Όλα όσα έγιναν στα CFDA Fashion Awards 2017- O Raf Simons αναδείχθηκε «Σχεδιαστής της Χρονιάς»

Ο Raf Simons γράφει για ακόμα μια φορά ιστορία στη μόδα. Ο Βέλγος σχεδιαστής, που πλέον βρίσκεται στο τιμόνι του Calvin Klein, τιμήθηκε τη Δευτέρα, στα CFDA FASHION AWARD 2017, με το βραβείο του Menswear Designer of the Year και το Womenswear Designer of the Year, για το έργο του στον αμερικανικό οίκο. Το Women’s Designer το είχε κερδίσει και το 2014, για το έργο του στον οίκο Dior.


Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού που κάποιος σχεδιαστής κερδίζει και τα δύο βραβεία ταυτόχρονα. Την πρώτη φορά ήταν ο ίδιος o Calvin Klein που το είχε καταφέρει, το 1993.

Κάθε χρόνο, τον Ιούνιο, στη γιορτή των ταλέντων η διεθνής κοινότητα της μόδας τιμά τους καλύτερους δημιουργούς ενδυμάτων και αξεσουάρ αναγνωρίζει τους ανερχόμενους σχεδιαστές και τιμά δημοσιογράφους για το έργο τους και καλλιτέχνες για το προσωπικό τους στυλ.

Στη τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Μανχάταν, στο Hammerstein Ballroom οι Laura Kim και Fernando Garcia παρέλαβαν το βραβείο Swarovski Ανερχόμενου Ταλέντου για το brand τους, «Monse», και ο Demna Gvasalia, Γεωργιανός σχεδιαστής μόδας έφυγε με το Διεθνές Βραβείο για το έργο του στον ιστορικό οίκο υψηλής ραπτικής Balenciaga και στο δικό του brand Vetements.

Τιμήθηκαν επίσης και άλλα μέλη της κοινότητας της μόδας, οι Αμερικανοί σχεδιαστές Kenneth Cole, Rick Owens και η Βρετανίδα make up artist, Pat McGrath.

Στις Cecile Richards, πρόεδρο του οργανισμού Οικογενειακού Προγραμματισμού της Αμερικής, στη δημοσιογράφο και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών Gloria Steinem και στην τραγουδίστρια και ηθοποιό Janelle Monáe απονεμήθηκαν τα τιμητικά βραβεία του Διοικητικού Συμβουλίου του CFDA.


Η Franca Sozzani, διευθύντρια της ιταλικής Vogue τιμήθηκε μετά θάνατον με το Βραβείο «Είδωλο της Μόδας».

Η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour παρέδωσε το βραβείο στον γιο της Sozzani, Fransesco Carrozzini (ο οποίος είναι μέλλοντας γαμπρός της Wintour) αφού συγκίνησε με την ομιλία της για τη συνάδελφο και φίλη της.

Δειτε Επισης

Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton