Το δείπνο των υποψηφίων και η ομαδική φωτογραφία στο #OscarNomineesLuncheon

 

Το βράδυ της Δευτέρας οι υποψήφιοι των φετινών βραβείων Όσκαρ συγκεντρώθηκαν στο Beverly Hilton Hotel στο Μπέβερλι Χιλς, για το ετήσιο Nominees Luncheon των Οσκαρ, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο πριν την τελετή απονομής και έβγαλαν την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία των υποψήφιων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, ο πρόεδρος της Ακαδημίας, Davis Roubin, ζήτησε να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του αδικοχαμένου Kobe Bryant, ο οποίος σκοτώθηκε σε ηλικία 41 χρονών, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε, συνετρίβη.

 

Κατά τα άλλα, η Charlize Theron πήγε με τη μαμά της, Gerda, ο Leonardo Di Caprio με τον μπαμπά του, George, η Renée Zellweger έκανε παρέα με την Diane Keaton, η Greta Gerwig με την πρωταγωνίστριά της στις «Μικρές Κυρίες», Laura Dern, ενώ η Saoirse Ronan, απουσίαζε, όπως και ο Joaquin Phoenix, η Scarlett Johansson και η Margot Robbie.

 

Στο μπουφέ οι προσκεκλημένοι μπορούσαν ν' απολαύσουν αποκλειστικά vegan μεζεδάκια - το ίδιο ίσχυε και στο φαγητό των Χρυσών Σφαιρών- ενώ το δείπνο που ακολουθεί την τελετή απονομής των Όσκαρ, το Governor's Ball, φέτος, όπως ανακοινώθηκε, θα είναι κατά 70% vegan και κατά 30% πιάτα χορτοφαγικά, ψάρι και κρέας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!