Επηρεασμένη από τα ταξίδια της, η νέα συλλογή της Ramona Filip

Mε σημείο αναφοράς το διάσημο απόφθεγμα της Diana Vreeland, «The eye has to travel», η Ramona Filip ταξιδεύει ανά τον κόσμο. Ανακαλύπτει νέες προκλήσεις, νέες πηγές έμπνευσης και επαναπροσδιορίζει τόσο το brand όσο και το ανήσυχο πνεύμα της, με αποτέλεσμα τη δημιουργία της μεγαλύτερης και πιο πολύπλευρης συλλογής της μέχρι σήμερα.


Από τη γενέτειρα της, Ρουμανία , μέχρι τα μακρινά εξωτικά μέρη που επισκέφτηκε, η Ramon Filip μεταφέρει τις επιρροές από τα ταξίδια της στη νέα της συλλογή. Χωρίς να υστερεί σε τίποτα στις λεπτομέρειες, τα πολυτελή υφάσματα και το στυλ που διαχρονικά προσδιορίζει το brand, το αποτέλεσμα είναι τώρα ακόμη πιο εντυπωσιακό.

 

 


Χειροποίητα κεντήματα από τους πιο επιδέξιους τεχνίτες, μεταλλικές και μαργαριταρένιες χάντρες κάνουν εμφάνιση στα νεοεισαχθέντα σακάκια, πουκάμισα και ολόσωμα. Επιπλέον, και για άλλη μια φορά, εμπνευσμένη από την ρουμανική κληρονομία της, η σχεδιάστρια παίρνει σύνθημα από την πλούσια παράδοση και τα μοτίβα της χώρας της για να δημιουργήσει την πιο αποκλειστική σειρά από μεταξωτά φορέματα κεντημένα στο χέρι. Τόση περίτεχνη χειροποίητη δουλειά μόνο προσοχή στη λεπτομέρεια μπορεί να σημαίνει. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!


Πέρα από τις εξαιρετικές χειροποίητες δημιουργίες, οι γραμμές που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας κάνουν μια ισχυρή επιστροφή. Θηλυκά πλισέ φορέματα, πτυχώσεις, δαντέλα, δομημένα off-the-shoulder κομμάτια από neoprene και βραδινές δημιουργίες από jersey κατάλληλα για εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Όσα στοιχεία έκαναν γνωστό το brand Ramona Filip όλα αυτά τα χρόνια είναι εδώ. Ισχυρά όμορφα και αναζωογονημένα.


«Το μάτι οφείλει να ταξιδεύει», ωστόσο το τυχερό κορίτσι που φοράει Ramon Filip θα κερδίσει τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθεί.
Η συλλογή διατίθεται ήδη στην ιστοσελίδα www. RamonFilip-shop.com και στο Ramon Filip Showroom, Αρμενίας 23 Α-Β, 2003 Λευκωσία. Τηλ. +35722879486|+35722255593 / E-mail:  info@ramonfilip.com


  

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton
BE ON time! Παιδική συλλογή για τη νέα σεζόν: Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024
Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita»
Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν»