Γιορτινό πρωϊνό για τον δημοσιογραφικό κόσμο στο κατάστημα JYSK

 
Στα μυστικά του σκανδιναβικού hygge (χούγκα), την τέχνη δηλαδή του ευ ζην και της φιλοξενίας μέσα από το design, είχε την ευκαιρία να μυηθεί, η παρέα των ΜΜΕ περνώντας ένα χαλαρωτικό γιορτινό πρωϊνό, στο κατάστημα JYSK, στο Nicosia Mall.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Στα ράφια του καταστήματος της σκανδιναβικής αλυσίδας από τη Δανία, ο κόσμος των ΜΜΕ ανακάλυψε τη χαρά του να δημιουργείς «ατμόσφαιρα θαλπωρής», «ζεστασιά της ψυχής», «συναίσθημα ευεξίας και εσωτερικής πληρότητας» στον χώρο, μέσα από πρωτότυπες και ποιοτικές χριστουγεννιάτικες προτάσεις διακόσμησης.
 
Φαναράκια, κεριά, χαλιά, χριστουγεννιάτικα λαμπάκια δεντράκια, στεφάνια και ένα σωρό υπέροχα στολίδια για το δέντρο, με παιχνιδιάρικη νοσταλγική διάθεση, όπως ρετρό αυτοκινητάκια,  χαριτωμένες χάρτινες καρδούλες που κρύβουν εκπλήξεις, «διηγούνται» τη δική τους ιστορία συνθέτοντας ένα παραμυθένιο σκηνικό.
 
 

 
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι φιλοξενούμενοι περιεργάστηκαν και τις μοναδικές προτάσεις του JYSK για το γιορτινό τραπέζι που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τις μέρες των Χριστουγέννων.  Κεραμικά πιάτα, κούπες, ποτήρια αλλά και διακοσμητικά αντικείμενα όπως επιτραπέζια δεντράκια, μπαλίτσες, κουκουνάρια, τραπεζομάντηλα και ράνερ προσδίδουν μια φινετσάτη art de la table χριστουγεννιάτικη νότα.
 
Ενημερώθηκαν επίσης και για τις διάφορες δραστηριότητες και διαγωνισμούς,  που έχει προγραμματίσει το JYSK, στο πνεύμα των ημερών, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να κερδίσουν γιορτινά δώρα.
 
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις προσφορές στην ιστοσελίδα του JYSK  www.jysk.com.cy στη σελίδα του στο Facebook https://www.facebook.com /JYSK.CYPRUS/ και στο Instagram https://www.instagram.com/jyskcyprus/ .

Δειτε Επισης

Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους