Έβαλαν… φωτιά στο ημίχρονο του #SuperBowl Jennifer Lopez και Shakira!

 

Το Super Bowl ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Κυριακής, με τους Kansas City Chiefs να επικρατούν των San Francisco 49ers και να επιστρέφουν στην κορυφή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αναμφίβολα, όμως, τις εντυπώσεις έκλεψε και το… ημίχρονο του περίφημου αγώνα.

Πρώτα η Shakira και στη συνέχεια η Jennifer Lopez, έδωσαν ένα show σκέτο υπερθέαμα και έβαλαν «φωτιά» στο γήπεδο για ένα τέταρτο, καθώς ήταν εκείνες που ανέλαβαν φέτος να διασκεδάσουν τα εκατομμύρια φιλάθλων, που θα παρακολουθήσουν διά ζώσης και από τηλεοράσεως, το Super Bowl.

 

Οι δύο Λατίνες σταρ ερμήνευσαν μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια τους, κούνησα για τα καλά τις καμπύλες τους και το κοινό τις αποθέωσε.

Ωστόσο, ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η στιγμή που στη σκηνή ανέβηκε η 11χρονη κόρη της JLo, Emme, και τραγούδησε μαζί την διάσημη μητέρα της το «Let’s Get Loud», με τη Shakira να… παίζει drums.

 

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι απλά… WOW!

 

Δες ολόκληρη την εμφάνισή τους:

 

 

 

 

Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο , Μαράια, δικαιολόγησε τον Greek Freak για τις «αντιδράσεις» του, όταν είδε το σόου των Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ στο Super Bowl - Δείτε το «παιχνίδι» των δυο στο Twitter

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να ανησύχησε πως... θα «φάει παντόφλα» επειδή «τρελάθηκε» όταν είδε τις Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ να ανεβαίνουν στη σκηνή του Hard Rock Stadium της Φλόριντα, στο ημίχρονο του κυριακάτικου Super Bowl και να προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο σόου, ωστόσο η σύντροφός του και μέλλουσα μητέρα του πρώτου του παιδιού, Μαράια Ριντλ αντέδρασε, μάλλον, ψύχραιμα και δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

Σε tweet του, κατά τη διάρκεια του σόου, ο Greek Freak φρόντισε να μας ενημερώσει πως η «μαγεία» που προσέφεραν οι δυο λατίνες σούπερ σταρ «παραλίγο να του προκαλέσουν πρόβλημα», ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα, «έσκασε» και η ανάρτηση της Μαράια, η οποία, στην ουσία, τον δικαιολογούσε για τις «τρελές» του αντιδράσεις. «Δεν θα μπορούσα να θυμώσω μπροστά σε αυτό το επίπεδο ταλέντου και ομορφιάς... περνάς το τεστ» είπε η Μαράια στον Γιάννη, η οποία, προφανώς, παρακολουθούσε μαζί του τον τελικό του NFL και το σόου των Σακίρα και Λόπεζ.

Φυσικά, θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος, αν μεσολάβησε κάτι ανάμεσα στα τέσσερα λεπτά που χώρισε τις δυο αναρτήσεις (στις 3:37 τα ξημερώματα Δευτέρας η ανάρτηση του Γιάννη, στις 3:41 αυτή της συντρόφου του), όπως... η παντόφλα ή αν όντως η Μαράια αποφάσισε να αντιδράσει ψύχραιμα και να μην συγχυστεί πολύ, λόγω και της εγκυμοσύνης της!

 

 

 

To περασμένο καλοκαίρι η Κίνσεϊ Βολάνσκι έγινε παγκοσμίως γνωστή λόγω της εισβολής της στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Τότεναμ και την Λίβερπουλ.

Η πληθωρική ξανθιά λίγους μήνες αργότερα έγινε ξανά viral, αφού κατάφερε να… μπουκάρει και στο Super Bowl, αλλά η ασφάλεια του γηπέδου πρόλαβε να την ακινητοποιεί πριν προλάβει να γδυθεί.

Πάντως, η Βολάνσκι ενώ αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο -ακόμα και με τις χειροπέδες- βρήκε τρόπο να σηκώσει για λίγο το φόρεμα της ώστε να φανεί το δυνατό της σημείο!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»