Εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη! Οι νέες συλλογές!

Κάθε σεζόν, η πρώτη Εβδομάδα Μόδας που πραγματοποιείται, είναι αυτή της Νέας Υόρκης.

Και αυτή τη φορά λοιπόν είδαμε πολλά κάποια από τα οποία πραγματικά ξεχωρίσαμε για πολλούς λόγους.

Αν και πρωταγωνιστές ήταν οι Tommy Hilfiger και Tom Ford που τόλμησαν να παρουσιάσουν για πρώτη φορά συλλογές που θα είναι αμέσως διαθέσιμες προς πώληση, το κοινό ενθουσιάστηκε και με την ανακοίνωση της συνεργασίας του Alexander Wang με την Adidas αλλά και με πολλά άλλα.

Δείτε λοιπόν τις μέχρι τώρα αγαπημένες μας συλλογές. 


Victoria Beckham
Η καλύτερη διαφήμιση για τα ρούχα της είναι το ότι τα φοράει η ίδια, μια πολύ stylish και καλοντυμένη γυναίκα που πάντα προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια στην εμφάνισή της. Σε αυτό το show είδαμε επιτέλους της πιο εύθραυστη πλευρά της μιας και άφησε τις πολύ αυστηρές γραμμές και τα πιο σκληρά υφάσματα κατά μέρος και επέλεξε αντί αυτών τα πολυτελή και φίνα μετάξι και βελούδο. Χαλαρά φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα, σε συνδυασμό με αποκαλυπτικά πολλές φορές κοψίματα, συνδυάστηκαν με διακριτικά φλοράλ και έντονα χρώματα, όπως το πορτοκαλί που μας έχει αποδείξει ότι αγαπάει παρόλο που σπάνια επιλέγει να φορέσει. Η Victoria Beckham μετά και από αυτή τη συλλογή, έχει κερδίσει δικαίως μία θέση ανάμεσα στις σημαντικότερες σύγχρονες δημιουργούς. 

 

Tory Burch
Τα ρούχα της είναι πάντα ωραία, όμως αυτή η συλλογή είναι μία από τις αγαπημένες μας για την ερχόμενη άνοιξη, καθώς η Tory Burch φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της. Όπως παρατήρησαν πολλά ξένα websites για τη γυναίκα που ζει στη Νέα Υόρκη -και φυσικά έχει μια οικονομική επιφάνεια- αυτή η συλλογή ήταν ό,τι πρέπει καθώς είχε τα ready-to-wear κομμάτια για την πόλη αλλά και τα πιο ωραία, αέρινα και δροσερά resortwear που θα ήθελε να φορέσει στις μικρές αποδράσεις της. Ανοιξιάτικα prints, κομψές ζακέτες και ναυτικά πουλόβερ, all time classic παντελόνια αλλά και ένα φούξια καφτάνι με ethnic χαρακτήρα, ήταν μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε και θα θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε για την επόμενη σεζόν. 



Marchesa
Όταν κάποιος παρακολουθεί μία συλλογή του Οίκου Marchesa, ξέρει πως οι Georgina Chapman και Keren Craig, οι δημιουργοί που βρίσκονται πίσω από αυτόν, δεν έχουν υπακούσει ποτέ σε τάσεις και επιταγές της μόδας. Και πάλι η θηλυκότητα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο, και εκφράστηκε άλλες φορές με πιο κοριτσίστικό τρόπο -όπως μέσα από το αέρινο παστέλ φόρεμα από τούλι- και άλλες φορές με πιο δυναμικό και glamorous -όπως μέσα από το grecian μεταλλιζέ φόρεμα που ανυπομονούμε να δούμε ποια star θα το φορέσει στο κόκκινο χαλί. Εντύπωση βέβαια έκαναν και τα τρισδιάστατα φλοράλ αλλά και το φόρεμα με τα κρόσσια που ήταν η πιο extravagant εκδοχή των 1920s. 



Michael Kors
Ο Michael Kors τα τελευταία χρόνια μας ενθουσιάζει με κάθε του συλλογή. Αυτή τη φορά μπορεί να μη μείναμε με το στόμα ανοιχτό, όμως σίγουρα έχουμε μόνο θετικά σχόλια γι’ αυτά τα ρούχα που είδαμε. Και ο αμερικανός δημιουργός χρησιμοποίησε έντονα χρώματα ενώ δεν παρέλειψε να μας δείξει και πάλι ότι είναι ο άνθρωπος που αγαπάει τη γυναίκα και θέλει να τη βλέπει όμορφη και χαρούμενη. Με μια πινελιά από τα 1980s, λίγο 1940s και πάντα με έμφαση στη θηλυκότητα, μας έδειξε πως ανυπομονεί για την άνοιξη και το καλοκαίρι και πως πάντα οι συλλογές που έχουν την υπογραφή του και προορίζονται γι’ αυτή τη σεζόν, θα έχουν πολύ χαρούμενη διάθεση. 


Jenny Packham
Δεν είναι τυχαίο το ότι πολλές διάσημες stars αγαπούν τη Jenny Packham. Ανάμεσα στις πιστές τις fans είναι και η Kate Middleton η οποία λατρεύει τα απλά, θηλυκά και κομψά ρούχα. Αυτή η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από σημαντικές γυναίκες που έχουν μείνει στην ιστορία για το έντονο ταμπεραμέντο αλλά και το απαράμιλλο στιλ τους, ανάμεσα στις οποίες οι Elizabeth Taylor και Frida Kahlo. Χρώματα, άερινες υφές, πολυτελή κεντήματα που θα φορεθούν σίγουρα στο κόκκινο χαλί και θα κλέψουν την παράσταση, ήταν μερικά από αυτά που είδαμε σ’ αυτή τη συλλογή. Ξεχωρίσαμε τα φορέματα στις αποχρώσεις του κόκκινου αλλά και τις προκλητικές διαφάνειες που είναι πάντα σέξι με κομψό τρόπο. 


Altuzarra
Αν λατρεύετε τo mix ‘n’ match σε χρώματα, prints και υφές, τότε σίγουρα θα σας έχει ενθουσιάσει και η τελευταία συλλογή του Joseph Altuzarra. Εμπνεύστηκε από μερικές από τις αγαπημένες του ταινίες προκειμένου να σχεδιάσει την εν λόγω συλλογή και κατάφερε να παντρέψει τη θηλυκότητα με τον ρομαντισμό αλλά και την τόλμη κάποιες φορές. Σε όλα τα σύνολα η μέση ήταν τονισμένη και δεν είδαμε σχεδόν καθόλου μονοχρωμίες. Αντίθετα τα ριγέ, τα φλοράλ και τα animal prints -αυτό του πύθωνα για να είμαστε ακριβείς- έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο και μας θύμισαν πως δυστυχώς η άνοιξη είναι ακόμα μακριά. 

 

Alexander Wang
O δημιουργός που ίσως αγαπάει το sportswear περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, παρουσίασε ακόμα μία συλλογή που θα μπορούσε να φορεθεί από όλες τις cool fashionistas. Μπορεί όλοι να μιλούν για τη συνεργασία του με την Adidas, τα κομμάτια της οποίας έδειξε στο τέλος του catwalk, όμως και αυτή η συλλογή του που προορίζεται για την επόμενη άνοιξη, ήταν μία από τις αγαπημένες μας. Αποδόμησε βασικά κομμάτια, όπως το shirt dress, αλλά και τα εσώρουχα που έχουν σχεδόν όλες οι γυναίκες στη γκαρνταρόμπα τους, έβαλε χρώμα, ιδιαίτερα κοψίματα, δαντέλες αλλά και το must have των demi σεζόν -και όχι μόνο- denim και μας έδειξε ότι παραμένει δημιουργικός αν και δεν αλλάζει άποψη για το πως θέλει τη γυναίκα, σέξι και cool. 
 


Delpozo
Σας αρέσουν τα ready-to-wear ρούχα που θα μπορούσαν να είναι και Υψηλή Ραπτική; Ο Josep Font του Delpozo έχει καταφέρει να συνδυάσει απόλυτα αυτά τα δύο με αποτέλεσμα να παρουσιάζει κάθε σεζόν συλλογές που ναι μεν προορίζονται για καθημερινές και cocktail εμφανίσεις, όμως θα μπορούσαν κάλλιστα να σταθούν και στο κόκκινο χαλί. Αυτή τη φορά επέλεξε υπέροχα χρώματα, άλλοτε έντονα και άλλοτε παστέλ, όγκους που δείχνουν και πάλι πόσο αριστοτεχνικά ξέρει να χειρίζεται τα υλικά αλλά και statement αξεσουάρ που δε θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα για κανέναν λόγο. Σας θύμισαν κάτι από τον master Cristóbal Balenciaga; Αν ναι, έχετε απόλυτο δίκιο, όλοι τον «είδαμε» μέσα στα σχέδιά του που είμαστε σίγουροι ότι λάτρεψε η Olivia Palermo. 

 

 

Δειτε Επισης

Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton