«Έπαθε αυτό που της αξίζει». O κόσμος της μόδας γυρνά την πλάτη στην Κim!

Την αιφνιδίασαν, την έδεσαν, την έκαναν να φοβάται ότι θα τη βιάσουν, της αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και κοσμήματα αξίας 9 ή 10 εκατομμυρίων δολαρίων προτού καταφέρει (η ίδια, ισχυρίζεται) να λύσει τα δεσμά της και τηλεφωνήσει στις 02.56 τοπική ώρα στον σωματοφύλακά της Pascal Duvier που εκείνη τη στιγμή συνόδευε τις αδελφές της.
 
Όμως οι Γάλλοι και ο κόσμος της μόδας δεν συγκινήθηκαν από το δράμα της reality περσόνας που εκθέτει τον εαυτό και τον πλούτο της “ξεδιάντροπα”.
 
O Kαρλ Λάγκερφελντ ήταν ένας μόνο από τους πολλούς που έθιξε το πρόβλημα της υπερέκθεσης. “Δεν μπορείς να επιδεικνύεις έτσι τα πλούτη σου και μετά να απορείς που έγινες στόχος ληστών” είπε, κάνοντας πολλούς να συμφωνήσουν μαζί του, ακόμη και αν η δήλωση του είναι κυνική, σκληρή, αλλά λογική και εύλογη.


Το The Hollywoood Reporter σε δημοσίευμα μετά τη ληστεία τα ξημερώματα της Δευτέρας στο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών Pourtalès έφερε στο φως βιτριολικές αντιδράσεις για το περιστατικό.
 
Οι fashionistas και οι άνθρωποι της μόδας που δεν εκτιμούν την καθιέρωση της οικογένειας Καρντάσιαν στη βιομηχανία του στιλ άφησαν να εννοηθεί ότι “έπαθε ό,τι της άξιζε”.
 
Η ληστεία εις βάρος της Κιμ Καρντάσιαν μετά την εμφάνιση της στο σόου του Givenchyόπου η αδελφή της Κένταλ Τζένερ περπάτησε στην πασαρέλα ήταν “απλά θέμα χρόνου”. Αν και οι λεπτομέρειες για το περιστατικό είναι σκοτεινές πολλοί παράγοντες της μόδας χάρηκαν καθώς η Καρντάσιαν, ακόμη και αν κατάφερε να γίνει εξώφυλλο σε εκδόσεις τηςVogue, είναι και παραμένει μια παρίας, ένα απόβλητο που ξεβράστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού γιατί έχει φίλους με επιρροή (βλ. Olivier Rousteing κα.)
 
“Έχω τις επιφυλάξεις μου. Δεν έχω δει κάτι που την αφορά και δεν είναι στημένο από την ίδια” σχολίασε μια συντάκτρια μόδας. “Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το όλο περιστατικό ήταν σκηνοθετημένο από την ίδια για να τραβήξει επάνω της της προσοχή από την αδελφή της Κένταλ που όλοι εκθείασαν για το σόου εκείνης της βραδιάς” πρόσθεσε.
“Που βρήκαν το όπλο; Μου μοιάζει ένα ψέμα” ήταν η πρώτη αντίδραση Βρετανού δημοσιογράφου. “Όλο το πράγμα βρομάει” συμπλήρωσε Αμερικανίδα συνάδελφος της.
“Μάλλον ήταν πολύ λιώμα από το ποτό στο πάρτι που είχε προηγηθεί και τους άνοιξε κατά λάθος την πόρτα” πρόσθεσε.
Η αντιπάθεια της Καρντάσιαν στο αλκοόλ δεν μοιάζει να αφορούσε κανέναν. Η συμπάθεια δεν ήταν κάτι που το fashion crowd θα της χαρίσει ανώδυνα. “Έκανε η ίδια tag τον εαυτό της. Οι εγκληματίες μπορούν να έχουν Instagram και αυτοί” είπε κάποιος άλλος. “Ας σταματήσει να κάνει αναρτήσεις τον εαυτό της και τότε όλα θα είναι καλύτερα” ειπώθηκε από άλλο στόμα.


 
“Καθόταν απέναντι μου στο show του Givenchy. Συνέχεια την πλησίαζε κόσμος για να φωτογραφηθεί μαζί της. Ήταν εκτεθειμένη, το ήξερε, το απολάμβανε. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν την σκότωναν μπροστά μου χωρίς να συλληφθεί κανείς. Επικρατούσες ένα χάος, ήταν όλοι εκτός ελέγχου” είπε συντάκτης μόδας βρετανική εφημερίδας που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος.
 
“Οι Σαουδάραβες που κυκλοφορούν στην πόλη έχουν μια στρατιά από σωματοφύλακες για να τους προστατεύουν. Και δεν τους ξέρει κανείς, τα πρόσωπα τους δεν είναι brand. Δεν βγάζει νόημα ότι ήταν μόνη της σε ένα συγκρότημα κατοικιών με κόστος €15,000 ευρώ τη βραδιά. Και διέφυγαν ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ;”
 
Εάν θες να είσαι δικηγόρος ενός διαβόλου, θα βρεις λογικά πολλά από τα παραπάνω. Η Καρντάσιαν έχει χτίσει την καριέρα της πουλώντας τις ιδιωτικές της στιγμές σε εκατομμύρια ακόλουθους και θεατές των κλασικών αλλά και των social media. 
Ωστόσο η αντιπάθεια και η χαιρεκακία για το έγκλημα εις βάρος κάποιου, ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα άκομψο κλισέ  –πόσω δε μάλλον αν είσαι θιασώτης της μόδας. Ακόμη και αν αυτός ο κάποιος είναι μια (κυριολεκτικά) δημόσια γυναίκα.


 
Ο "λιθοβολισμός" της Κιμ Καρντάσιαν ζέχνει
Θυμίζει την αποκάλυψη σοκ που τον Απρίλιο του 2014 είχε προκαλέσει οργή στην Βραζιλία όταν σε δημοσκόπηση του Κυβερνητικού Ινστιτούτου Οικονομικής Έρευνας (IPEA) της χώρας, το 65,1% των 3.810 προσώπων και των δύο φύλων που ερωτήθηκαν,συμφώνησαν με την εξής πρόταση: "Οι γυναίκες οι οποίες φορούν ρούχα που αφήνουν να φανεί το σώμα τους, αξίζουν το βιασμό".
 
Ή τον μισογύνη και ομοφοβικό πάστορα Dean Saxton από το Glendale της Arizona που κουβαλούσε ένα πλακάρ μίσους "σου αξίζει ο βιασμός" πριν πέσει ανάσκελα από επίθεση με ρόπαλο από τη 19χρονη Tabitha Brubaker που αντέδρασε στο κήρυγμα μίσους έξω από το λύκειο Αpollo κάποιους μήνες πριν.
 
Η αντιπάθεια στο πρόσωπο της Καρντάσιαν είναι σεξισμός και όποιος δεν το καταλαβαίνει μοιάζει σαν ξεχασμένο, φθαρμένο υπόδημα από φτηνή δερματίνη των 90s μικρή μου fashionista. 


Πηγή: CNN.gr

 

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton
BE ON time! Παιδική συλλογή για τη νέα σεζόν: Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024
Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita»
Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν»