Την επανάσταση στη μόδα φέρνουν οι plus - size άντρες

Την επανάσταση στο χώρο της μόδας ευελπιστεί ότι θα φέρει το βρετανικό γραφείο μοντέλων Bridge Models, εντάσσοντας μία νέα κατηγορία στις τάξεις του.

Πρόκειται για την κατηγορία plus –size αντρικά μοντέλα στην οποία ανακοίνωσε ήδη την συνεργασία με έξι άντρες οι οποίοι έχουν περισσότερα κιλά από ό,τι τα συνηθισμένα μοντέλα.
«Νιώθουμε ότι κάνουμε το σωστό να εκπροσωπούμε τους άντρες και να είμαστε οι πρωτοπόροι του να μεταφέρουμε το μήνυμα προς όλα τα φύλα», δήλωσε στο FEMAIL η συνδιευθύντρια του πρακτορείου Charlotte Griffiths και πρόσθεσε ότι «νομίζω ότι ήταν κάτι γνωστό και οι εταιρείες το περίμεναν».

Στις τάξεις του Bridge Models, έχει ενταχθεί και το μοντέλο Ben Whit ο οποίος διακρίθηκε ως μοντέλο plus-size της χρονιάς για το 2016 στην Μεγάλη Βρετανία.
Αν και τα μοντέλα δεν είναι παχύσαρκα οι αναλογίες τους είναι τέτοιες που φοράνε ρούχα XL αντιπροσωπεύοντας μία μειοψηφία στον χώρο της μόδας, όπου κυριαρχούν οι αδύνατοι άντρες με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς, στέλνοντας ένα μήνυμα ότι η υγεία δεν φαίνεται από τα six pack.


«Η αύξηση γυναικών όλων των μεγεθών στο χώρο της μόδας ήταν ένα σπουδαίο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση για την βιομηχανία», είπε η Charlotte Griffiths και πρόσθεσε: «Οδεύουμε σε μία εποχή πολύ πιο συνειδητή για την αντρική μόδα. Οι άνθρωποι του 21ου αιώνα θέλουν να πειραματιστούν με την μόδα και θέλουν ρούχα που θα δείχνουν ωραία και θα εφαρμόζουν σωστά».
Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του γραφείου είναι και ο 28χρονος Cristian Paris, ο οποίος μεγάλωσε στην Βόρεια Καρολίνα και στην Ολλανδία πριν μετακομίζει στην Μαδρίτη το 2010 για να ακολουθήσει καριέρα ως επαγγελματίας παίκτης του μπάσκετ.


Μετά, όμως, από έναν τραυματισμό του στο γόνατο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αθλητισμό και άλλαζε συνεχώς δουλειές μέχρι που τον ανακάλυψε ένας πράκτορας στο Αλικάντε.
«Ο όρος είναι νέος για μένα», λέει. «Εγώ δεν αισθάνομαι ότι έχω σχέση με αυτόν, όμως ναι είμαι plus-size! Δεν το θεωρώ ως κάτι αρνητικό, αλλά δεν μου αρέσει, προτιμώ τον όρο "μεγαλόσωμος άντρας"».
«Ποτέ δεν υπήρξα μικρός. Στο σχολείο ήμουν πάντα ο πιο μεγαλόσωμος, και πραγματικά ποτέ δεν σκεφτόμουν πως ήμουν ο πιο ογκώδες, απλά ήμουν».


«Όταν πηγαίνω για να αγοράσω ρούχα, ξέρω ότι τα περισσότερα δεν έχουν στο μέγεθός μου» λέει και παραδέχεται ότι πολλές φορές αυτό του ρίχνει την ψυχολογία. «Μερικές φορές νιώθω άσχημα, απλά γιατί δεν έχουν ρούχα στο μέγεθός μου».


Για να το αποφύγει αυτό επιλέγει καταστήματα που ξέρει από πριν ότι διαθέτουν ρούχα σε μεγάλα μεγέθη.


Πηγή: Daily Mail - ΑΠΕ-ΜΠΕ
  

Δειτε Επισης

Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας
Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
#BritAwards 2024: Οι μετρημένες λαμπερές παρουσίες στο πιο κιτς κόκκινο χαλί της χρονιάς