Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Στο Water World Water Park το καλοκαίρι συνεχίζεται με τα πιο ξέφρενα Wave Pool Parties

  25/09/2020 14:46
Στο Water World Water Park το καλοκαίρι συνεχίζεται με τα πιο ξέφρενα Wave Pool Parties

Στο Water World Water Park το καλοκαίρι συνεχίζεται με τα πιο ξέφρενα Wave Pool Parties

  25/09/2020 14:46
 

Το βραβευμένο υδροπάρκο της Κύπρου συνεχίζει να βρίσκεται σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση και σας προσκαλεί σε μέρες ατέλειωτης καλοκαιρινής διασκέδασης. Το WaterWorld Themed Water Park αποτελεί τον πρώτο προορισμό αναψυχής και τον Σεπτέμβριο στην Αγία Νάπα και την ιδανική επιλογή να περάσετε μια #Funday μέρα με όλους τους αγαπημένους σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Tι και αν είναι Σεπτέμβριος, η διάθεση και οι θερμοκρασίες είναι στα ύψη! Κάθε Σάββατο απόγευμα λοιπόν από τις 12μμ έως τις 6:30μμ, το WaterWorld Water Park, συνεχίζει να φιλοξενεί το μεγαλύτερο Wave Pool Party, μαζί με τους πιο Hot Djs του νησιού και surprise guests οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τα decks του υδροπάρκου, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας την απόλυτη διασκέδαση, με επιλογές HipHop, RnB, Old School και Urban Classics, σε ένα party με μοναδικά signature cocktails και διασκέδαση!

Παράλληλα, τονίζεται ότι για την ομαλή λειτουργία του WaterWorld και την διεξαγωγή των Wave Pool Parties, η ομάδα του υδροπάρκου, εφαρμόζει αυστηρά και στο πιο ψηλό επίπεδο τις οδηγίες και τους κανονισμούς ασφαλείας και προστασίας για την αποτροπή της διασποράς του Covid-19, γι’ αυτό και εκτελείται συνεχής καθαρισμός των κρεβατιών, φουσκωτών, όπως και όλων των επιφανειών συχνής και κοινής χρήσης.

Τα Wave Pool Parties, ξεκινούν στις 12μμ και διαρκούν έως τις 6:30μμ, φυσικά όμως, μπορείτε να απολαύσετε όλη τη διασκέδαση στο πάρκο από τις πρωινές ώρες τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής. Για να προμηθευτείτε τα νέα εισιτήρια με 50% έκπτωση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.buywaterparktickets.com, όπου με κάθε εισιτήριο παίρνετε δωρεάν ένα ποτό για περιορισμένο χρόνο. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε τα εκπτωτικά σας εισιτήρια στην είσοδο του υδροπάρκου, πληρώνοντας με οποιαδήποτε Κυπριακή κάρτα ώστε να επωφεληθείτε της έκπτωσης. Facebook: www.facebook.com/WaterWorldWaterPark/ Instagram: @waterparkcyprus

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας