Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Στο event για τα 50χρονα του ΟΠΑΠ η αφρόκρεμα του κυπριακού αθλητισμού

  14/11/2019 13:11
Στο event για τα 50χρονα του ΟΠΑΠ η αφρόκρεμα του κυπριακού αθλητισμού

Στο event για τα 50χρονα του ΟΠΑΠ η αφρόκρεμα του κυπριακού αθλητισμού

  14/11/2019 13:11
 
 

Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου 2019 στις 19:30 φιλανθρωπικό δείπνο, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων παρουσίας και προσφοράς της στην Κύπρο, στο ξενοδοχείο Parklane Resort & Spa, στη Λεμεσό.

Στο gala dinner συμμετείχαν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Κύπρου, οι οποίες στηρίζουν το πολύπλευρο κοινωνικό έργο του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη».

Στις €204.000 ανήλθε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις εισφορές των εταιρειών που συμμετέχουν στο μεγαλειώδες φιλανθρωπικό δείπνο.

Υπογραμμίζεται πως για πρώτη φορά στην Κύπρο συγκεντρώνεται τέτοιο μεγάλο ποσό από φιλανθρωπική εκδήλωση η οποία αποτελεί κάλεσμα για συμμετοχή και στήριξη του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη» από τις επιχειρήσεις, οι δράσεις των οποίων συμβαδίζουν με το καλό του συνόλου, με την κοινωνική πρόοδο και την αρωγή των κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται ιδιαίτερη στήριξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανάμεσα στους παρεβρισκόμενους και μερικοί από τους πλέον καταξιωμένους αθλητές του νησιού μας.

Ανάμεσα τους o Παύλος Κοντίδης, ο Απόστολος Παρέλης, η Ελένη Αρτύματά, η Ραμόνα Παπαϊωάννου, ο Μίλαν Τραΐκοβιτς, ο Μάριος Γεωργίου, ο Κυριάκος Ιωάννου, η Άντρη Ελευθερίου, Μιχάλης Κωνσταντίνου και άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας