Ο David Beckham και Κevin Hart συναντιούνται για τα H&M

Ο David Beckham, ένα από τα κορυφαία είδωλα του  κόσμου, συναντήθηκε άλλη μια φορά με τον παγκοσμίως δημοφιλή κωμικό Kevin Hart για τη νέα καμπάνια Modern Essentials selected by David Beckham για την Η&Μ. Το σκηνικό της διαφήμισης είναι ένα ταξίδι με αυτοκίνητο, και αποτελεί τη συνέχεια της ιστορίας της πρώτης τους διαφήμισης όπου ο Kevin ετοιμαζόταν να παίξει το ρόλο του David σε μια βιογραφική ταινία. Αυτή η νέα καμπάνια, όπου ο David και ο Kevin φοράνε ολόιδια ρούχα από τη συλλογή φθινόπωρο/ χειμώνα 2016, ακολουθεί τα σχέδια του Kevin να πρωταγωνιστήσει στο «Ι, Beckham: Τhe Musical». Η ολοκληρωμένη διαφήμιση θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο hm.com στις 26 Σεπτεμβρίου.

 


«Διασκέδασα τόσο πολύ στο γύρισμα της πρώτης καμπάνιας με τον Kevin που έπρεπε οπωσδήποτε να γυρίσουμε την συνέχεια. Αυτή τη φορά κάναμε ένα βήμα παραπάνω στην ιστορία. Ελπίζω να αρέσει σε όλους, εμείς σίγουρα διασκεδάσαμε στα γυρίσματα λέει ο David Beckham.


«Είναι καταπληκτικό που έχω την ευκαιρία άλλη μια φορά να δειξω στον κόσμο αυτό που όλοι ήδη ξέρουν, ότι εγώ είμαι η πραγματική έμπνευση για το στυλ του David Beckham. Τα αντιγράφει όλα από μένα», λέει ο Kevin Hart.


H νέα καμπάνια ακολουθεί τον David και τον Kevin σε ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο από το Λος Άντζελες στο Λας Βέγκας, υποτίθεται για να συναντήσουν χρηματόδτες για ένα νέο μιούζικαλ στο Λας Βέγκας. Στο δρόμο, η ταύτιση του Kevin με το ρόλο του ως David γίνεται ακόμα πιο ακραία. Για την καμπάνια ο David  και ο Kevin φοράνε δύο λουκ από τη συλλογή: ένα μπουφάν πιλότου με φερμουάρ και γιακά από ψεύτικη γούνα μαζί με ένα ζιβάγκο και ένα πλεκτό πουλόβερ με φαρδιές ρίγες. 


 

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!