MοοnWalk 2016: μουσικό υπερθέαμα με ελεύθερη είσοδο!

Η εκδήλωση που πέρυσι έκλεψε τις εντυπώσεις και χαρακτηρίστηκε από πολλούς "ίσως η καλύτερη η εκδήλωση" επιστρέφει! Το MOONWALK 2016 είναι εδώ. Την ερχόμενη Πέμπτη, 18 Αυγούστου, από τις 20.00 μέχρι τις 23.00, συντονιζόμαστε με την "τροχιά" του φεγγαριού και πάμε στην εκδήλωση που εκμεταλλεύεται και αναδεικνύει την ημέρα που αυτό εμφανίζεται με όλη του τη μεγαλοπρέπεια: "Πανσέληνος".

Στην τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού, την ημέρα που το φεγγάρι «βάζει τα γιορτινά του», ενορχηστρώνουμε και εμείς με τη σειρά μας μια ολόκληρη πανδαισία από ήχους διαφόρων ειδών μουσικής: μουσικής jazz, reggae, παραδοσιακής μουσικής, ελληνικής μουσικής, hip-hop, heaven, όλων αρμονικά δεμένων με το χορό, το μπαλέτο, τη θάλασσα, τον ήχο του βιολιού, το πάφλασμα των κυμάτων, το φεγγάρι που θα καθρεφτίζεται στη θάλασσα…

Νεαροί σπουδαίοι καλλιτέχνες, σκορπισμένοι σε 12 διαφορετικά πόστα κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου της Περνέρα και του Πρωταρά, ξεκινώντας από το Ξενοδοχείο ΤΕΤΥΚ στη θαλάσσια περιοχή της Περνέρας και καταλήγοντας στο ύψος των Τουριστικών Μονάδων «Yianna Marie», κάτω από το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου θα σας δώσουν τη διαφορετική επιλογή «δι-εξόδου» που αναζητούμε όλοι μας, καθώς οι καλοκαιρινές μας διακοπές πλησιάζουν «απειλητικά» στο τέλος τους.
 
Δείτε εδώ τους καλλιτέχνες που τραγουδούν στα διάφορα σημεία του παραλιακού Πεζόδρομου, καθώς και τον Χάρτη της Εκδήλωσης.
Μεγάλος Υποστηρικτής της Εκδήλωσης, ο Δήμος Παραλιμνίου.
 
Αποδράστε από την καθημερινότητά σας, επιλέγοντας έναν ξεχωριστό από κάθε άποψη νυκτερινό περίπατο στον παραλιακό πεζόδρομο του Πρωταρά και της Περνέρα.
Εκμεταλλευόμαστε ό,τι καλύτερο έχουμε: Θάλασσα, ταλέντο, φιλότιμο, εθελοντισμό, έναν παραλιακό Πεζόδρομο από τα λίγα αξιόλογα έργα υποδομής και… το φεγγάρι στα «καλύτερά του» και ζούμε μίαν εντελώς ξεχωριστή στιγμή, από αυτές που μένουν και δεν θέλουμε να τελειώσουν.
 

 

Δειτε Επισης

Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων