Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

FAMOUS SPORTS Πάντα δίπλα στην κοινωνία

  10/09/2020 14:05
FAMOUS SPORTS Πάντα δίπλα στην κοινωνία

FAMOUS SPORTS Πάντα δίπλα στην κοινωνία

  10/09/2020 14:05
 
 

Η εταιρεία Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ, εισαγωγέας και διανομέας αθλητικών ειδών καθώς και ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Famous Sports, της μεγαλύτερης αλυσίδας καταστημάτων αθλητικών ειδών στην Κύπρο, στηρίζει έμπρακτα κάθε κοινωνικό σύνολο, όπου και όποτε της δίνεται η ευκαιρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Λίγο πριν το πρώτο κουδούνι, η Α.Μ. Παπακυριακού χάρισε σε παιδάκια ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, τα απαραίτητα, λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα, η Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ χάρισε συνολικά 15 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια και 15 σχολικές τσάντες σε 3 σχολεία της επαρχίας Λευκωσίας, συμβάλλοντας με τον δικό της τρόπο, στις ανάγκες παιδιών, σε ότι αφορά σε σχολικές τσάντες και είδη υπόδησης.

«Είναι χαρά μας, με κάθε έναρξη της σχολικής χρονιάς, αλλά και γενικότερα, να προσφέρουμε όταν υπάρχει ανάγκη. Θέλουμε να χαρίζουμε χαμόγελα σε οικογένειες που χρειάζονται στήριξη και αισθανόμαστε περήφανοι όταν προσφέρουμε πίσω στην κοινωνία» ανέφερε η κα. Σόφη Παπακυριακού, Γενική Διευθύντρια της Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία Α.Μ. Παπακυριακού, καλέστε στο τηλέφωνο + 357 2245 5500 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.famousports.com.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας