Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο ΟΝΕΚ στηρίζει υπερήφανα τη νέα εκστρατεία ενημέρωσης της ACCEPT – ΛΟΑΤΙ ΚΥΠΡΟΥ

  03/07/2020 12:55
Ο ΟΝΕΚ στηρίζει υπερήφανα τη νέα εκστρατεία ενημέρωσης της ACCEPT – ΛΟΑΤΙ ΚΥΠΡΟΥ

Ο ΟΝΕΚ στηρίζει υπερήφανα τη νέα εκστρατεία ενημέρωσης της ACCEPT – ΛΟΑΤΙ ΚΥΠΡΟΥ

  03/07/2020 12:55
 
 
Στα πλαίσια της αποστολής του για την προώθηση των αρχών της ισότητας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου αναγνωρίζει τη σημασία και αναγκαιότητα της ορατότητας της ΛΟΑΤΙ+ κοινωνίας στη χώρα, στηρίζοντας διαχρονικά τις δράσεις της ACCEPT – ΛΟΑΤΙ ΚΥΠΡΟΥ.
 
 
Φέτος που για πρώτη φορά έχουν ακυρωθεί οι πορείες υπερηφάνειας ανά το παγκόσμιο, λόγω των μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον Covid-19, ο ΟΝΕΚ συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στην ACCEPT, διεκδικώντας τα δικαιώματα ατόμων κάθε σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας και έκφρασης φύλου.
 
Αυτή τη χρονιά, η «πορεία» παίρνει άλλη μορφή, υλοποιώντας δράσεις και εκστρατείες επικοινωνίας που αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν την ΛΟΑΤΙ+ κοινωνία.
 
Μέσα από την πολύχρονη πλέον συνεργασία με την ACCEPT – ΛΟΑΤΙ ΚΥΠΡΟΥ, ο ΟΝΕΚ επαναδιατυπώνει τη δέσμευσή του να συνεχίσει να στηρίζει τη ΛΟΑΤΙ+ κοινότητα για τη διεκδίκηση ελεύθερης έκφρασης και ίσης μεταχείρισης, όπως και για την κατάρριψη προκαταλήψεων και την καταπολέμηση της ρητορικής μίσους.
 
Σύμφωνα και με την Εθνική Στρατηγική για τη Νεολαία, για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος είναι απαραίτητο όλοι οι κοινωνικοί φορείς, να συνδράμουν στη δημιουργία συμπεριληπτικής κουλτούρας που προστατεύει και ενισχύει τη διαφορετικότητα και κοινωνική ενσωμάτωση όλων των ανθρώπων.
 
Αυτές τις αξίες, πρεσβεύει δυναμικά και διαχρονικά ο ΟΝΕΚ, μέσα από τα προγράμματα και τις δράσεις του.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας