Το Gap λανσάρει τη γιορτινή του συλλογή για το 2016

Αυτή τη σεζόν, το Gap λανσάρει τη γιορτινή του συλλογή με τα απαραίτητα εορταστικά κομμάτια και must-have δώρα, ενθαρρύνοντας τους πάντες να ανταλλάξουν δώρα.
 
Τα περίφημα Holiday stripes του GAP, στην πιο φρέσκια τους εκδοχή, μας προσφέρουν απλόχερα ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων, που είναι εμφανές σε πουλόβερ, καπέλα, κασκόλ, τσάντες και γάντια για γυναίκες, άντρες, παιδιά και βρέφη. Τις φωτεινές, πολύχρωμες ρίγες μπορούμε να τις βρούμε σε γιλέκα sherpa, πολύχρωμα μπουφάν και μεταλλικές πλισέ φούστες για γυναίκες. Για τους άνδρες, η προσέγγιση του μοτίβου είναι σε πιο σκούρες αποχρώσεις και παρουσιάζεται κυρίως σε πλεκτά πουλόβερ και αξεσουάρ, φορεμένα με τζιν σακάκια με διακοσμητικές λεπτομέρειες. Τα γιορτινά δώρα για γυναίκες, άντρες, παιδιά και βρέφη επικεντρώνονται στην άνεση και τη ζεστασιά που κρύβουν τα χρώματα, το μαλακό μάλλινο ύφασμα και τα φωτεινά μοτίβα των πολύχρωμων πλεκτών.


Τα γυναικεία denim επιστρέφουν για να ξεχωρίσουν, στολισμένα με ραφές, βελούδινα patchwork, μεταλλικές πινελιές, και λεπτομερή γραφικά κεντήματα, ενώ το μάλλινο κασμίρ και το μπουκλέ στα πλεκτά πουλόβερ, κασκόλ, καπέλα και μακριά παλτά προσφέρονται σε απαλά χρώματα. Τα βασικά κομμάτια που ολοκληρώνουν το στυλ είναι τα sherpa παλτά, τα faux γιλέκα, και τα επενδυμένα με faux μπουφάν. Τα εικονικά κομμάτια του Gap, όπως τα καθημερινά σακάκια, τα skinny jeans μέχρι τον αστράγαλο και τα denim μπουφάν και πουκάμισα, αναβαθμίζονται με studded λεπτομέρειες.
 
Η ανδρική συλλογή περιλαμβάνει νέα, μάλλινα, άνετα παντελόνια σε συνδυασμό με μπλουζάκια Henley και καπιτονέ puffer σακάκια. Τα ζεστά shirt jackets συνδυάζονται με μάλλινα κασμίρ ζιβάγκο και απαλά, φωτεινά chinos. Οι graphic φανέλες φοριούνται κάτω από μοντέρνα fleece ενώ το στυλ ολοκληρώνεται με πολύχρωμα καρό κασκόλ, καπέλα και κάλτσες.


 
Η συλλογή GapFit για τις γυναίκες είναι εμπνευσμένη από ένα μοτίβο retro-Alpine με μοναδικά χρώματα και vintage σχέδια. Τα Reflective Gfast κολάν προσφέρουν τέντωμα σε τέσσερις κατευθύνσεις, τεχνολογία blackout και σταθερή κράτηση χωρίς να εμποδίζουν την αναπνοή του δέρματος, και συνδυάζονται με puffer σακάκια, πλεκτά πουλόβερ και fleece. Το GapFit για τους άνδρες έχει παρόμοια μοτίβα με κύριους χρωματισμούς το navy, το κόκκινο και το λευκό. Mesh tops, σακάκια, μπλουζάκια και παντελόνια προσφέρονται σε υφάσματα που αναπνέουν. Η παιδική συλλογή GapFit ντύνει τα παιδιά στα πιο cool στυλ με τις καλύτερες τεχνικές λεπτομέρειες για την αναπνοή του δέρματος, την ευλυγισία και την απορρόφηση του ιδρώτα. Τα βασικά κομμάτια της συλλογής GapFit για τα παιδιά περιλαμβάνουν hoodies, κολάν και active παντελόνια.
 
Η συλλογή GapKids και babyGap είναι εορταστική, παιχνιδιάρικη και αισιόδοξη, προσφέροντας απαλές φανέλες, fleece, φούστες και πουλόβερ, με sherpa λεπτομέρειες και λάμψη. Η καινοτομία στο denim συνεχίζεται με απαλό stretch και ανθεκτικές γραμμές, που συνδυάζονται με ζεστά puffers και parkas. Τα αγαπημένα δώρα για παιδιά και βρέφη περιλαμβάνουν φωτεινά χρωματιστά πουλόβερ και αξεσουάρ με έντονα χρώματα, μαζί με Gap logo hoodies, φανταχτερά φορέματα, πουλόβερ intarsia και μπλουζάκια με διασκεδαστικά γραφικά.
 
Παραδοθείτε λοιπόν στο πνεύμα των εορτών και απλά αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Οι γιορτές δεν είναι μόνο για να προσφέρουμε δώρα, αλλά και να προσφέρουμε τον εαυτό μας. 

 

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό
#MasterchefGR: Γιάννης & Δάσκαλος κατηγόρησαν τον Λευτέρη για σκονάκι - Χαλασμός, βρισιές, κλάματα, απειλές
#SurvivorGR: H μάχη για την 3η ασυλία & η ξενερωμένη τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση