Τέσσερα Βραβεία απέσπασαν Four Seasons και Amathus στους Χρυσούς Σκούφους 2019

 

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν τα ξενοδοχεία Four Seasons και Amathus στα βραβεία του διασημότερου γαστρονομικού θεσμού «Χρυσοί Σκούφοι 2019», που συμπληρώνει 26 χρόνια και για πρώτη φορά φέτος, διοργανώνεται και στην Κύπρο.
 

Συγκεκριμένα το Vivaldi by Mavrommatis του Four Seasons και το The Grill Room του Amathus, αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές, καθώς απέσπασαν τους δύο από τους τρεις «Χρυσούς Σκούφους» που απονεμήθηκαν σε εστιατόρια της Κύπρου. Οι κορυφαίες αυτές διακρίσεις, αποτελούν σήμα κατατεθέν των καλύτερων εστιατορίων και προστίθενται στις πολυάριθμες βραβεύσεις που έχουν λάβει τα δύο εστιατόρια τα τελευταία χρόνια.

Στην τελετή απονομής των βραβείων, ξεχώρισαν και τα εστιατόρια Seasons Oriental του Four Seasons και Limanaki Fish Restaurant του Amathus, αφού βραβεύτηκαν με την τιμητική διάκριση «Top Notch 2019».
Όλα τα βραβευμένα εστιατόρια αξιολογήθηκαν και βαθμολογήθηκαν με τα πλέον αυστηρά διεθνή κριτήρια και προδιαγραφές, όπως ακριβώς αξιολογούνται και τα εστιατόρια στην Ελλάδα. Στη διαδικασία αναζήτησης των καλύτερων, δοκιμάστηκαν 150 εστιατόρια, σε οκτώ διαφορετικές περιοχές της Κύπρου και βαθμολογήθηκαν πέραν των 1.600 διαφορετικών πιάτων.

Στην εκδήλωση των Βραβείων Γαστρονομίας Cyprus Best Restaurants Awards «Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου», που φιλοξένησε το Ξενοδοχείο Four Seasons, παρευρέθηκαν προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και κοσμικό χώρο.

 

 

Δειτε Επισης

Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό
«My Creative Ideas»: Πάρτυ για τα 30 χρόνια ενεργής δράσης στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας
#Oscars2024: Τέσσερα βραβεία στο #PoorThings - Θρίαμβος για την Emma Stone: «Γιώργο, σ'ευχαριστώ για το δώρο»
Ένα Gala αγάπης και προσφοράς από τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης»
#BritAwards 2024: Οι μεγάλοι νικητές - H Kylie Minogue & η Raye που έγραψε ιστορία - Έσπασε κάθε ρεκόρ νικών
Tα M&S Κύπρου παρέδωσαν επιταγή ενίσχυσης προς τη Europa Donna Κύπρου
GROWN ALCHEMIST: Βρεθήκαμε στο επίσημο launch του υπέροχου brand
#SAGAwards 2024: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς - Eκτός βραβείων η Emma Stone και το #PoorThings
NOA: Μια γευστική βραδιά δίπλα στο κύμα
Βαλεντίνα Σοφοκλέους και «Θέατρο Ροή» έφεραν την Άνοιξη με την πρεμιέρα της παράστασης «Το χελιδόνι»