Ολοκληρώθηκε το πρώτο Foundation Film Festival

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Foundation Film Festival, μία μοναδική διοργάνωση του Andrey & Julia Dashin’s Foundation, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν οι “La-Dee-Dah Nights”. Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει παλιές κι αγαπημένες ταινίες από τον ελληνικό, ρωσικό και αγγλικό κινηματογράφο και να απολαύσει πλούσιο, ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από ντόπιους καλλιτέχνες σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα κάτω απ’ τ’ αστέρια με φόντο τη μαγευτική θάλασσα της Λεμεσού.
Το φεστιβάλ είχε ως στόχο την ανάδειξη της πολυπολιτισμικότητας της Κύπρου αλλά ταυτόχρονα και την στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου για την ενίσχυση του Ευαγόρειου Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας. Το ποσό που μαζεύτηκε από την πώληση καλοκαιρινών κοκτέιλ, σνακ και ροφημάτων αλλά και τα κουτιά εισφορών που υπήρχαν στο χώρο, ανήλθε στα 4,000ΕΥΡΩ.
 


Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του προέδρου της δημοκρατίας, η οποία παρευρέθηκε την τελευταία μέρα του φεστιβάλ για να παρακολουθήσει μαζί με τους διοργανωτές και όλο τον κόσμο την αξεπέραστη Μελίνα Μερκούρη στο «Ποτέ την Κυριακή». Η κα Αναστασιάδη δήλωσε σχετικά: «Συγχαίρω το Andrey & Julia Dashin’s Foundation για την πολύπλευρη προσφορά του. Ειδικά το φεστιβάλ αυτό αποτελεί μια έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία και τον πολιτισμό μας, στον άνθρωπο πάνω απ’ όλα με μήνυμα την αποδοχή της πολιτισμικής διαφορετικότητας. Είμαι βέβαιη ότι θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις, πάντοτε για το καλό των ανθρώπων που χρειάζονται τη στήριξη μας, καθώς και ευρύτερα της κοινωνίας μας.»
 


Στην ομιλία του, το ίδιο βράδυ, ο Andrey Dashin, εκ των ιδρυτών του Andrey & Julia Dashin’s Foundation, ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του και ενθάρρυνε τον καθένα να στηρίξει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρο με την ευγενική εισφορά του. Ο κύριος Dashin επαναβεβαίωσε τη δέσμευση του Ιδρύματος για προσφορά στην κυπριακή κοινωνία και στήριξη των ατόμων που το έχουν ανάγκη.
 


Ο πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου Δρ. Αδάμος Αδάμου ευχαρίστησε το ίδρυμα Andrey & Julia Dashin’s Foundation για τη στήριξή του προς το Σύνδεσμο για δεύτερη συνεχή χρονιά, αλλά και για την αξιόλογη πρωτοβουλία που ωφελεί όχι μόνο τον Σύνδεσμο αλλά και την πόλη της Λεμεσού γενικότερα εμπλουτίζοντας τα πολιτιστικά της δρώμενα. Ο Δρ. Αδάμου εξήγησε ότι στόχος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου είναι η μετατροπή του  Ευαγόρειου Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας σε πλήρες Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας όπου οι ασθενείς από Λεμεσό και Πάφο θα μπορούν να περιθάλπονται σε 24ωρη βάση όπως γίνεται και στην Αροδαφνούσα στη Λευκωσία.

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»