Το Κυπρορωσσικό Γκαλά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία για 13η συνεχόμενη χρονιά

 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 13ο Κυπρορωσσικό Gala, στις 5 Οκτωβρίου 2019, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την υψηλή αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κας  Άντρης Αναστασιάδη.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Μια πρωτοβουλία της Ensemble Productions και της διοίκησης της κυπριακής κυβέρνησης που ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια, το Cyprus Russia Gala έχει πλέον καθιερωθεί σαν ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά δρώμενα στην Κύπρο και ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που σχετίζονται με τη Ρωσία εκτός των συνόρων της. Την εκδήλωση για ακόμη μια χρονιά τίμησαν με την παρουσία τους καλλιτεχνικές, πολιτικές και επιχειρηματικές προσωπικότητες και από τις δύο χώρες.
 
Το ποσό των 20,000 ευρώ όπως και όλα τα έσοδα από δημοπρασίες και εισφορές θα δοθούν στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος, το οποίο στηρίζει τόσο τα παιδιά με ειδικές ικανότητες όσο και τις οικογένειές τους. Δημοπρατήθηκαν μεταξύ άλλων ο πίνακας της ζωγράφου Μαρίας Ιγνατίου Σιακαλλή «Fidelity», και μοναδικές εμπειρίες στο Θέατρο Bolsoi και σε επικείμενες συναυλίες της Έλενας Παπαρίζου στην Ευρώπη.
 
 

 
Το 13ο Φιλανθρωπικό Gala Κύπρου-Ρωσίας αποτέλεσε μια ακόμη σημαντική πολιτιστική εμπειρία και μια μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη του πνεύματος της Ρωσίας και της κυπριακής φιλοξενίας. Αυτή η αξέχαστη εκδήλωση στο πιο διάσημο χώρο της χώρας, το Προεδρικό Μέγαρο, που έγινε πλέον θεσμός για τη χώρα μας, είναι αφιερωμένη στις πολιτιστικές, πολιτικές και επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας.
 
Για ακόμη μια χρονιά, δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Κύπρο και τη Ρωσία ένωσαν τις φωνές και τα ταλέντα τους χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους μια μαγευτική μουσικοχορευτική παράσταση.
 
Οι φετινοί καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την εκδήλωση ήταν ο Ρώσσος star της Eurovision και ο πιο δημοφιλής τραγουδιστής στη Ρωσία σήμερα Sergey Lazarev, όπως και οι βιρτουόζοι στο ακορτεόν Bondarenko Brothers, από την Εθνική ακαδημία θεάτρου Μόσχας του Nadezhda Babkina, το κυπριακό συγκρότημα Dionysos Dance Group και η Ελληνίδα σταρ Έλενα Παπαρίζου. 
 
Το Φιλανθρωπικό Γκαλά Κύπρου-Ρωσίας διοργανώθηκε και παρουσιάστηκε από την Ensemble Productions Ltd σε συνεργασία με τη Ρωσική Πρεσβεία στη Κύπρο με την υποστήριξη των Fletcher Group Holdings, Sberbank CIB και του SYMBOL Residence www.symbolresidence.com που είναι ένα μοναδικό αναπτυξιακό έργο από την Golden Wisdom Company, μέλος του επενδυτικού ομίλου της διεθνούς επιχειρηματίας Elena Baturina, μεταξύ άλλων χορηγών.

Δειτε Επισης

Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό
Οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα!
H Breitling μαζί με τα καταστήματα Michalis Diamonds μας μετέφεραν σε ένα 60’s σκηνικό γεμάτο λάμψη!
Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό
«My Creative Ideas»: Πάρτυ για τα 30 χρόνια ενεργής δράσης στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας
#Oscars2024: Τέσσερα βραβεία στο #PoorThings - Θρίαμβος για την Emma Stone: «Γιώργο, σ'ευχαριστώ για το δώρο»
Ένα Gala αγάπης και προσφοράς από τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης»
#BritAwards 2024: Οι μεγάλοι νικητές - H Kylie Minogue & η Raye που έγραψε ιστορία - Έσπασε κάθε ρεκόρ νικών
Tα M&S Κύπρου παρέδωσαν επιταγή ενίσχυσης προς τη Europa Donna Κύπρου