Η συλλογή Twin-Set Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016/17 στη Volt2Eleven!

 Η Simona Barbieri με την Twin-Set παρουσιάζει μια καινοτόμα και δελεαστική σχεδιαστική κομψότητα, με μια συλλογή που συνδυάζει την υψηλή ραπτική με το καθημερινό casual-chic αυτό το φθινόπωρο-χειμώνα, 2016/17. Μια συναρπαστική μείξη του παρελθόντος με το παρόν, γεννιέται από μια πλούσια παλέτα χρωμάτων και περίτεχνες αντιθέσεις σε υφή. Τα πλεκτά είναι η αφετηρία για το σχεδιασμό και τα καινοτόμα νέα στυλ σε συνδυασμό με δομημένα outwear και midi φούστες.
 
Το μαύρο είναι ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές της σεζόν, πάντα συνοδευόμενο από τον άλλον του εαυτό, αυτή τη φορά σε μια νέα απόχρωση του λευκού της κιμωλίας. Υψηλή ραπτική με μια ροκ απόκλιση για τις λεπτομέρειες: καρφάκια, χάντρες, σέξι, διάφανα υφάσματα και αρκετό γυμνό πόδι προσθέτουν μια ελαφριά διασκεδαστική νότα στις διάφορες περιπτώσεις. Το διάφανο φόρεμα με καρφάκια, με μια μαύρη ζακέτα και gesso ριγέ παντελόνι δημιουργούν ένα πολύπλευρο και σαγηνευτικό look.


 
Τολμηρές χρωματικές αντιθέσεις δημιουργούν φρέσκα, ζωντανά looks, όπως το μαύρο - καμηλό παλτό με στρώσεις jersey-over-dress και τελείωμα με το κασκόλ, αναμειγνύοντας τόνους που ζεσταίνουν τις κρύες μέρες. Καθ’ όλη την περιήγηση στη συλλογή, παρατηρεί κανείς ότι διαχέεται παντού ο νέος συνδυασμός των ζεστών τόνων με το κίτρινο του χρυσού, μια έντονα πλούσια και βαθιά απόχρωση για ένα σύγχρονο αλλά υψηλής ραπτικής look.


 
Αφαιρώντας το καμηλό αλλά κρατώντας τα κίτρινα και τα μαύρα, έχουμε ένα ακόμα πιο τολμηρό, σκούρο look, με αραιά πλεκτά και ρίγες. To μάξι μπουφάν με animal print ενσαρκώνει την όλη ιδέα. Φορέστε το με το φόρεμα να ξετρυπώνει από κάτω και το γούνινο γιακά.


 
Πράσινες χροιές, όπως οι αποχρώσεις του στρατιωτικού πράσινου και του πράτο, έχουν το δικό τους ρόλο να παίξουν, τονιζόμενες από γεωμετρικά φλοράλ μοτίβα με πινελιές από neon, καθώς και μια ποικιλία κόκκινων τόνων από το απόλυτο κόκκινο μέχρι και το μελιντζανί. Οι σκούροι τόνοι κυριαρχούν, αλλά φωτίζονται από μπλε neon και σκούρο μπλε, όπως για παράδειγμα στο μεταξένιο σατέν tunic με το μάξι παλτό, ενώ κομμάτια με πινελιές «ηλεκτροφόρων» χρωμάτων, όπως του ροζ και του πράσινου επίσης εντυπωσιάζουν.
 
Όμορφες λεπτομέρειες που μαγνητίζουν το βλέμμα προσθέτουν ζωντάνια στον συνεχή διάλογο μεταξύ της high-fashion κομψότητας και της νεανικής, φρέσκιας θηλυκότητας. Τολμηρά φλοράλ μοτίβα σε μαύρο και άσπρο περιγράφουν τη σιλουέτα και συνδυάζονται εύκολα με λαμπερό λευκό και βαθύ μαύρο.
 
Τα λουλούδια αποκαλύπτουν μια ποιητική ψυχή στην εφήμερη διαγώνια πλέξη, σε λαμπερό λευκό φόντο, ικανό να απαλύνει και τα πιο τολμηρά looks, ενώ οι neon πινελιές είναι εκπληκτικές σε μεταξένιο βελούδο, πλεκτά και jerseys.
 
Τέλος, σαν πίνακας αφηρημένης τέχνης, το print της ορχιδέας χρωματίζεται με τους σαγηνευτικούς τόνους που είναι τόσο trendy αυτή τη σεζόν. Οι ρίγες είναι άλλο ένα must, είτε κάθετες στα σούπερ chic νέα κοστούμια, είτε εξαίσια κομψές στα πλεκτά για ένα ραφιναρισμένο και καθημερινό look.


 Η συλλογή για τα μέσα του χειμώνα παίζει με υφάσματα και εφέ που εκπλήττουν: μεταξένιο σατέν και τζιν, πραγματική και faux γούνα συνδυάζονται στα ίδια σύνολα, η φανέλα προσφέρει μια τέλεια εναλλακτική στα ελαστικά υφάσματα για το ριγέ New York παντελόνι και την ανοικτή φούστα μέχρι το γόνατο, ιριδίζοντα υφάσματα απαλύνουν το στρατιωτικό look με λαμπερά τοπ και palazzo παντελόνια, ενώ η δαντέλα είναι must για το brand, δημιουργώντας αντίθεση με έντονα χρώματα, ή στα νέα Valenciennes, εμφανιζόμενη εδώ κι εκεί ή ως λεπτομέρεια.
 
Αυτός η κόσμος της υψηλής ραπτικής για την καθημερινότητα προσφέρει επίσης outwear με την ιδιαιτερότητα της Twin-Set: μπουφάν με αντιθέσεις στους γιακάδες και tres-chic επιφάνειες, σοφιστικέ σακάκια, γούνες σε ζωντανά χρώματα, και πλεκτά από μαλλί alpaca. Η μόδα και η χειμερινή ζεστασιά συνδυάζονται, προσθέτοντας χαρακτήρα στο look.
 
Ενώ τα πλεκτά είναι οπωσδήποτε οι αστέρες της φθινοπωρινής-χειμερινής συλλογής, ενθουσιάζοντας και πάλι τους ακόλουθους του brand με μια μεγάλη γκάμα υφών, κεντημάτων και μοτίβων, τα φορέματα και οι φούστες έχουν το δικό τους ρόλο να παίξουν, με τολμηρά στυλ και σχήματα, όπως η νέα tulip φούστα, και τα παντελόνια ικανοποιούν τις στυλιστικές ανάγκες κάθε θηλυκής σιλουέτας με διαφορετικά fits και μήκη.


 
Βρείτε την Boutique Volt2Eleven, στην οδό Πρεβέζης 11BC, στη Λευκωσία. Τηλ.: 22660040.

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»