ALDO SHOES: Αντιμετωπίζουμε με χρώμα τις γκρίζες μέρες!

Το καλοκαίρι έφυγε, το φθινόπωρο όμως χαμογελά. Ο λόγος; Η φθινοπωρινή και χειμερινή συλλογή από παπούτσια και αξεσουάρ του ALDO στα οποία δεν μπορούμε να αντισταθούμε και μας δίνουν έξτρα δόση ενέργειας για να προχωρήσουμε μπροστά!


Γυναικεία Συλλογή
FORWARD THINKING

Η νέα σεζόν δεν χαρακτηρίζεται από απότομες μεταβάσεις, σαν αυτές που σου παίρνουν το χαλί κάτω από τα πόδια. Τα χρώματα παραμένουν δυνατά και ζωντανά, ενώ η καλοκαιρινή λάμψη δεν τα εγκαταλείπει. Πάντα vamp, in style, με προτάσεις στο πορτοκαλί της φωτιάς. Οι ζεστοί τόνοι, όπως το σκούρο κίτρινο και το κεραμιδί, είναι παντού, στα αξεσουάρ, τα φουλάρια και τις τσάντες. Μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις «γκρίζες» μέρες. Η συλλογή προτείνει κομψές εκλεπτυσμένες γραμμές, παπούτσια που μας μεταφέρουν σε μια άλλη διάσταση και μας κάνουν να νιώθουμε μοναδικές. Τo μαύρο καπέλο μας βοηθά να θαμπώσουμε τους γύρω μας και να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό look για το Φθινόπωρο του 2016.
 
FOR NOW
Κάποια κομμάτια δεν είναι ποτέ εκτός μόδας, όπως για παράδειγμα το nude και το φούξια χρώμα που προσαρμόζονται σε διάφορα στιλ και looks. Είναι σαν αυτές τις μαύρες μπότες που πάνε με όλα. Το κόλπο είναι να σκεφτόμαστε πρακτικά και με διάφορους τρόπους. Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να συνδυάσεις διάφορα υλικά, σταθερά και άνετα τακούνια, μαύρες τσάντες, λευκές, μεγάλες και πιο μικρές; Οι καιροί απαιτούν λύσεις για κάθε ώρα και στιγμή. Το λειτουργικό και το μοντέρνο είναι και τα δύο αναγκαία, το minimal και το luxury πάνε μαζί, και μέσα από την επένδυση στην έρευνα και την καινοτομία πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 


GET BUSY
Πάρτε έξτρα βαθμούς με τα pumps, αλλά και τα pointed toes σε φθινοπωρινούς χρωματισμούς όπως το χακί, το χρώμα της άμμου και το μπορντό. Ankle boots με κεντήματα, διαχρονικά μοντέλα επιδίδονται σε χρωματικά παιχνίδια, δυνατοί suede χρωματισμοί και χοντρά τακούνια διάφορων εκατοστών. Η ποικιλομορφία που συναντάμε τόσο στα παπούτσια όσο και στις τσάντες θα κάνει τους πάντες να τα θέλουν σε κάθε περίσταση, σαν μια νέα πρόκληση.
 
NEW VICTORIAN
Για να αισθάνεστε σαν πριγκίπισσα σε μια μαγική άμαξα ή μια αμαρτωλή σε ένα μπουντουάρ ντυμένο με ακριβά και γυαλιστερά υφάσματα. Το ALDO με μια γραμμή μας μεταφέρει στην βικτωριανή εποχή, χρησιμοποιώντας ζακάρ μοτίβο σε pumps και peep-toes σε μπορντό, μαύρο και χρυσό χρώμα. Μοιάζει λες και βγήκαν από το παλάτι και βρέθηκαν κατευθείαν στα πόδια σας.  Ένα ρετρό, βρετανικό touch που επιτυγχάνεται με kitten heels και ρομαντικά καπέλα, βοηθώντας τη γυναίκα να κρυφτεί και να προστατευθεί τις μέρες που ο άνεμος φυσά δυνατά, κρύβοντας ταυτόχρονα το «άτακτο» κορίτσι που κουβαλά μέσα της. Το ζακάρ κύμα είναι σίγουρα ρομαντικό αλλά και μια διεθνής τάση που χαρακτηρίζεται επίσης από το μπροκάρ ή το κέντημα, τη χειροποίητη πολυτέλεια, και την τάση «Η Ανατολή συναντά την Δύση» στον κόσμο της διεθνούς μόδας.
 
ROCK STEADY
Λάμψη των αστεριών, κόκκινο και μαύρο, τακούνια στιλέτο, λαμπερά δέρματα, όλα αυτά επειδή... Baby You Rock! Curvilinear boots και studded sandals με κρύσταλλα να καλύπτουν το πόδι, ένα look που δεν είναι ποτέ πολύ σέξι. Το τελικό touch δίνεται με ένα ζευγάρι kitten glasses, όπως η cat woman. Αυτή η ροκ γραμμή ακολουθεί την κεντρική ιδέα της σεζόν, "No rules”. Χωρίς κανόνες λοιπόν, θυμηθείτε τις χρυσές μέρες του punk, το gothic metal ή τις στιγμές που θέλετε να ακούσετε δυνατή μουσική, έναν καλό ήχο που θα σας κάνει να χορεύετε μέχρι το ξημέρωμα.
 
HIGH AMBITIONS
Με ένα ζευγάρι μπότες που κάνουν το πόδι να φαίνεται μεγαλύτερο και τα μάτια να ακολουθούν τις καμπύλες τους, δεν υπάρχουν όρια. Είναι απλά τόσο "hot and sexy." Βάλτε ψηλά τον πήχη με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες με kitten heels. Κυρίως suede, τα φθινοπωρινά μοντέλα, μεταμορφώνονται στην πιο άνετη τους έκδοση, ιδανικά για να βγείτε έξω με φίλους και να περπατήστε αποφεύγοντας τα εμπόδια που εμφανίζονται μπροστά σας, πάντα με στιλ, ενώ ο σχεδιασμός τους μειώνει τη σημαντικότητα των εκατοστών. Υπάρχουν επιλογές σε χαμηλές αλλά και μέτριες μπότες, καθώς επίσης και διάφοροι suede τόνοι για να ταιριάζουν με τα αξεσουάρ.
 
Ανδρική συλλογή
FRONT RUNNERS

Οι δρόμοι γίνονται έμπνευση και αποτελούν προνομιούχο trend. Το καθημερινό και αθλητικό στιλ είναι συχνά η σωστή φόρμουλα για οποιαδήποτε μέρα της βδομάδας. Με βάση αυτό, οι προτάσεις έχουν τη δική τους σοφιστικέ δόση. Η άνεση σάς δίνει περεταίρω αισιοδοξία, την οποία χρειάζεστε για να σκοράρετε έξτρα πόντους σε μια επαγγελματική συνάντηση. Προσθέστε το αγαπημένο σας blazer και είστε έτοιμοι προχωρήσετε μπροστά και κατακτήσετε το γραφείο, την πόλη, ολόκληρο τον κόσμο. Η εξωτερική σόλα Philo κάνει τον άντρα να «περπατά» στα σύννεφα, χωρίς να κουράζεται, αφήνοντας μια απαλή αίσθηση λόγω του suede, σε raw tone για μια ηλιόλουστη μέρα του φθινοπώρου ή σε γκρίζο αλλά και μαύρο χρώμα, για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα. Η ισορροπία έρχεται μέσα από τις διάφορες εκδοχές της sporty γραμμής. Είτε με την tennis-boot version, με το mixture του neoprene, του δέρματος και του καουτσούκ, με το ρετρό φουτουριστικό design, με επιπρόσθετη δαντέλα ή ελαστικό, για ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα, vintage χρώματα, και μέρες γεμάτες έμπνευση. Προσθέστε απλά γάντια, εσάρπα, και cap στο look και τίποτα δεν σας σταματά.
 
BUSINESS CLASS
Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, ειδικά στη δουλειά. Η κάθε μέρα στο γραφείο απαιτεί ένα ολοκληρωμένο styling, με total look στο οποίο τα παπούτσια είναι ένα αναγκαίο κομμάτι του puzzle. Όταν μιλάμε για παπούτσια, η business γραμμή αποτελεί πολλές φορές μια κύρια επιλογή για τον άντρα. Η γραμμή ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, ενώ διατηρεί πάντα μια κλασική νότα. Η μπούκλα, οι ζεστοί τόνοι του suede, οι δερμάτινες άκρες, τα χειροποίητα τελειώματα, κάνουν τις προτάσεις της σειράς το τέλειο συμπλήρωμα για ένα διαχρονικό και απλό επιχειρηματία. Η φετινή Business συλλογή σπάει το δόγμα, αφού δεν μπορείς να αντισταθείς σε μια μπότα με στρατηγική λάμψη και κονιάκ τόνους, που προδίδουν ακόμη περισσότερη κομψότητα. Φανταστείτε: ο άντρας παίρνει έναν εσπρέσο, τρέχει για το meeting, φτάνει στην ώρα του για να συναντήσει τον πελάτη, πάντα δείχνοντας άνετος και κομψός και σίγουρος για τις επιλογές του που ποτέ δεν τον προδίδουν. Το όλο look δεν μοιάζει ολοκληρωμένο, χωρίς ένα καπέλο για τις κρύες μέρες. Ένα μαύρο ή καφέ καπέλο σε borsalino στιλ, που κουβαλά μυστήριο και είναι βασισμένο στην τελειότητα.
 
IVY LEAGUE
Τις μέρες που η διάθεση είναι ιδιαίτερη, ο άντρας χρειάζεται μια ενδυμασία που να ταιριάζει σε αυτό το νεανικό πνεύμα. Η υπερβολή δεν είναι αναγκαία, μόνο ένα touch preppy στιλ. Θα μοιάζει με έναν Βρετανό τζέντλεμαν, που διαβάζει  ποιήματα του Shakespear στην αγαπημένη του ή διδάσκει στα παιδιά. Ακόμη και στιλάτος, παραμένει ανδροπρεπής και ισχυρός, κάτι που προδίδει η στερεά σόλα των παπουτσιών που την ίδια ώρα κρατά το look πολύ εκλεπτυσμένο. Το δέρμα είναι διακοσμημένο με μικρές οπές, με τις κλασικές τρύπες να ευθυγραμμίζουν το προφίλ του παπουτσιού. Κάποια στο πλάι έχουν μια διπλή μπούκλα, άλλα έχουν σόλα στο χρώμα του δέρματος για να έρχεται σε αντίθεση για ένα πιο τολμηρό αποτέλεσμα. Άλλα κουβαλούν ένα πιο φουτουριστικό ρετρό στιλ, με σόλα από καουτσούκ. Αυτό το look δίνει την έμπνευση για εξορμήσεις  στο πάρκο, με βιβλία στην αγκαλιά, για διάβασμα στη φύση, παρέα με ένα φουλάρι  και μία τσάντα .
 
TRIED & TRUE
Φθινόπωρο… οι θερμοκρασίες πέφτουν. Έτσι και η σειρά προσαρμόζεται, εναλλάσσεται ανάλογα. Οι μπότες είναι το επίκεντρο, ιδανικοί «σύντροφοι» για αυτές τις στιγμές που απαιτούν προστασία, που μας θυμίζουν στιγμές που όλα μοιάζουν πιθανά και πως κανένα ταξίδι δεν είναι τόσο μακρύ. Δέρματα που μοιάζουν μεταχειρισμένα, σόλες που χρονολογούνται, ευέλικτα μοντέλα, με ξεχωριστά υφάσματα και σκιάσεις. Βάλτε τα όλα σε μια μαύρη  backpack και φύγαμε! 
  

 

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton
BE ON time! Παιδική συλλογή για τη νέα σεζόν: Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024
Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita»
Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν»
Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας