Στο Water World Water Park το καλοκαίρι συνεχίζεται με τα πιο ξέφρενα Wave Pool Parties

 

 

Το βραβευμένο υδροπάρκο της Κύπρου συνεχίζει να βρίσκεται σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση και σας προσκαλεί σε μέρες ατέλειωτης καλοκαιρινής διασκέδασης. Το WaterWorld Themed Water Park αποτελεί τον πρώτο προορισμό αναψυχής και τον Σεπτέμβριο στην Αγία Νάπα και την ιδανική επιλογή να περάσετε μια #Funday μέρα με όλους τους αγαπημένους σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Tι και αν είναι Σεπτέμβριος, η διάθεση και οι θερμοκρασίες είναι στα ύψη! Κάθε Σάββατο απόγευμα λοιπόν από τις 12μμ έως τις 6:30μμ, το WaterWorld Water Park, συνεχίζει να φιλοξενεί το μεγαλύτερο Wave Pool Party, μαζί με τους πιο Hot Djs του νησιού και surprise guests οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τα decks του υδροπάρκου, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας την απόλυτη διασκέδαση, με επιλογές HipHop, RnB, Old School και Urban Classics, σε ένα party με μοναδικά signature cocktails και διασκέδαση!

Παράλληλα, τονίζεται ότι για την ομαλή λειτουργία του WaterWorld και την διεξαγωγή των Wave Pool Parties, η ομάδα του υδροπάρκου, εφαρμόζει αυστηρά και στο πιο ψηλό επίπεδο τις οδηγίες και τους κανονισμούς ασφαλείας και προστασίας για την αποτροπή της διασποράς του Covid-19, γι’ αυτό και εκτελείται συνεχής καθαρισμός των κρεβατιών, φουσκωτών, όπως και όλων των επιφανειών συχνής και κοινής χρήσης.

 

Τα Wave Pool Parties, ξεκινούν στις 12μμ και διαρκούν έως τις 6:30μμ, φυσικά όμως, μπορείτε να απολαύσετε όλη τη διασκέδαση στο πάρκο από τις πρωινές ώρες τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής. Για να προμηθευτείτε τα νέα εισιτήρια με 50% έκπτωση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.buywaterparktickets.com, όπου με κάθε εισιτήριο παίρνετε δωρεάν ένα ποτό για περιορισμένο χρόνο. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε τα εκπτωτικά σας εισιτήρια στην είσοδο του υδροπάρκου, πληρώνοντας με οποιαδήποτε Κυπριακή κάρτα ώστε να επωφεληθείτε της έκπτωσης. Facebook: www.facebook.com/WaterWorldWaterPark/ Instagram: @waterparkcyprus

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες