του cast περιλαμβάνουν: το μοντέλο και ακτιβίστρια Adwoa Aboah, το μοντέλο Maria Borges, τον πρωταθλητή ξιφασκίας Miles Chamley-Watson, τον κινηματογραφικό, τηλεοπτικό και θεατρικό ηθοποιό Jonathan Groff, τα μοντέλα Fernanda Ly, Lineisy Montero και Ellen Rosa, το μοντέλο και αστέρι του Instagram Jasmine Sanders, την ηθοποιό και μοντέλο Yara Shahidi, και το μοντέλο και σχεδιάστρια Alek Wek.
 
Το φιλμάκι συμπληρώνεται με ένα "Making Of" βίντεο που δημιουργήθηκε από το The Madbury Club στο οποίο εμφανίζεται ο Enninful και το υπόλοιπο καστ να μοιράζονται τις σκέψεις τους σχετικά με το τι σημαίνει η γεφύρωση του κενού (Bridging the Gap), ενώ παράλληλα παρουσιάζονται και behind-the-scenes πλάνα από τα γυρίσματα.

 

Δειτε Επισης

Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας
Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
#BritAwards 2024: Οι μετρημένες λαμπερές παρουσίες στο πιο κιτς κόκκινο χαλί της χρονιάς